آیا تا به حال به دبی سفر کرده اید؟ در مورد این شهر مدرن کشور امارات چه میدانید؟ چقدر با قوانین این شهر آشنا هستید؟ آیا از کارهای غیر قانونی در دبی چیزی میدانید؟ اگر تصور میکنید این شهر را به طور کامل میشناسید و همه چیز را در مورد آن میدانید، سخت در اشتباه هستید. قوانین عجیب و مهمی در این شهر وجود دارد که بعضی از آن ها را کمتر کسی شنیده است، اما اگر قصد سفر به این شهر را دارید باید از آن ها مطلع باشید. در این مطلب از الی گشت ۱۰ کار غیر قانونی در دبی که آشنایی با آنها اهمیت زیادی دارند را معرفی خواهیم کرد، با ما همراه باشید.
لیست کارهای غیر قانونی در دبی
دبی شهری زیبا در امارات متحده عربی و پایتخت این کشور در حوزه خلیج فارس است. این شهر یکی از شهرهای مدرن و توسعه یافته امروزی است که به دلیل زرق و برق و پیشرفت چشمگیر در مدت زمان کوتاه، در سراسر جهان شهرت پیدا کرده است. زرق و برق این شهر مدرن در امارات متحده عربی از برج خلیفه، جواهر دبی گرفته تا سواحل زیبا و معماریهای باشکوه این شهر را به یکی از دیدنیترین شهرهای قاره آسیا تبدیل کرده است. این شهر برای هر سلیقهای مناسب است، چه برای گردشگرانی که به دنبال کشف جاذبههای فرهنگی هستند و چه گردشگرانی که به دنبال تفریح و هیجانی متفاوت میگردند.
به عبارت دیگر میتوان گفت که این شهر فوق مدرن هر چیزی که افراد با هر سلیقهای به دنبال آن هستند را در خود جای داده است. در این شهر میتوان با استفاده از سافاری در صحرا گردش کرد و بعد از آن سوار پیشرفتهترین خودروها شد و به لوکسترین مرکز خرید دنیا رفت. البته که این شهر مدرن برای رعایت امنیت مسافران و شهروندان خود قوانینی هم دارد. بعضی کارها در دبی غیرقانونی هستند و انجام آنها مجازات سنگینی دارد. آشنایی با لیست کارهای غیر قانونی در دبی و بایدها و نبایدها در این شهر، به گردشگران برای تجربه سفری بدون دغدغه و خاطرهانگیز کمک میکند.
مواد مخدر
مواد مخدر جز مواد ممنوعه در بیشتر کشورهای دنیا هستند که دبی و به طور کلی امارات هم قوانین سختگیرانهای در مورد ورود و استفاده از آنها دارد. تاثیر مواد مخدر در جامعه و مشکلات رو به رشد آن در دنیا باعث شده که امارات متحده عربی نسبت به حمل و استفاده از این مواد موضعی سختگیرانه داشته باشد. طبق قوانینی که کشور امارات و شهر دبی در مورد این مواد دارد، حمل، تولید، صادرات و واردات مواد مخدر تحت هر شرایط و از هر نوعی ممنوع میباشد.
طبق قوانین هر فعالیتی در زمینه تولید یا استفاده از مواد مخدر معادل نقض قوانین فدرال است و با مرتکبان آن به شکل جدی برخورد میشود. این قوانین حتی شامل مصرفکنندگان مواد مخدر هم میشود. در صورتی که ثابت شود فردی در دبی مصرفکننده مواد مخدر است، برای اولین بار به مراکز بازپروری فرستاده شده و جریمه سنگینی برای او در نظر گرفته میشود. در صورت تکرار مصرف مواد مخدر، مجازاتهای سنگینتری مانند بازداشت، در انتظار مصرفکننده میباشد.
کودهای شیمیایی – کارهای غیر قانونی در دبی
یکی دیگر از کارهای غیر قانونی در دبی، که شاید در بیشتر کشورهای دنیا قانونی عجیب به نظر برسد، واردات و استفاده بدون مجوز از کودهای شیمیایی و آلی است. در تمام دنیا از کودها برای کمک به رشد گیاهان استفاده میشود و در دبی هم این ماده با همین هدف مورد استفاده قرار میگیرد، اما در صورتی امکان استفاده از آن وجود دارد که در حجم و اندازه مجاز مصرف شود. طبق قوانینی که در مورد استفاده از کودهای شیمیایی در دبی وجود دارد، مصرف بیش از اندازه این مواد باعث آسیب رساندن به گیاهان و کاهش مرغوبیت خاک میشوند و مصرفکنندگان یا تولیدکنندگان این ماده باید مجوز دولتی در این زمینه را داشته باشند.
