در طول این سال ها با توجه به پیشرفت هایی که در زمینه های علم و تکنولوژی به وجود آمده است، دانشمندان توانسته اند نشان هایی از کشتی حضرت نوح پیدا کنند. در برخی از کشورها قطعه چوب هایی پیدا شده است که دارای قدمتی بیش از ۴۵۰۰ می باشد. اما به تازگی محققان توانسته اند با استفاده از تکنولوژی گوگل ارث موقعیت کشتی نوح را پیدا کنند. با توجه به هیجان انگیز بودن این ماجرا الی گشت به دنبال اطلاعات بیشتری درباره کشتی حضرت نوح رفت. در این مطلب ما را همراهی کنید تا با هم متوجه شویم به راستی کشتی نوح کجاست؟
مطالب مرتبط: غار اصحاب کهف کجاست؟+تصویر نقطه وسط ایران کجاست؟
در سال ۱۹۵۹ یکی از خلبانان ترک، ماموریتی را بر عهده داشت که چندین عکس هوایی برای موسسه ژئودتیک ترکیه تهیه نماید. در پایان ماموریت او پس از این که عکس ها مورد بررسی قرار گرفتند یکی از عکس ها نظر افرادی که در آن موسسه تحقیقاتی حاضر بودند را به خود جلب کرد. علتش وجود یک شی شبیه به کشتی بسیار بزرگ بود که در عکس دیده می شد. این کشتی در فاصله بیست کیلومتری کوه های آرارات قرار داشت.
با توجه به تصاویر هوایی که از فسیل کشتی باقی مانده است نشان دهنده برخورد کشتی با یک صخره می باشد. به منظور بررسی های بیشتر درباره این موضوع تعدادی از محققان و دانشمندانی را به این منطقه فرستاده شدند. دکتر براندنیرگ از دانشگاه ایالتی اوهایو یکی از افرادی بود که به طور داوطلبانه به این منطقه سفر کرد. دکتر واندنبرگ با دقت عکس ها را مورد مطالعه قرار داد و اظهار کرد: «من هیچ شکی ندارم که شیء موجود در عکس های هوایی یک کشتی است. من تا به حال در طول مدت فعالیتم، هرگز چنین شیء عجیبی در یک عکس هوایی ندیده بودم.» پس از آن یک گروه کاوشگر آمریکایی نیز به منطقه مورد نظر اعزام شد، ولی حتی با انجام تحقیقات کوتاه مدت، نتوانست اطلاعات قابل توجهی بدست آورد.
با وجود این که سالهای زیادی بر روی عکس های هوایی موجود بررسی هایی انجام شد، اما در سال ۱۹۷۶ یک باستان شناس آمریکایی به نام (ران ویت) اقدام به بررسی های جدیدی را در این منطقه آغاز نمود. او به سرعت متوجه شده که طول این کشتی تقریبا اندازه یک ناو جنگی است. که به طور کامل در زمین فرو رفته و به گونه ای دفن شده است. این کشتی به گونه ای در گل و لای ها زمین فرو رفته بود که تنها با وقوع یک زلزله امکان بیرون آن از دل خاک وجود داشت. به همین دلیل امکان انجام تحقیقات از روی سطح زمین بر روی این کشتی امکان پذیر نبود. اما دیری نگذشت که زلزله در منطقه کوهستانی آرارات جایی که این کشتی دفن بود آمد و سبب شد که این کشتی عظیم الجثه سر از زمین بیرون بیاورد. این خبر با توجه به این برای خیلی از افراد ناراحت کنند بود اما برای ران وایت بسیار خوشحال کننده و امیدوارکننده بود چرا که او می توانست تحقیقات گسترده ای را بر روی بقایای به جا مانده در دل خاک انجام دهد و سرنخ هایی از این داستان کهن تاریخی بدست بیاورد. او مجددا تحقیقات خود را در ۲۵ نوامبر ۱۹۸۷ پس از وقوع زلزله شروع کرد.
با بیرون آمدن اجساد باقی مانده این کشتی از دل زمین تحقیقات ران وایت به طور گسترده تر بر روی این کشتی انجام شد او پس مطالعاتی که انجام داد متوجه شد که اگر این کشتی با این ابعاد کشتی نوح نیست پس چه چیزی می تواند باشد؟ همچنین وجود لایه های مخلوط فسیل شده حیواناتی چون فیل، پنگوئن، ماهی، درختان نخل و هزاران هزار گونه گیاه جانوری، تأییدی بر این واقعیت است. این سنگواره ها که بعضاً در برگیرنده حیوانات مناطق گرمسیر با مناطق سردسیر (در کنار هم) هستند، نشان می دهند که با فرونشستن آب، جانوران و گیاهان خارج شده، در زیر رسوبات مانده و به فسیل تبدیل شده اند. امتزاجی عجیب از جانوران خشکی و دریا، حاره و قطبی که مرگی آنی و دلخراش را روایت می کنند.
همان طور که مشخص است تمامی شواهد حاکی از این است که شکی در اثبات کشف کشتی نوح پس از سال ها مخفی بودن وجود نداشته باشد. دیگر سندی که برای اثبات کشف شده فضولات حیواناتی است که به صورت فسیل در آمده اند و از ناحیه خسارت دیده کشتی به بیرون رانده شده اند. علاقمندان به کاوش در مورد کشتی نوح بارها و بارها سعی کرده اند به درون کشتی فسیل شده راه یابند ولی همیشه با توده های عظیم سنگ و خاک نیمه ویران مواجه شده اند. در آخرین تلاشها، کاوشگران سعی کردند گل و لای های خشک شده در اطراف کشتی را در هم بشکنند تا راهی به اتاق های زیرین کشتی بیابند، از همین رو در سال ۱۹۹۱ (گرگ برور) یک باستان شناس، فسیلی از یک شاخ یک جانور را کشف کرد که نشان دهنده وجود حیوانات در این کشتی می شود.
با توجه به آزمایش هایی که دانشمندان و باستان شناسان بر روی رگه ها و باریکه هایی از آهن که از آن کشتی به جا مانده بود متوجه شدند که آنها الگوی منظمی از اسکلت یک کشتی هستند با تصویر برداری از محل قرار گرفتن کشتی مشخص است که صخره ای در مسیر کشتی وجود داشته است و در اثر طوفان شدیدی که پدید آمده منجر به برخورد کشتی با آن صخره شده است. محققان درباره این واقعه بیان داشته اند که استفاده از فلزات و نیرهای آهنی در ساخت این کشتی خارج از تصور ما می باشد.
دیگر سندی که برای کشف کشتی نوح یافت شد کتیبه ای با قدمت ۴۰۰۰ سال بود. بر این کتیبه سنگی در سمت راست کوه هایی دیده می شود و در طرف دیگر یک قایق با هشت انسان کنده کاری شده است. در برخی از روایات آمده که تعداد هشت نفر کشتی نوح را می راندند. با توجه به تمامی این موارد می توانیم به کشف راز داستان کهن کشتی نوح اعتماد کنیم..
۴۵ نظرات