کوچک ترین کشورهای جهان
شاید برایتان جالب باشد بدانید، معیارهای اعلام یک منطقه به عنوان کشور در هر نقطه ای از دنیا، تا چه اندازه می تواند متفاوت باشد. مناطقی در جهان وجود دارند که با وجود اینکه تعداد ساکنان آن ها حتی به ۵۰ نفر هم نمی رسد، به دلایل عجیب و بعضا خنده داری، نام کشور به خود گرفته اند. با الی گشت همراه باشید تا با ۴ کشور کوچک جهان آشنا شوید.
۱- لیچتنستین (Liechtenstein)
مطالب مرتبط لقب جالب کشورهای معروف دنیا در کم گردشگرترین کشورهای جهان چه می گذرد؟
کشور کوچک لیچتنستین، جایی در میان کشورهای سوییس و اتریش، بر روی کوه های آلپ قرار گرفته است. لیچتنستین تنها کشوری در دنیا است که تماما در کوه های آلپ قرار دارد. ساکنین این کشور ۱۶۰ کیلومتری به زبان آلمانی صحبت می کنند. لیچتنستین با رتبه بالایی از تولید ناخالص داخلی، یکی از ثروتمند ترین کشورهای جهان محسوب می شود. جالب است بدانید این کشور هیچ گونه فرودگاهی ندارد و برای دسترسی به آن باید از طریق فرودگاه زوریخ به سمت کوه های آلپ بروید. حکومت این کشور پادشاهی است.
۲- جمهوری مولوسیا (REPUBLIC OF MOLOSSIA)
مولوسیا ریز کشوری در شمال نوادای آمریکا است که در سال ۱۹۷۷ توسط کوین باک تاسیس شد. تاسیس این منطقه برای او یک سرگرمی و شوخی بود که با گذشت زمان جدی تر شد و موسولیا رسما کشور به حساب آمد. این کشور ۵۸ کیلومتری، ۳۱ نفر جمعیت دارد و به ایالات متحده آمریکا مالیات پرداخت می کند.در این کشور پیاز و سبزیجات مشابه آن، شیر ماهی،گربه ماهی، اسلحه، و هر چیزی از منطقه تگزاس ممنوعه محسوب می شود.
۳- ویولند (WAVELAND)
ویولند جزیره ای صخره ای است که میان کشور های انگلستان، ایرلند، ایسلند و دانمارک بر سر مالکیت آن اختلاف وجود دارد. در سال ۱۹۹۷ سازمان حمایت از محیط زیست “صلح سبز” در اعتراض به حفر چاه نفت در این منطقه آن را اشغال کرد. صلح سبز این منطقه را دولت مستقل ویولند نامید و اعلام کرد هرکس وفاداری خود را به این منطقه اعلام کند شهروند آن محسوب می شود. حمایت از این پروژه در سال ۱۹۹۹ با کاهش یافتن بودجه این سازمان پایان یافت و هم اکنون این کشور خالی از سکنه، به عنوان یک چراغ دریایی برای جلوگیری از برخورد کشتی ها با صخره کاربرد دارد.
۴- سیلند (Sealand):
سیلند احتمالا معروف ترین ریز کشور جهان است. این کشور در واقع قلعه ای ۱۰ کیلومتری است که در زمان جنگ جهانی دوم در دریای شمال برای مقابله با حملات هوایی آلمان از سوی انگلیس بنا شد. در سال ۱۹۶۷ پدی روی (Paddy Roy)، سرباز اسبق انگلیسی، این قلعه را اشغال و از آن به عنوان ایستگاه رادیویی دزدان دریایی استفاده کرد. او به همراه خانواده اش در این منطقه ساکن شد و اعلام کرد مالک این قلعه است. از آنجایی که این منطقه در آب های بین المللی قرار داشت، هیچ نهادی قادر به اثبات مالکیت این کشور نشد. جمعیت کنونی این کشور، تنها ۲۷ نفر است.