گشت و گذار در بازارهای سنتی هند
اگر گذرتان به هندوستان افتاد، دیدار از بازارهای سنتی و خرید متفاوت از این بازارها را فراموش نکنید. گشت و گذار در بازارهای خوش رنگ و لعاب هند و معاشرت با مردم این کشور می تواند سفر خاطره انگیزی را برایتان رقم بزند. با الی گشت همراه باشید تا با برخی از این بازارهای سنتی آشنا شوید:
مطالب مرتبط: خریدی متفاوت در هندوستان (۱) مسجد جامع دهلی، از بزرگترین مساجد جهان
-
بازار الماس ماهیندارپورا – سورات
بازار الماس ماهیندارپورا(Mahidharpura Diamond market) یکی از جالب ترین بازارهای جهان محسوب می شود. اگر شما قصد خرید جواهر و به ویژه الماس دارید، میتوانید به جای مراجعه به طلافروشی های بزرگ و گران قیمت و پرداخت مبالغی بسیار زیاد، به این بازار رفته و دقیقا مشابه خرید از یک بقالی، الماس بخرید! این بازار و مغازه های آن اگر چه کوچک و غیر مدرن هستند اما تمامی جواهرات را با مدارک قانونی و به صورت اصل به شما ارائه خواهند کرد. این بازار با نام آنتورپ شرقی شهرت دارد (آنتورپ نام شهری در کشور بلژیک است). در این بازار عجیب و غریب؛ میلیون ها روپیه جواهرات در طول روز خرید و فروش میشود. فقط در هنگام مراجعه به این بازار به خاطر داشته باشید که باید پول نقد به همراه ببرید و استفاده از کارت های بانکی، فایده چندانی ندارد.
زمان: نا مشخص
-
-
بازار طلای جوهاری– جیپور
بازار طلای جوهاری(Johari Bazaar) در شهر جیپور را می توان میعادگاه عاشقان طلا و جواهر دانست. اگر شما هم جز این دسته از افراد هستید؛ مطمئن باشید تا زمان تعطیل شدن آخرین مغازه، حاضر به ترک این محل نخواهید شد. در راسته های باریک و طولانی این بازار، انواع مغازه های طلا و جواهرفروشی وجود دارند که بهترین مصنوعات طلایی، جواهرات، الماس، سنگ های قیمتی و نیمه قیمتی ، نقره و حتی طلا جواهرات بدلی را ارائه میکنند.
زمان: ۱۱ صبح تا ۷ عصر – یکشنبه ها تعطیل
-
-
گذرگاه کولابا – بمبئی
بدون تردید بازار گذرگاه کولابا (Colaba Causeway) در جنوب بمبئی را می توان مشهور ترین بازار سنتی این شهر نامید که در آن انواع لباس های رنگارنگ هندی از جمله کورتا های سنتی، ساری و …، تونیک های بلند یا کفتان، لباس های سنتی مردانه هندی، جواهرات، عتیقه جات و اشیای آنتیک مثل قلیان های قدیمی و گرامافون به فروش می رسد. در این بازار همچنین مجموعه های غیرعادی ساخته شده از کتان هندی، چوب نیشکر و حتی چوب نیز دیده می شود. گشت و گذار و تماشای غرفه های این بازار و در نهایت تمدد اعصاب و نوشیدن یک نوشیدنی داغ در کافه لئوپولد (Leopold cafe) می تواند تجربه ای متفاوت و فراموش نشدنی برای هر گردشگر باشد.
زمان: ۹ صبح تا ۱۰ شب
-
بازار نهرو – دهلی
این بازار (Nehru Place) به عنوان بزرگترین بازار آی تی در جنوب شرق آسیا شهرت داشته و در آن مغازه های مختلفی به فروش انواع کامپیوتر و قطعات جانبی آن؛ گجت ها مختلف، تجهیزات الکترونیکی و … می پردازند. در این بازار همه چیز مرتب و تمیز نبوده و حتی بسیاری از فروشگاه ها اقدام به فروش گجت هایی می کنند که توسط خودشان ساخته شده است! انواع نرم افزار های قفل شکسته، و تجهیزات الکترونیکی دست دوم سالم یا غیرقابل استفاده نیز با قیمت هایی بسیار ارزان در این محل به فروش می رسد.
زمان: ۱۰ صبح تا ۷ عصر
-
بازار مبلمان عمار کلنی – دهلی
علاقه مندان به مبلمان و وسایل منزل عتیقه باید در دهلی به بازار مبلمان عمار کلنی یا (Amar Colony Furniture Market) سر زده و در این محل انواع مبلمان عتیقه و قدیمی، میزهای چوبی و آئینه های آنتیک را مشاهده و در صورت تمایل با قیمت ارزان خریداری کنند. اگر هم شما به دنبال شی خاصی می گردید یا بخشی از مبلمان قدیمی شما آسیب دیده و در پی مشابه آن هستید، نجاران ماهر و زبده این بازار می توانند دقیقا مشابه ان چه که در جستجوی آن هستید را برای شما بسازند.
زمان: ۱۱ صبح تا ۷ عصر
-
بازار مبلمان چوبی کرتی نگر – دهلی
در بازار مبلمان چوبی کرتی نگر (Kirti Nagar) شما می توانید هر نوع طراحی و مدل مبلمان چوبی مورد نظر خود را از بین بیش از ۸۰۰ غرفه ارائه دهنده این محصولات، انتخاب کرده و با قیمت مناسب خریداری کنید. در این بازار انواع مبلمان از کاناپه های ساده و میزهای ناهار خوری چوبی تا انواع تجهیزات آشپزخانه و وسایل شیک و پر زرق و برق و دکوراسیون منزل ارائه می شود.
زمان: ۱۱ صبح تا ۷ عصر
موارد ذکر شده تنها قله کوه یخی است که می توان به بازار های هندوستان نسبت داد. این کشور دارای صدها بازار مشابه موارد ذکر شده است و تقریبا در تمامی شهرهای این کشور می توان بازارهایی را پیدا کرد که تجربه قدم زدن، تماشا و خرید از آن هیچگاه از ذهن شما پاک نخواهد شد.
۱ نظرات
باسلام من از کودکی شیفته جذابیت هندوستان هستم چطور میتونم با تور به هندوستان بریم؟؟و از این اماکن که اشاره کردین دیدن کنیم؟؟؟سپاسگزارم اگر پاسخگو باشید