ویمانا
تا همین الان که این مطلب را باز کرده اید و در حال خواندن و چیدن این کلمات در کنار یکدیگر هستید، شما غالبا این تفکر را دارید که از عمر هواپیماها و پرواز کردن انسان ها با وسیله ای به نام هواپیما، تنها شاید یک قرن می گذرد و برادردان رایت راه را برای تردد ما انسان ها به آسمان باز نمودند اما اگر همین الان بدانید که باید به این دانسته ی خود شک کنید، چه عکس العملی نشان خواهید داد؟ می خواهم به شما بگویم که طبق متون سانسکریت که حداقل ۶ هزار سال قبل از میلاد مسیح نگاشته شده اند، وسیله ای برای پرواز به نام ویمانا برای بزرگان و صاحب منصبان وجود داشته است که همچون یک جت آن ها را به هر کجا که می خواسته اند، می برده است! در ادامه با ما در الی گشت همراه باشید تا به اتفاق یکدیگر، بررسی کنیم که ویمانا چیست و آیا وجود ان واقعیت داشته است یا خیر.
مطالب مرتبط: کشف جمجمه گاو عصر حجری که مورد جراحی مغز قرار گرفته! آیا این مومیایی متعلق به یک موجود فضایی است؟! + تصویر هر کس به این خانه استخوانی پای بگذارد جادو می شود! + تصویر
در ابتدا می خواهم درباره ی ریشه های کلمه ی ویمانا را برای شما بررسی نمایم. ویمانا، کلمه ای است که در زبان سانسکریت که معانی مختلفی را شامل می شود ولی هر کجا که که این کلمه به کار برده است می توان گفت که به معنی ماشین های پرنده ی آن اشاره شده است.
در مقدمه گفتیم که قدمت نگارش متون سانسکریت به ۶ هزار سال قبل از میلاد مسیح باز می گردد اما به نظر می رسد که برخی از متون در این تاریخ کمی اغراق کرده باشند زیرا به طور مثال در بخش متون وداها که عنوان قدیمی ترین بخش این کتار را دارد متعلق به ۵۰۰ الی ۱۵۰۰ سال قبل از میلاد مسیح است به هر حال، امری که بر ما واضح و مبرهن است این است که این متون قدمتی بسیار زیاد دارند و به عنوان یکی از کهن ترین و قدیمی ترین نوشته ها به زبان هند و اروپایی شناخته می شود. حال می خواهیم به جواب این سوال برسیم که ویمانا چیست که نام آن به عنوان یک ارابه ی پرنده که دارای مشخصات جت است، اشاره شده است؟
در متون سانسکریت به وضوح اشاره می شضود که ویمانا (VIMANA) ماشین های پرنده ی بسیار پر قدرت هستند. به زبان صریح و امروزی این کتاب می گوید که: ویماناها، هواپیماهایی هستند که نیروی آن ها توسط نوعی موتور جت تامین می شود.
به نظر می رسد که این درست باشد زیرا توصیفاتی که از شکل پرواز کردن آن ها ارائه شده است، ما را به این نتیجه می رساند که موتور آن ها، چیزی شبیه به موتورهای جت بوده است.
گواه بر این گفته ی ما این است که در متون آمده است که؛ چون فیل ها با شنیدن صدای آن ها وحشت زده پا به فرار می گذارند و گیاهان و علف های دور و بر آن نیز از ریشه کنده می شدند و این به خاطر فشار هوای شدید خروجی از پشت موتورهای به اصطلاح جت این ماشین ها که ویماناها نامیده می شده، بوده است.
اگر به همین توصیفات نگاه کنیم می توانیم بگوییم که می توانیم در نهایت این گونه نتیجه گیری کنیم که در نهایت تمام این ها، همه در جمع وصف هایی از یک نوع سفینه های فضایی بوده اند. در اسطوره های هندی صاحب مقامان در اصل در آسمان ها زندگی می کرده اند و به سمت آن پرواز می کرده اند.
