۵ تکنولوژی که سفر را مثل آب خوردن راحت می کنند

تکنولوژی در سفر

به نظر می رسد هر باری که می خواهیم سفر کنیم، تکنولوژی جدید در هواپیما یا در هتل مقصدمان، انتظارمان را می کشد. اپ ها و برنامه های موبایلی سفر را به دلیل اطلاعات خوبی که در اختیار افراد می گذارند، تقریبا بی عیب و نقص کرده اند و تکنولوژی ای که در زمینه های مختلف به کمک بشر آمده، در سفر هم او را تنها نگذاشته است. با الی گشت همراه باشید تا با تعدادی از این تکنولوژی ها آشنا شویم:

مطالب مرتبط:
آیا تکنولوژی لذت سفر را از بین می برد؟
دستاوردهای کاربردی تکنولوژی در سفر

تا چند سال پیش، چک کردن ایمیل در هواپیمای در حال پرواز، مثل یک معجزه بود. اما حالا هم با این همه پیشرفتی که تکنولوژی و مخصوصا وای فای در مکان هایی مثل هواپیما داشته خوشحال نیستیم و تا وقتی سریال مورد علاقه مان را از طریق وای فای در هواپیما دنبال نکنیم، راضی نمی شویم. خوشبختانه هواپیماها به اینترنت پر سرعت دسترسی دارند و حالا این خواسته هم ممکن شده است.

خطوط هواپیمایی بریتانیا، تکنولوژی ای را کشف کرده اند که به آنها اجازه می دهد تا مسافرت هوایی را با توجه به نیاز هر شخص، شخصی سازی کنند. مسافر یک قرص غیر قابل هضم را می بلعد که این قرص، علائم حیاتی اش را کنترل می کند و به خدمه هواپیما اجازه می دهد تا خوردن، خوابیدن و ساعت های بیداریشان را زمانبندی کند و از این طریق بتواند سفر فوق العاده ای برای آنها رقم بزند.

اگرچه شاید تکنولوژی هنوز خیلی بالغ نشده باشد و در دوران کودکی اش باشد، اما سال ۲۰۱۶ سالی بود که واقعیت مجازی بالاخره پا به عرصه گذاشت. فاوندر فیسبوک یعنی مارک زاکربرگ آن موقع پیش بینی به واقعیت پیوستن سفر با واقعیت مجازی را کرده بود، پیش بینی ای که ظاهرا به زودی اتفاق می افتد.

تکنولوژی رباتیک دیگر به کمک فرودگاه ها و هتل ها هم آمده است. در فرودگاه توکیو، یک ربات به عنوان راهنمای اطلاعاتی پرواز برای مسافران، امکانات فرودگاه و اطلاعات آب و هوایی به ۳ زبان انگلیسی، چینی و ژاپنی شروع به کار کرده است.

ماشین ها و وسایل نقلیه خودران، شاید پر بحث ترین تکنولوژی ارائه شده در سال ۲۰۱۶ بودند، اما در سنگاپور، شهر در حال آماده شدن برای عرضه ی اتوبوس های خودران در جاده است. و حتی توافقات لازم هم در این زمینه برای جابه جایی مسافران از این روش شده است.

علیرغم تمام کاربرد های مفیدی که تکنولوژی در زمینه ی سفر در اختیار مردم گذاشته، اما این به آن معنا نیست که مردم دیگر خدمات دهی خوب قدیمی را دوست ندارند. طبق تحقیقاتی که انجام شد مشخص شد مردم دوست ندارند ربات ها و ماشین ها جای نیروهای امنیتی را بگیرند و اینکه بیشتر از نیمی از مردمی که در این تحقیقات بودند بر این باور بودند که ترکیبی از خلبان انسانی و خلبان اتوماتیک، امن ترین روش پرواز است.

مطالب مرتبط

آشنایی با موزه باستان شناسی شهرکرد (حمام پرهیزکار)

معرفی رستوران های اقتصادی ازمیر که باید بشناسید

جشنواره های کیش در طول سال

۱ نظرات

مجید 1397-10-24 - 11:56 ق.ظ
خیلی عالی
افزودن نظر