حمل و نقل عمومی در بمبئی
شهر بمبئی بدون شک از دیدنی ترین شهر های هند است که شلوغی و هرج و مرج آن ممکن شما را کمی سردرگم کند. حمل و نقل عمومی در شهر بمبئی، شامل جابجایی میلیون ها شهروند آن به وسیله قطار، اتوبوس، کشتی و تاکسی می شود. بیش از ۸۸ درصد افراد این شهر، از وسایل نقلیه عمومی استفاده می کنند. وسایل نقلیه عمومی یکی از مناسب ترین و ارزان ترین راه ها برای بیشتر جمعیت این شهر است که توانایی پرداخت هزینه تاکسی را برای رفت و آمد ندارند. اگر قصد سفر به شهر شلوغ و دیدنی بمبئی را دارید، با الی گشت همراه باشید تا با سیستم حمل ونقل در بمبئی آشنا شوید.
اتوبوس
سیستم اتوبوس شهر بمبئی یکی از بهترین سیستم های حمل و نقل عمومی در هند است. سیستم حمل و نقل اتوبوس بمبئی یا BEST، به قدری وسیع است که تمام نقاط شهر را پوشش می دهد. این اتوبوس های قرمز دو طبقه، ارزان، راحت و امن هستند. طبقه ی دوم این اتوبوس ها یکی از بهترین راه ها برای دیدن سطح شهر و منظره های متفاوتی از بمبئی است.
تاکسی
یکی از راحت ترین راه های حمل و نقل در بمبئی، تاکسی های زرد و مشکی معروف آن است. رانندگان این شهر معمولا برخورد دوستانه ای دارند و شما را برای پیدا کردن مسیرتان کمک می کنند. همچنین می توانید تاکسی های خنک، که کولر و تهویه هوا دارند و گران تر هستند را انتخاب کنید.
ریکشاو
ریکشاو ها، اسکوتر های سه چرخه ای هستند که در سطح شهر بمبئی زیاد آن ها را می بینید. این ریکشاو ها نقش مهمی در حمل و نقل عمومی بمبئی دارند. تفاوت مهم آنها باتاکسی، علاوه بر تفاوتی که در قیمت دارند، این است که ریکشاو ها مجاز به ورود به مناطق حومه ای شهر بعد از مناطق سیون و باندرا در جنوب بمبئی نیستند.
کشتی
سریع ترین و ارزان ترین راه رسیدن به علیباگ از بمبئی، استفاده از کشتی هایی است که در زمان های مختلفی در طول روز رفت و آمد می کنند. این کشتی ها از دروازه ی هند و باچا داکا در دسترس هستند. از طریق این کشتی ها می توانید به علیباگ، غارهای الفانتا، ریواس و ماندوا بروید. این سرویس همچنین در شمال بمبئی هم در دسترس است.
قطار
راه آهن بمبئی، قدیمی ترین خط راه آهن آسیا است که در سال ۱۸۴۷ افتتاح شد. با طول ۳۰۳ کیلومتر، قطار بمبئی بالاترین تراکم مسافری را با جابجایی ۶ میلیون مسافر در هر روز دارد. این قطار سه خط غربی، مرکزی و بندری دارد. این قطار ها از ۴ بامداد تا ۱ بامداد فعال هستند. قطار بمبئی همچنین یک خط سریع هم دارد که در ایستگاه های محدودی توقف دارد. از سال ۱۹۹۲، قطارهای بمبئی شامل قطارهای مخصوص بانوان شدند که به طور کامل به بانوان اختصاص دارند.