آتش بازی
آتش بازی یکی دیگر از کارهای غیر قانونی در دبی است. این کار در شهر دبی تنها با نظارت دولت و توسط ارگانهای خاص انجام میشود. افراد عادی در دبی به هیچ وجه اجازه استفاده از ابزار و وسایل آتش بازی را ندارند. قوانین در زمینه خرید و فروش وسایل آتش بازی به شدت سختگیرانه است و اگر فردی را در حال فروش محصولات مرتبط با این کار دستگیر کنند، حداقل ۶ ماه زندان یا جریمهای سنگین در حدود ۳۰۰۰ دلار در انتظار او خواهد بود. اقدامات تا این حد سختگیرانه، در زمینه آتش بازی با هدف محافظت از شهروندان و جلوگیری از آسیب به اموال عمومی انجام میشود. جالب است بدانید که در مناسبت های خاص مانند جشن سال نو یا اعیاد ملی تنها بعضی شرکتها، آن هم در مناطق خاص مانند مرکز شهر یا برج خلیفه اجازه اجرای نمایش آتش بازی را دارند.
قمار – کارهای غیر قانونی در دبی
دین رسمی در کشور امارات اسلام است و بیشتر شهرهای این کشور هم پیرو دین اسلام هستند. در دبی هم مانند دیگر شهرهای مسلمان دنیا از قوانین اسلامی پیروی میشود. طبق قوانین شهری و اسلامی در شهر دبی، قمار و ابزارآلات آن به هر شکل یک تابوی مذهبی هستند و استفاده از آنها به معنی تابوشکنی و عمل بر خلاف قانون است. مجازات قمار بسته به نوع انجام آن جریمه سنگین نقدی یا زندان است و در صورت تکرار تخلف مبلغ جریمه سنگینتر میشود. این قانون به خصوص برای مسافرانی که به این شهر سفر میکنند، سختگیرانهتر اجرا میشود تا جایی که در صورت همراه داشتن ابزار این کار، مسافر دیپورت میشود.
قلم لیزری
برای بیشتر ما قلم لیزری یک وسیله عادی است و ممکن است در شرایط مختلف از آن استفاده کنیم اما همین وسیله به ظاهر عادی در دبی جز کالاهای ممنوعه است. استفاده از این قلم به دلیل آسیب در بینایی، ایجاد سرگیجه و سردرد، جز کارهای غیر قانونی در دبی است. طبق قوانین این وسیله که معمولا برای سرگرمی استفاده میشود، برای منحرف کردن دیگران یا اختلال در بینایی آنها هم کاربردی است به همین دلیل استفاده از آن به هر علتی ممنوع میباشد. هیچ فروشگاهی در دبی حق فروش این وسیله را ندارد و در صورت مشاهده فروش، جریمه خواهد شد. جریمه فروش قلم لیزری بسیار سنگین است.
عاج – کارهای غیر قانونی در دبی
موقعیت جغرافیایی دبی، این شهر را به دروازهای میان دو قاره آسیا و آفریقا تبدیل کرده است. همین موضوع باعث شده که دبی از نظر جغرافیایی برای حمل و نقل غیرقانونی کالاهای مختلف میان این دو قاره، موقعیت مناسبی داشته باشد. با هدف جلوگیری از قاچاق و فعالیتهای غیرقانونی محدودیتهای سنگینی برای حمل کالا در گمرکهای دبی وجود دارد. یکی از این قوانین که جز کارهای غیر قانونی در دبی نیز هست، ممنوعیت حمل عاج از مرزهای بینالمللی این شهر است. طبق قوانین حفاظت از محیط زیست و حیات وحش هر کدام از مسافرانی که از مرزهای بینالمللی وارد دبی شده و همراه خود عاج داشته باشند، دستگیر خواهند شد. برای اولین بار عاج ضبط و مسافر جریمه نقدی میشود اما با تکرار این کار، فرد به شکل سنگینتری مانند زندان مجازات خواهد شد.
قوانین اقامتی در مورد مسافران زیر ۱۸ سال
از دیگر کارهای غیر قانونی در دبی، پذیرش مسافران زیر ۱۸ سال در هتلهای این شهر است. البته این کار با شرایط خاص امکانپذیر است. قوانین اقامتی در مورد مسافران زیر ۱۸ سال و کودکان خردسال در شهر دبی به این صورت است که اقامت آنها، تنها با حضور والدین یا فردی بزرگسال امکانپذیر است. به عبارت دیگر افراد زیر ۱۸ سال در صورتی که همراه با قیم قانونی خود باشند امکان اقامت در هتلها، خوابگاهها و هر نوع استراحتگاهی را دارند. قوانین اقامتی در مورد مسافران زیر ۱۸ سال با هدف کنترل قاچاق کودکان وضع شده است و برای کنترل این موضوع حتی کودکانی که با والدین خود به دبی سفر میکنند هم باید پاسپورت جداگانه داشته باشند.