البته هندی ها واژه ی ویمانا را به دوره های بعدی خود نیز وارد کردند زیرا، به مرور زمان به هر وسیله ای که در آسمان پرواز می کرد نیز ویمانا می گفتند. در رابطه با ویماناها، در سریالی به نام بیگانگان مستندات مختلف و گوناگونی ارئه می شود که به گفته ی عوامل سازنده و نویسنده، بر حسب واقعیات است. ما در این جا به راستی آزمایی آن ها نمی پردازیم اما می خواهیم برخی از مستنداتی که در این فیلم از ویماناها اشاره شده است را برای شما بازگو کنیم.
در این فیلم گفته می شود که؛ یک در یک متن نام Vimanika Shastra توضیحات بسیاری درباره ی کارکردهای ویمانا داده شده است. این کتاب در واقع یک متن کهن و باستانی به زبان سانسکریت نیست بلکه، نویسنده ی این کتاب آن را در سال ۱۹۱۸ میلادی نوشته است و ادعا کرده است که این کتاب توسط مکاشفه و کانال زدن یک روح به بدن او که مربوط به یک پیشگوی باستانی به نام بهارادوادا است، به او الهام شده است. از این متن برای اولین بار در سال ۱۹۵۲ توسط آقای جوزر ( G. R. Josyer ) رونمایی شد.
البته باید این نکته را بگوییم که به نظر می رسد که این متن کاملا به یک دفترچه ی راهنمای فنی شبیه است و در آن درباره ی این که این سفینه ها یا ویماناها چگونه عمل می کنند توضیح داده شده است. یکی از مواردی که باعث شده است تا بسیاری از افراد درباره ی ویماناها گیج شوند این است که، در این متن در رابطه با موتورهایی بحث شده است که از تکنولوژی گرداب جیوه ای Mercury-Vortex استفاده می کنند و ابداع و استفاده از این تکنولوژی و ایده ی فنی موتوری آن به همان فاصله ی بین سال های ۱۹۱۸ تا ۱۹۵۲ مربوط شود که مصادف است با تاریخ نگارش و تاریخ انتشار ویامانیکا شاسترا.
متن اصلی رامایانا می گوید که:
میمون توانا سوار بر ارابه پر زرق و برق پوشپاکا شد که پر از تصاویر گرگ ها بود. رشته هایی از ستون های زیبا آن را تزئین داده بود و با آن ها آراسته شده بود که با شکوه و جلال می درخشیدند.
درون آن با اتاق های مخفی باریک و سالن های زیبا آراسته شده بود. آسمان ها را سوراخ می کرد و شبیه به خورشید درخشان به نظر می رسید. پلکانی طلایی و تزئین شده با صندلی های مجلل و ردیف هایی از پنجره های طلایی و کریستال … و تخت و سریر از جنس یاقوت کبود، زمرد سبز وسایر سنگها و جواهرات گران بها و با عطر دل انگیز معطر شده که می توانست از نزدیک و بر روی ابرهای شناور، لمس کند. در انتها باید بگویم که به ویمانا، سفینه ی فضایی باستانی نیز می گویند.
۲ نظرات
سلام
ببیند اینجا چند نکته هست که با پرش از روی آنها و پرداختن به مرکز مسئله منجر به خلق نوعی تشتت و از هم گسیختگی در مضمون یک موضوع می شود.
و اما نکات
۱-ایا انسانهائی قبل از ما وجود داشته اند که درون حلقه ای همچون دائره ی علوم کنونی تلاش و کوشش داشته اند؟
پاسخ بله … طبق اسنادی که در قرآن هست اشاره ای سربسته و کوتاه به انسانهائی شده است که قبل از ما (یعنی دقیقا قبل از نسل کنونی بشر) نیز وجود داشته اند!!
۲-ایا منویات این کتاب دقیقا بیانگر چند هزار سال قبل از میلاد است؟
پاسخ : خیر .. چنین چیزی غیر ممکن است. چون در چنین برهه و ابعادی از زمان دقیقا ۶۰۰۰ سال قبل از میلاد ؛ انسانهای موجود دقیقا اباء و اجداد ما بوده اند که از ابتدائی ترین علوم طبیعی هم بی بهره بوده اند البته در بخش عوام ؛ در بعد خواص هیچ اشاره و یا سندی مبنی بر وجود علومی ما فوق تصور بشر در آن زمان وجود نداشته و ندارد. اگر هست سند و تاریخ سند را ذکر کنید…….
