اگر با عجایب هفتگانه ی جهان آشنایی داشت باشید، بدون شک می دانید که اهرام مصر هم جزئی از این لیست عجیب و غریب است. اما با تمامی این ها، اهرام مصری در زمره ی عجیب و غریب ترین و رازآلودترین میراث بشر باستانی برای بشر امروزی است. میلیون ها مطلب از این سازه ی عجیب و غریب باستانی وجود دارد. برخی می گویند این اهرام به دست بیگانگان فضایی ساخته شده و برخی دیگر نیز می گویند که این اهرام نه تنها به دست فضایی ها ساخته شده است بلکه به همان چیزی که ما از آن ها می بینیم محدود نمی شوند و دارای ابعاد مخفی نیز می باشند. حال با وجود تمام این احتمالات، به تازگی اخباری مبنی بر گرم شدن اهرام مصر منتشر شده است! بر اساس نتایج آزمایشات مخصوص و مختلف مشخص شده است که لکه های حرارتی غیر عادی بر روی دیواره های این سازه ی باستانی به وجود آمده است! پیشنهاد می کنیم که در ادامه ی این مطلب با ما در الی گشت همراه باشید تا به اتفاق یکدیگر راز گرم شدن اهرام مصر را کشف نماییم.
مطالب مرتبط: گورستان ۴ هزار ساله خوفناکی که اجسادش کاملا سالم مانده اند! + تصاویر با دیدن این مجسمه های عجیب شوکه می شوید! کشف قدیمی ترین اثر هنری جهان که توسط انسان های اولیه ایجاد شده! + تصویر
دانشمندان به تازگی منتشر کرده اند که با توجه به نتایج آزمایش های گرمانگاری اهرام مصر که توسط گروهی از محققان تراز اول انجام شده است، وجود لکه های حرارتی غیرعادی و مرموزی را روی بنای آن ها تصدیق می نماید. بر اساس آن چه که نتایج این آزمایش ها نشان می دهد، بر روی دیواره های این اهرام، لکه های حرارتی مرموزی دیده شده و همین ها باعث شده است تا دانشمندان و محققان، تحقیقات و آزمایشات بسیاری را که بر پایه ی حرارت است را بر روی این دیواره ها آغاز نمایند.
شرح این خبر بر این صورت است که؛ یک گروه بین المللی از محققان و دانشمندان یک لکه ی بسیار بزرگ حرارتی را بر روی در دیواره ی شرقی هرم بزرگ جیزه، که در سرتاسر جهان آن را به نام هرم خوفو می شناسند، کشف نموده اند. این گروه از دانشمندان آزمایش های گرمانگاری روی اهرام را در زمان های مشخصی بر روی این اهرام انجام دادند.
آن ها در زمان هایی از روز که به گرم شدن و یا سرد شدن اهرام منتهی می شوند یعنی، ساعات اولیه ی بعد از طلوع خورشید و ساعات اولیه ی بعد از غروب خورشید را برای انجام این آزمایش در نظر گرفتند و دقیقا در همین بازه های زمانی آزمایشاتشان را انجام دادند.
در طی بررسی نتایج این آزمایش ها، دانشمندان به این نتیجه رسیدند که این گرم شدن اهرام مصر دراثر گرمایشی غیر عادی است. آن ها در واقع متوجه شدند که لکه های حرارتی و غیرعادی در محلی نزدیک به سطح زمین و اهرام وجود دارد و آن ها به همینترتیب توانسته اند تا این لکه ی حرارتی عجیب را بر روی دیواره ی هرم کشف نمایند. این لکه در حالی کشف شد که از بیرون و در ظاهر کاملا عادی بودند و بر روی سنگ هایی کاملاً با جنس مشابه قرار گرفته بودند.
بر اساس گزارش خبرگزاری های معتبر و مختلف خارجی، محققان و دانشمندانی که بر روی این پروژه کار می کنند این احتمال را داده اند که شاید این لکه ها نشان دهنده ی حفرهها و یا دهلیزهایی در این ناحیه باشند که ساخته و پس از آن نیز مسدود شده اند.
البته فرضیه های دیگری دراین رابطه وجود دارند که دلایل مختلفی را برای وجود این حفره ها بیان می دارند. به طور مثال، ممکن است که این دهلیزها محل دفن مومیایی های دیگری مثلا خویشاوندان پادشاهان مصری و فرعون ها باشند.
البته از جمله ی فرضیه های دیگری هم که در رابطه با این لکه ها بر روی دیواره های اهرام مطرح شده است می توان به این مورد اشاره نمود که برخی هم اعتقاد دارند؛ شاید این لکه ها که پیش از این در تالار توت عنخ آمون که در دره ی شاهان واقع شده است نیز، دیده شده است.
درواقع آنان حدس می زنند که سرچشمه ی این لکه های حرارتی در مکان هایی خالی و پشت جدار بیرونی اهرام باشند. همچنین این احتمال از نظر دانشمندان وجود دارد که عبور جریان های هوا با دمای متفاوت در زیر این جدارها باعث ایجاد لکه های حرارتی شده باشد.
البته دانشمندان حدس های دگری نیز دارند که در آخر آزمایشاتشان باید دید که کدام آن ها دلیل نهایی گرم شدن اهرام مصر شناخته می شود.
اهرام جیزه که برخی آن را گیزا نیز می نامند، در قسمت غربی شهر قاهره و در کشور مصر قرار گرفته است. در این اهرام، در واقع بنای قرار گیری فرعون های مصر از سلسله ی چهارم به بعد در آن بنا شده است. این اهرام به نام های اهرام خوفو یا خئوپوس، به معنی کسی که به افق تعلق دارد، خفرع یا خفرن یعنی بزرگ و منکورع یا موکرینوس به معنی ملکوتی نام گذاری شده اند.
این اهرام در حدود سال ۲۵۵۰ پیش از میلاد ساخته شده اند و یکی از بی نظیرترین سازه های جهان در دوره ی پادشاهی کهن در مصر به حساب می آیند. برای ساخت این اهرام، تعدادی شیب راهه ی آجر فرش احداث شد و تخته سنگ های آهکی را که از معادن آن سوی نیل با قایق به آنجا منتقل می کردند، روی شیب راهه ها به سمت بالا قرار می دادند. در ۲ طرف این اهرام، هرم های کوچک تری با طراحی منظم و دقیق تر وجود دارد که مخصوص اعضای خاندان سلطنتی بوده و جهت هرم های ۳ گانه ی شمالی جنوبی است. هرم های خوفو و خفرع نیز روی محوری مایل در امتداد یکدیگر ساخته شده اند. از نظر مهندسین و طراحان امروزی اهرام جیزه در واقع شاهکاری از ترکیب تکنیک های مختلف مهندسی، طراحی و معماری هستند.
به عقیده ی مهندسان، برش و اندازه گیری سنگ ها در حد عجیب و غریب دقیق هستند و حتی کوچک ترین خطایی در آن ها وجود ندارد. در واقع به این صورت که کمترین خللی باعث بر هم خوردگی اشکال هندسی و حتی فرو ریختن بنا می شده است. زمانی که این اهرام ساخته شدند، به عنوان بلندترین ساختمان جهان محسوب می شدند و البته این عنوان را برای ۴ هزار سال حفظ نمودند.