بالا رفتن از این برج ها دل و جرات می خواهد!

wuhan-greenland-center-skyline

بلندترین برج های دنیا

رشد و پیشرفت تکنولوژی سازه ها و برج های در حال ساخت آسیا باعث شده که در این لیست ۱۰ برج بلند دنیا همه برج ها برای کشورهای آسیا باشند با الی گشت همراه شوید تا با گوشه ای از این برج های زیبا آشنا شوید:

مطالب مزتبط:
از برج‌های سربرآورده در میان قلعه بدروم بدانید!
تجربه برج و قصر و کلیسا در کره جنوبی

برج آذربایجان (محل: نزدیکی باکو،ارتفاع:  ۱۰۵۰ متر، سال اتمام برج:۲۰۱۹) : با وجود اینکه کشور آذربایجان سازه فوق العاده مرکز حیدر علی اف را دارد اما نبود برج های بلند دیگر این کشور را بر آن داشته تا بر پایه صادرات نفتی ساخت این برج را تامین مالی کند. این برج فولاد و شیشه ای است.

برج کینگدوم (محل: جده عربستان سعودی، ، ارتفاع: ۱۰۰۴ متر ، سال اتمام برج:۲۰۱۹): این برج توسط آدریان اسمیت ، طراح  مرکز هانکوک و برج خلیفه ، ساخته شده است. برج کینگدوم قرار بود بلند تر از این ساخته شود ولی مهندسان گفتند که شرایط زمینی این محل اجازه ساخت برجی بزرگتر از این را نمی دهد.

مرکز سوژو ژونگنام (محل: سوژو چین، ارتفاع: ۷۲۷ متر، سال اتمام برج:۲۰۲۰): این برج باریک و نوک تیزسری سوزنی شکل دارد

مرکز سوژو ژونگنام (محل: سوژو چین، ارتفاع: ۷۲۹ متر، سال اتمام برج:۲۰۲۰) این برج در کشور چین ساخته می شود و باریک و نوک تیز است . هزینه ساخت این برج ۴.۴۶ میلیارد دلارتخمین زده شده است و قسمتی از پروژه توسعه شهرسازی این شهر است و بلندترین برج چین محسوب می شود.

برج دبی وان تاور(محل: دبی امارات، ارتفاع: ۷۰۸ متر، سال اتمام برج:۲۰۲۰): این برج مطنئنا یک پروژه عظیم قابل توجه است که در آن مجموعه ای از مراکز خرید و امکانات تفریحی برقرار می شود و همچنین تبدیل به بزرگ ترین برج مسکونی جهان می شود. اگر در زمان مقرر به اتمام برسد ۳۰۴ متر بلندتر از برج مسکونی نیویورک می شود.

مرکز ووهان گرین لند(محل: ووهان چین، ارتفاع: ۶۳۴ متر، سال اتمام برج:۲۰۱۷) : پروژه ای دیگر از شرکت معمار آدریان اسمیت است. این برج در دست احداث، ظاهری منحنی و منحصر بفرد دارد و سر آن به شکل گنبد مانند است تا از مقاومت باد بکاهد.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

KL118 (محل: کوالالامپور مالزی، ارتفاع: ۶۳۳ متر، سال اتمام برج:۲۰۲۰): سازندگان این برج امیدوارند این برج بلوری هم مثل برج های پتروناس که کماکان بلندترین برج های دوقلوی جهان هستند، تبدیل به نمادی برای توسعه شهر شود.ساخت این برج برای شرکت استرالیایی فندر، که برج های بزرگی برای ملبورن ساخته اند، پروژه ای بسیار عظیم بحساب می آید .

مرکز مالی پینگ آن (محل: شنژن چین، ارتفاع: ۵۹۷ متر، سال اتمام برج:۲۰۱۶) : این برج توسط کوهن پدرسن فاکس طراحی شده و بصورت سنگی شیشه ای است و به  تبدیل به نمادی زیبا در منطقه مرکزی تجاری شهر شده است.

گلدن فایننس ۱۱۷ (محل: تیانجین چین، ارتفاع: ۵۹۴ متر، سال اتمام برج:۲۰۱۶): این برج ۱۱۷ طبقه دارد و ساخت آن از سال ۲۰۰۸ آغاز شده است. سومین برج بلند چین است که نشانه تداوم رشد و توسعه آسمان خراش ها در این کشور می باشد. در ساخت این برج از فنداسیون و مهندسی سازه منحر بفرد استفاده شده که شامل پیلینگ های باریک به قطر یک متر است که درعمق ۱۰۰ متری زمین قرار دارند. ظاهر برج بگونه است که کلاهی از الماس به سر دارد.

مرکز مالی جهانی باوننگ شنیانگ (محل: شنیانگ چین، ارتفاع: ۵۶۶ متر، سال اتمام برج:۲۰۱۸): این برج به مروارید شمال معروف است و از آسمان خراش های چند منظوره ۱۱۱ طبقه است که یک نمایشگاه خودروی لوکس در سمت طبقه بالایی آن وجود دارد، این برج یک خواهر کوچکتر هم دارد که هر دو توسط ادکینز طراحی شده اند.

.

برج جهانی لوته (محل: سئول کره جنوبی، ارتفاع: ۵۵۲ متر، سال اتمام برج:۲۰۱۶) : ساختمان مخروطی شیشه ای بدون رنگ است که توسط کوهن پدرسن فاکس طراحی شده و با فولاد و هسته بتنی مستحکم شده است و از ساختمان های برجسته کره است که باید تا پاییز ۲۰۱۶ به پایان می رسیده است.

مطالب مرتبط

ایستگاه راه آهن ساری | دسترسی ها و مسیرهای ریلی

معرفی مرکز خرید سوریا کی ال سی سی کوالالامپور

برای گردش در کردان کجا بریم؟