۳- پس این کتاب چه می گوید..
خیلی ساده است. این کتاب همانطور که نویسنده نیز ذکر کرده طبق مکاشفات و حدسیات نگاشته شده است. طبیعی ست که چنین انگاری دارای بخش هائی از خطا باشد! در چنین اثری همه چیز حکم تخیل و ما فوق تصور بشر در ۶۰۰۰ سال قبل از میلاد را شامل می شود.
البته با این تصور که چنین کتابی یک حقیقت باشد و نه یک تقلب و کلاهبرداری تاریخی!!!
۴-خوب پس تکلیف چیست؟ بلاخره علوم و تمدن فریهخته فقط مختص نسل ما است؟ و یا قبل از انسانها کنونی نسلی از بشر نیز وجود داشته که توانسته حلقه تکراری علوم پیرامون کره خاکی و فرای زمین را در نوردد؟؟
پاسخ را میتوان اینگونه دریافت:
طبق اسنادی که در قرآن وجود دارد ؛ نسل بشر دچار چندین انقراض شده بطوریکه به شکل کامل نابود شده است. این نابودی نه تنها فیزیک محیط را بلکه کوچکترین اثری از پیشرفت علوم مختلف را نیز منقرض کرده است. به طوریکه نسل بعدی بشر دقیقا از صفر شروع کرده است.
در ۹۹ درصد از موارد….. نسل جدید بشر حتی از وجود نسل قبلی خبر نداشته و به گمان مضحکِ خود او اولین و شایسته ترین مخلوق خداوند بوده و هست:دی چنانچه هم اکنون در محافل مختلف چنین چرندیاتی را می شنویم..
سبحان الله
نتیجه اینکه : کره زمین نسلها متفاوتی از گونه های بشر را درون خود پرورش داده است که هر نسل بنابر دلایلی همچون ریشه در انکارتوحید یا منبعث شده از بی عدالتی و ظلم فراگیر؛ … به شکلی بسیار فاجعه بار و وحشتناک نابود شده است.
هر کدام از این نسلهای بشری؛ ممکن است علومی را مکاشفه کرده باشند که از علوم فعلی نسل کنونی یعنی انسانهای حاضر به مراتب بالاتر و پیشرفته بوده باشد.
پس موضوع بالا از حیث محتوا و مرکز ثقل منظور کاملا صحیح است ولی از لحاظ جزئیات و بال و پر دادن به اینکه چنین چیزی در فلان سال رخ داده یا فلان شخص چنین مکاشفه ای با ملائکه یا اجنه داشته است ؛ کاملا غلط است.
اجنه اگر مرد میدان هستند ؛ دردِ خود را چاره کنند چون به مانند انسانها تمامی اعمال و کردارشان حتی به مقدار یک ذره حسابرسی خواهد شد.
مرسی..
به امید یک درودِ دیگر
همون طور که بعضی از دوستان میدونن
ویماناهای زیادی توی افغانستان کشف شده و قدمت زیادی دارن
دلیل جنگ های افغانستان هم همینه
چون بدلیل تاریخ بسیار. گسترده و عجیبی که. داره این ناامنی ها ایجاد شده
حتی طی صحبتی که با یکی از سرباز های ارتش آمریکا توی افغانستان صحبت کردم و گفت که با نفیلیم های ساکن افغانستان که توی تونل های زیرزمینی که از شمال آمو دریا تا به بخش های از ایران کشیده شده اند زندگی می کنن برخورد داشتن و یکی ازونا که بیشتر از دوازده متر قد داشته می کشن و جسدش رو منتقل می کنن حتی بمب مادری که توی افغانستان زدن و با گفتن اینکه قصد کشتن تروریست هارو داشتن نیاز به لرزه ی سطحی بزرگ برای یافتن تونل ها توی زیر زمین و ایجاد ترس برای نفیلیم ها بوده