۴ مقصد طبیعت گردی محبوب برای سال ۲۰۱۸

مقاصد طبیعت گردی محبوب

آیا شما هم عاشق طبیعت و گشت و گذار در طبیعت هستید؟ آیا به دنبال مقاصد طبیعت گردی بکر و ناب برای سال جدید (سال ۲۰۱۸) می گردید؟ در این مطلب قصد داریم به ۴ مقصد طبیعت گردی زیبا در گوشه کنار این کره خاکی سفر کنیم و با هر کدام بیشتر آشنا شویم. در این سفر ماجراجویانه و هیجان انگیز با الی گشت همراه باشید.

آمازون: ریه های زمین

مطالب مرتبط:
راهنمای سفر به جنگل های آمازون
وسایل ضروری برای طبیعت گردی

جنگل های بارانی آمازون شامل قسمت هایی از برزیل، کلمبیا، پرو و سایر نواحی آمریکای جنوبی می شود. این جنگل های انبوه و زیبا بیش از ۱.۴ میلیارد هکتار مساحت دارند و بزرگترین و پهناورترین جنگل دنیا به شمار می روند. جنگل های آمازون رویای تمام طبیعت گردان و دوستداران طبیعت است. هر آنچه از طبیعت وحشی و بکر در ذهنتان دارید در این جنگل ها پیدا می شود. در این جنگل ها بیش از ۱۰ میلیون گونه گیاه و حیوان زندگی می کند که این تنوع و پراکندگی گونه ها در نوع خود بی نظیر و منحصر بفرد است.

متاسفانه جنگل های آمازون هم مثل سایر نقاط طبیعی از گزند و دست درازی های بشر دور نمانده و این زیستگاه جانوری و گیاهی فوق العاده در خطر نابودی قرار دارد. در هر ثانیه منطقه ای به وسعت یک زمین فوتبال در جنگل های آمازون از بین می رود که این نابودی به معنای نابودی و انقراض پلنگ ها، میمون ها و جانورانی است که خانه و محل زندگیشان را از دست داده اند. طبیعت و اکوسیستم آمازون آنقدر شکننده و حساس است که این تغییرات می تواند بقا و حیات سایر جانداران را نیز به مخاطره بیاندازد.

بازدید از جنگل های انبوه و بارانی آمازون در لیست آرزوهای هر طبیعت گردی قرار دارد. در حال حاضر تغییرات مثبتی در حال رخ دادن است و اقداماتی صورت گرفته که گردشگران و طبیعت گردان علاوه بر بازدید از جنگل ها و طبیعت گردی در آمازون بتوانند از این سرمایه طبیعی بی نظیر حمایت و پشتیبانی نیز بکنند. سازمان های مردم نهاد (NGO) زیادی وجود دارند که با کمک و مشارکت مردم در پی محافظت از جنگل ها و حیات وحش آمازون هستند.

بورنئو: جزیره میمون ها

بورنئو بزرگترین جزیره در آسیا محسوب می شود و جاذبه های طبیعت گردی فراوانی برای گردشگران دارد. جنگل بارانی بورنئو قدمتی حدود ۱۴۰ میلیون سال دارد و یکی از قدیمی ترین جنگل های زمین است. حدود ۱۵۰۰۰ گونه گیاه در هفت منطقه زیست محیطی بورنئو وجود دارد.

طبیعت بورنئو از این لحاظ منحصربفرد است که فیل، کرگدن و ببر در یک منطقه با یکدیگر هم زیستی می کنند. متاسفانه بسیاری از این حیوانات به دلیل شکار غیرقانونی و جنگل زدایی در معرض خطر انقراض قرار دارند. جنگل بارانی بورنئو یکی از آخرین زیستگاه های اورانگوتان بورنئویی است که در معرض انقراض قرار دارد. این نوع اورانگوتا در ۶۰ سال گذشته حدود ۵۵ درصد از فضای زندگی اش را از دست داده است. اگر علاقمند به سفر به بورنئو هستید می توانید مطلب (میمون های دماغ دراز بورنئو) را بخوانید.

