۷ویژگی که راهنمای تور باید از آن برخوردار باشد

راهنمای تور

برای اینکه در سفر به خصوص سفرهای گروهی کمپینگ دچار مشکل نشوید، نهایت استفاده و لذت را از سفر ببرید.

برای اینکه تجربیات و آموزه های خوبی از سفرتان به دست آورید لازم است تا از وجود یک راهنمای باتجربه و به اصطلاح راه بلد در تیم تان استفاده کنید. این شخص باید دارایی ویژگی هایی باشد تا بتواند تمام نیازهای شما را در طی سفر پاسخگو باشد. در این مطلب ما سعی کرده ایم شما را در انتخاب یک راهنما برای سفرتان کمک کنیم. پس با الی گشت همراه باشد

مطالب مرتبط:
کمپینگ؛ معنای متفاوتی از سفر
نکات مفید در کمپینگ

وظایف سرپرست تور

یک تور لیدر هر اندازه بتواند کارهای بیشتری را برای گروه گردشگری انجام دهد ارجمندتر خواهد بود. تور لیدر باید همواره آمادگی رویارویی با موارد اضطراری را داشته باشد. وظایف او مانند سرکرده گروه پیشاهنگان، فرمانده سربازان یا مدیر اداره است. یک سرپرست گروه بسته به توانمندی و کار آزمودگی اش، می تواند بخشی از وظایف راهنمای محلی یا تمام وظایف او را عهده دار شود. اگر با محل آشنایی داشته باشد می تواند در ارائه توضیحات در مورد دیدنی ها با راهنمای محلی همکاری کند. داد و ستد ها، نقطه نظرات، داستان ها، خاطرات و ترانه ها می تواند آمیزه خوشایندی را پدید آورد.

 ویژگی های راهنمای تور

بر اساسی قانون طبیعت، مسلم است که تمام مردم به صورت برابر و یکسان آفریده نشده اند. برخی تیز هوش ترند، گروهی از تندرستی بیشتری برخوردارند و برخی دیگر استعداد و پس زمینه های کاری مختلفی دارند. آنچه شما از یک راهنما انتظار دارید آمیزه حداکثری توانمندی ها و برجستگی ها و نشان دادن کمترین ضعف وناتوانی است.

  • توانایی جذب مسافر: راهنمای حرفه ای یا همراه تور زیاد با جذب مسافر برای تور کاری ندارد. راهنمایان گه گاهی می توانند مسافران را به دنبال خود بکشانند. یک شرکت برگزار کننده تور یا یک دفتر مسافرتی روی نام و اعتبار چنین کسی حساب زیادی باز می کنند. اخلاق خوب، خوش و بش با مسافران، روحیه بالا و کارهای دیگر می تواند در جذب مسافر تاثیر زیادی داشته باشد.
  • شناخت منطقه: بدیهی است هر فردی وقتی برای اولین بار به جایی می رود، آشنایی چندانی با آن ندارد اما برای کسی به دفعات به آن محل آمده است، این یک برتری بی چون و چراست. یک راهنما به دلیل آشنایی با منطقه می تواند با تسلط بیشتری، درباره جاذبه ها، امکانات محل و شمار روزهای سفر سخن گفته و اظهارنظر نماید و همچنین مشکلات احتمالی را از قبل پیش بینی نماید.
  • دانستن زبان محلی: داشتن این توانایی (به ویژه برای تورهای خارجی) از جمله نیازهای حرفه ای می باشد. اما بیشتر راهنمایان گاهی نیاز به دادن توضیح ندارند. به همین دلیل در جاهای دیدنی سرانجام به اینجا می رسند که کار را به طور کامل به دست راهنمای محلی بسپارند.
  • تحصیلات و هوشمندی: این دو ویژگی در کنار یکدیگر باید باشند اما همیشه این اتفاق نمی افتد. برخی از دانش آموختگان می توانند الگو و نمونه هوشمندی باشند و خیلی از افراد هوشمند شاید آموزش رسمی چندانی ندیده باشند. پس شما کسی را به عنوان راهنما می خواهید که تیزهوش باشد و خیلی سریع بتواند دانستنی ها را فرا گیرد، به یاد بسپارد و سخنور خوبی باشد.
  • کارآزمودگی و سن: باز هم این دو عامل در هم تنیده و توامان با یکدیگر می باشند. اما گاهی چنین چیزی در دسترس نمی باشد. برخی از بزرگسالان گویی از تجربه ها درس نگرفته اند و برخی از جوان ترها انگار پخته و بالغ آفریده شده اند. همه چیز به سن و سال بستگی ندارد. اما چند تار خاکستری مو می تواند به جلب توجه و احترام کمک کند. با این همه یک جوان کار آمد بهتر از کهنه کاری است که کارایی ندارد. با اینکه داشتن تجربه در سفر بسیار سودمند است اما تجربه های مدیریتی در زمینه های دیگر نیز می تواند در این زمینه کارساز باشد.
  • مهارت در کمک های اولیه: راهنمای تور باید در مسوولیت های پزشکی نیز بسیار هوشیار عمل کند. مهارت هایی چون تنفس مصنوعی، نجات غریق و کمک های نخستین پیشرفته کمک های ارزشمندی به شمار می رود.
  • پرداختن به جزئیات: اغلب اوقات مهارت های سازمانی دست کم گرفته می شوند و در زمینه رهبری تور، بیشتر بر فرهیختگی تاکید می شود. برای رهبری تور شما به کسی نیاز دارید که به آینده بیندیشد، پیش تر را بنگرد و برای آینده تصمیم گیری نماید.

مطالب مرتبط

دریاچه ارواح نوشهر کجاست؟

سفر به ییلاق شکر دشت گیلان

راه آهن شاهرود کجاست؟