نقاشی آقای پینچون و اسکان در اسپرینگفیلد | Mr. Pynchon and the Settling of Springfield
یک تابلو نقاشی متعلق به سال ۱۹۳۷جنجال زیادی ایجاد کرد و شک های زیادی را برانگیخت. البته دلیل جنجالی شدن این تابلو ماهیتی شبیه به سایر آثار هنری، مثل آثار داوینچی ندارد. شاید باورش برای شما هم سخت باشد، اما در این نقاشی فرد سرخ پوستی را می بینید که جسمی شبیه به گوشی های هوشمند امروزی در دست گرفته و مشغول کار با آن است. با الی گشت همراه باشید تا جوانب بیشتری را در مورد این نقاشی بررسی کنیم.
مطالب مرتبط: پشت پرده ی سرقت نقاشی مونالیزا دلیل کشیدن این نقاشی عجیب چیست؟
این نقاشی « آقای پینچون و اسکان در اسپرینگفیلد » | « Mr. Pynchon and the Settling of Springfield» نام دارد و توسط هنرمند ایتالیایی، اومبرتو رومانو در سال ۱۹۳۷ کشیده شده بود ولی تصویری از سال ۱۶۳۰ را نشان می دهد که این منطقه کشف شده بود. این تاریخ را به خاطر بسپارید، چون کمی جلوتر در این متن به آن استناد خواهیم کرد. در این نقاشی تصویر آقای پینچون، کاشف منطقه اسپرینگفیلد ماساچوست را می بینید که شماری از بومیان سرخپوست آمریکا در اطراف او قرار گرفته اند. آقای پینچون، یا همان ویلیام پینچون، در سال ۱۹۵۰ متولد شده بود و یک تاجر خز بود. ولی بیشتر او را به خاطر کشف منطقه اسپرینگفیلد می شناسند.
مردی که در گوشه سمت راست تصویر می بینید همان کسی است جنجالی شده و توجه زیادی را جلب خود کرده است. همانطور که مشاهده می کنید او یک شئ شبیه به گوشی های موبایل هوشمند امروزی را با دست خود گرفته و به داخل آن نگاه می کند. حالت دست او هم به صورتی است که به نظر می رسد با انگشت شصت خودش مشغول لمس و بالا پایین کردن محتویات روی صفحه نمایش است. ولی همانطور که می دانید، زمان خیلی زیادی نیست که گوشی های هوشمند تولید و وارد بازار شده اند. در واقع نه در زمانی که این تصویر متعلق به آن است، و نه در زمانی که نقاشی آن کشیده شده، هیچ تلفن همراهی وجود نداشته است. اولین گوشی های هوشمند حدود ۴۰۰ سال بعد از زمان کشیده شدن این تابلو اختراع و وارد بازار شدند.
موضوعات مختلفی در مورد این نقاشی مطرح شده و حتی برخی می گویند که شاید بومیان آن زمان آمریکا توانسته بودند در زمان سفر کنند و واقعاً تلفن همراه داشتند که این نقاش آن ها را به این صورت به تصویر کشیده است. ولی آیا واقعاً مردی که در تصویر می بینید یک تلفن همراه را در دست گرفته؟ در پاسخ باید بگوییم که خیر. دنیل کراون، تاریخدان، می گوید که این شئ احتمالاً یک آیینه است که برای مدتی نمادی از آمریکا شده بود. بنابراین، مردی که در این تصویر می بینیم هم احتمالاً یک آیینه کوچک در دست گرفته است.
این تابلو نقاشی بخشی از یک پروژه بزرگ تر برای اداره پست اسپرینگ فیلد بود. اومبرتو رومانو در سال ۱۹۳۷ و به کمک تعدادی از دانش آموزانش پروژه ی نصب این تابلوها را در این اداره به اتمام رساند. تم موضوعی این تابلوها همگی در مورد تاریخ منطقه اسپرینگ فیلد است و همچنان هم در همین اداره پست نصب شده هستند. رومانو نهایتاً در سال ۱۹۸۲ در شهر نیویورک و در سن ۷۷ سالگی فوت کرد.
۲ نظرات
گذشت اون موقعه که هر چی رسانه ها میگن مردم باور کنن … تاریخ ما سرشار دروغ و تحریفه .. اجداد ما خیلی قبلتر از ما پیشرفته تر بودن حالا هی بیاین بگین اون گوشی تو دست اون سرخپوست آینه ست
اجداد ما انسان خیلی خیلی پیشرفته بودن و اون صد درصد گوشی هوشمند امروزین بوده،برای منفعت خودشونه که دروغ هایی رو تو تاریخ باستان ایجاد کردن و میگن،تمدن مردمان اتلانتیس،ازیتک ها،مایاها،انوناکی ها و…پیشرفت خیلی زیادی داشتن وحیرت انگیز بودن امیدوارم مردم تاریخ باستان رو از منبع معتبر مطالعه دقیق کنن…