طبیعت برفی و آفتابی سوئد

کشور سوئد در سال های اخیر اقدامات مناسبی را جهت محافظت از محیط زیست و ترویج اکوتوریسم و طبیعت گردی در پیش گرفته است. این کشور زیبا با طبیعت منحصربفردی که دارد به شدت از سرمایه طبیعی و زیست محیطی خود مراقبت می کند و سازمان هایی را برای نظارت بر سفرهای طبیعت گردی ایجاد کرده تا ضمن تسهیل روند سفرهای طبیعت گردی به این کشور از امنیت و سلامت محیط زیست اطمینان یابد. در سوئد مقاصد جذاب و بی نظیری برای طبیعت گردی وجود دارد و این کشور از دیرباز به خاطر چشم اندازهای وسیع و دریاچه های زلال و شفافش معروف بوده است. از جذابیت های طبیعت گردی در سوئد می توان به قایق سواری با کایاک در دریاچه های زلال و کریستالی، سفر اکتشافی برای مشاهده خرچنگ ها در غرب سوئد یا تماشای شفق قطبی در شمال سوئد اشاره کرد. سوئد بهشت طبیعت گردانی است که به طبیعت سردسیر و برفی علاقمندند. اگر می خواهید با طبیعت زیبای سوئد بیشتر آشنا شوید در مطلب (با تماشا این ویدئو عاشق طبیعت سوئد می‌شوید) ویدئویی برای شما قرار دادیم که تماشای آن خستگی از تنتان به در می کند.

جزایر گالاپوس: الهام بخش نظریه تکامل

تصویری که در آن، لاک پشت های غول پیکر در ساحل دیده می شوند، پنگوئن ها در حال آفتاب گرفتن هستند و ایگواناها در آب شنا می کنند تصویری بی نظیر و منحصربفرد است. چنین تصویر و هم زیستی مسالمت آمیز عجیب و غریبی را تنها می توانید در جزایر گالاپوس ببینید. این جزایر آنقدر تنوع گونه های جانوری و گیاهی دارد که بی دلیل نیست که داروین تا این حد عاشق و شیفته طبیعت این جزایر بود. حتی شواهدی وجود دارد که طبیعت این جزایر، الهام بخش داروین برای طرح نظریه انقلابی تکامل بود. جزایر آتشفشانی گالاپوس در فاصله ۶۰۰ مایلی ساحل اکوادور قرار دارند و به خاطر گونه های جانوری منحصربفرد و کشفیات علمی شگفت انگیزش شهرتی جهانی دارد.

درست است که با شهرت یافتن طبیعت این جزایر، سیل گردشگران و طبیعت گردان به این منطقه گسیل شده و صنعت توریسم و گردشگری اش رونق زیادی پیدا کرده است، اما متاسفانه این شهرت، مضراتی نیز برایش داشته است. تنوع غنی جانوران دریایی به ماهیگیری های غیرقانونی منجر شده و موجودات منحصربفرد این جزایر آنقدر مورد علاقه گردشگران قرار گرفته که اکوتوریسم این منطقه در خطر نابودی قرار دارد.

با این حال به عنوان یک طبیعت گرد که علاقمند به طبیعت و محیط زیست است می توانید به این جزایر زیبا سفر کنید و در عین حال به حفظ و توسعه پایدار آن کمک کنید. جزایر گالاپوس در حال حاضر اقداماتی را جهت ترویج و تهسیل ورود طبیعت گردان در پیش گرفته و تورهای طبیعت گردی مختلفی با رعایت نکات ضروری جهت حفظ محیط زیست برگزار می کند. بنابراین اگر قصد سفر طبیعت گردی به این کشور را دارید می توانید با رعایت برخی نکته ها یا استفاده از این تورها سیاحتی لذتبخش در طبیعت بی نظیر این جزایر داشته باشید.

مطالب مرتبط

جشنواره های کیش در طول سال

آشنایی با انواع سوغات کیش

بهترین شهربازی های ازمیر برای تجربه یک شب شگفت انگیز

۱ نظرات

Farzin 1396-09-27 - 11:40 ب.ظ
کی بشه برم اینجاها رو ببینم
افزودن نظر