گلکسی نوت ۷ و آشوب هایش

galaxy note 7

سامسونگ و ماجراهای گلگسی نوت ۷

 سامسونگ که این روزها با چالش جدی از دست دادن مشتریان و رکود در پی انفجار گوشی های نوت ۷ و چند دستگاه ماشین لباسشویی خود مواجه است، تحقیقات درباره علت انفجار این نوع گوشی های خود را پس از جمع آوری و توقف خط تولید این محصول به یک موسسه مهندسی سپرده است.

تا قبل از این موضوع هنوز دلیل قطعی برای مشخص شدن علت انفجار اعلام نشده بود. برخی از بررسی‌ها توسط سامسونگ نشان از این داشت که نزدیک بودن کاتد و آند و ایجاد اتصال مستقیم بین قطب مثبت و منفی باتری، عامل اصلی انفجار محسوب می‌شود. شمار دیگری از گمانه‌ها که برگرفته از اطلاعات منابع موجود در سامسونگ بود به این نکته اشاره داشت که عدم مدیریت صحیح جریان در باتری توسط تراشه‌ مربوطه، باعث بالا رفتن حرارت و انفجار این گوشی هوشمند می‌شود. با الی گشت همراه باشید:

مطالب مرتبط:
مشکل سامسونگ تمام شدنی نیست!
کاربران گوشی‌های نت ۷ سامسونگ تلفن‌های خود را روشن نکنند

حال آنا کاترینا شدلتسکی، مؤسس و مدیرعامل گروه مهندسی Instrumental، به‌جای بررسی فرآیند احتمالی انفجار در گلکسی نوت ۷ و جستجوی دلایل در خود گوشی، در حال بررسی چرخه‌ تولید باتری خود است.

در بررسی‌های انجام‌ شده توسط تیم مهندسی Instrumental مشخص شده است عملکرد نرمال گلکسی نوت ۷ منجر به افزایش سایز باتری درون بدنه‌ این گوشی هوشمند می‌شود. با توجه به اینکه ابعاد محل قرارگیری باتری ثابت بوده، افزایش اندازه منجر به افزایش فشار شده و به لایه‌های درون باتری فشار وارد می‌کند. با توجه به افزایش فشار، عایق‌های به‌کاررفته دیگر کارایی خود را از دست می‌دهند و موجب اتصال کوتاه باتری و در پی آن انفجار گوشی می‌شوند.

به گزارش اینسترومنتال؛ قرار دادن یک باتری با ظرفیت ۳۵۰۰ میلی‌آمپر ساعت در گوشی هوشمندی با بدنه‌ باریک، پتانسیل انفجار باتری را افزایش داده است.

شدلتسکی در این خصوص بیان می کند:

فرآیند آزمایش باتری بسیار زمان ‌بر و دقیق است، به ‌طوری‌که برای آزمایش یک باتری به زمانی یک ‌ساله و هزاران نمونه باتری نیاز است. به نظر می‌رسد فرآیند خلاقانه‌ تولید باتری در کارخانه‌ سامسونگ، با گذشت زمان تغییر کرده است و جدید‌ترین باتری ‌های تولید شده که ماحصل فرآیند تغییر یافته بودند، راهی مرحله تست و آزمایش نشده اند.

بر اساس بررسی‌های انجام شده؛ فضای موجود برای تحمل افزایش سایز باتری درون بدنه، در برخی نقاط محفظه باتری به کمتر از ۰.۱ میلی ‌متر می‌رسید. در واقع ارتفاع محل قرارگیری باتری بسیار دچار محدودیت بوده است.

انتسترومنتال به این نکته اشاره کرده که اگر سامسونگ گوشی خود را در بازار حفظ می کرد، پس از گذشت مدتی دارندگان این گوشی در صورت منفجر نشدن آن، احتمالا شاهد بیرون‌ زدگی در بدنه گوشی بودند. به اعتقاد شدلتسکی؛ سامسونگ این تصمیم را نداشته که باتری با ظرفیت پایین ‌تری را در مقایسه با گلکسی نوت ۵ و آیفون ۷ پلاس در کالبد محصول جدیدش بگذارد و از سوی دیگر در پی عوض کردن طراحی گوشی خود نبود.

سامسونگ با اضافه کردن ویژگی‌های جدید به گلکسی نوت ۷ در پی آن بود تا این گوشی را به یک محصول ایده ‌آل تبدیل کند، حال آنکه غفلت از جزئیات باعث کنار رفتن یک نسل از فبلت سامسونگ شد.

به دنبال همین ماجرا، ۵ نفر در کره جنوبی براین ادعا هستند در پی انفجار گوشی گلگسی نوت ۷ خود دچار سوختگی شدید و مشکلات تنفسی حاد شده‌ و اکنون این گروه با حمایت ۲۴۰۰ نفر دیگر، علیه سامسونگ تشکیل پرونده داده ‌اند.

در دادخواست شرکت حقوقی Harvest که تنظیم و پیگیری شکایت گروهی را به عهده دارد، یکی از حامیان این پرونده چنین نوشته است:

گلکسی نوت ۷ تعویض شده من در کنار تخت خوابم دچار آتش سوزی شد. خوشبختانه گوشی با کاور محافظت می‌شد و من هیچ‌گونه آسیب فیزیکی ندیدم ولی کاور و کارت اعتباری که در کنار گوشی بود، کاملا ذوب شدند.

وکلای شاکی‌ها ۴۲ میلیون وون خسارت درخواست کرده‌اند، یعنی برای هرکدام از شاکی‌ها ۵۰۰ هزار وون (معادل ۴۲۴ دلار) در نظر گرفته شده است.

به گزارش خبرگزاری ‌های محلی، سامسونگ برای مقابله با این شکایت یک شرکت حقوقی استخدام کرده است. بخشی از دفاعیه رسمی ارسالی این شرکت به دادگاه مسوول پرونده، به این شرح است:

 

ما به اندازه کافی جبران خسارت و مشکلات این اتفاق را برای خریداران گلکسی نوت ۷ کرده ایم . خسارت مطالبه شده توسط شاکیان این پرونده در محدوده مسئولیت‌ها و تعهدات ما نیست. برای به حداقل رساندن صدمات احتمالی به مشتری‌ها، ما همه محصولات مشکل ‌دار را جمع‌ کرده که این اقدام نزدیک به ۱۰ تریلیون وون برای شرکت هزینه در برداشته است

سامسونگ تابه‌حال شخصا از اظهار نظر در مورد این پرونده خودداری کرده است.

مطالب مرتبط

آشنایی با موزه باستان شناسی شهرکرد (حمام پرهیزکار)

معرفی رستوران های اقتصادی ازمیر که باید بشناسید

جشنواره های کیش در طول سال