سلاح و مهمات
دبی قوانین سختگیرانهای در مورد سلاح و مهمات دارد. این قوانین برای حفاظت از شهروندان در برابر آسیبدیدگی ناشی از سلاحهای مختلف وضع شده است. امنیتی که در این شهر برقرار است تا حد زیادی به این قانون بستگی دارد، به همین دلیل دولت نسبت به اجرای آن توسط همه شهروندان و مسافرانی که به این شهر وارد میشوند، دقت زیادی دارد. طبق قوانین با هر فردی که اسلحه و مهمات وارد کرده یا مشخص شود که این ابزار را در اختیار دارد، به طور جدی برخورد خواهد شد. اشخاصی که قانون عدم حمل سلاح و مهمات را نقض میکنند در بهترین حالت به ۶ ماه زندان یا پرداخت ۴۰۰۰ دلار محکوم میشوند که این میزان تنها برای اولین مجازات است.
نمایش عمومی محبت – کارهای غیر قانونی در دبی
نمایش عمومی محبت یکی دیگر از کارهای غیر قانونی در دبی است که انجام آن معادل هنجارشکنی است. مسافرانی که به این شهر سفر میکنند باید نسبت به اجرای این قانون دقت داشته باشند، در غیر این صورت مجازاتهای اغلب نقدی شامل حال آنها میشود. ممنوعیت نمایش عمومی محبت شامل کارهایی مانند بوسیدن یا در آغوش گرفتن جنس مخالف در فضاهای عمومی است و در مورد عدم انجام آن به شدت توصیه میشود. علت ممنوعیت این کار، مطلوب نبودن نمایش محبت میان زوجین در مکانهای عمومی طبق ارزشهای دینی مردم است.
گونههای جانوری در حال انقراض
آخرین مورد از لیست کارهای غیر قانونی در دبی، مربوط به آسیب زدن به گونههای جانوری در حال انقراض در کشور امارات است. دبی قوانین سختگیرانه زیادی برای حفاظت از گونه های جانوری در حال انقراض که در داخل مرزهایش زندگی می کنند، وضع کرده است. کشور امارات محل زندگی بسیاری از گونههای جانوری در حال انقراض مانند لاکپشت پوزه عقابی، پلنگ عربی، طهر عربی، مارمولک دم خاردار و بسیاری حیوانات دیگر است که بیشتر آنها در دبی نگهداری میشوند. واردات یا صادرات گونههای جانوری در حال انقراض بدون مجوزهای لازم از سازمان محیط زیست دبی، کاری غیر قانونی است و جرمی سنگین تلقی میشود. مجازات متخلفین این قانون زندان است و گاهیاوقات بسته به نوع گونه جانوری، متخلف تا ۱۳ هزار دلار هم جریمه میشود.
نتیجهگیری کارهای غیر قانونی در دبی
برای اقامتی خوشایند و خاطره انگیز در دیگر شهرها و کشورها، رعایت سنتها، قوانین و آداب و رسوم آن منطقه اهمیت زیادی دارد. آشنایی با قوانین و مقررات اقامتی در هر شهر و کشور، به خصوص برای مسافرانی که برای اولین بار به جایی سفر میکنند ضرورت بیشتری دارد. در این مطلب از الی گشت ۱۰ تا از کارهای غیر قانونی در دبی را معرفی کردیم. با مطالعه این مطلب و آشنایی با این قوانین، سفری بدون دردسر و به یاد ماندنی خواهید داشت.
سوالات متداول کارهای غیر قانونی در دبی
۱. قوانین دبی در مورد استفاده از کودهای شیمیایی به چه صورت است؟
کودهای شیمیایی که یکی از محصولات عادی در دیگر کشورها هستند، در شهر دبی با مقدار مشخص و تنها در صورت داشتن مجوز، قابل خرید و استفاده میباشند. در صورت حمل یا فروش بدون مجوز این محصول، متخلف جریمه خواهد شد.
۲. اقامت افراد زیر ۱۸ سال در اقامتگاههای دبی با چه قوانینی امکانپذیر است؟
افراد کمتر از ۱۸ سال تنها در صورت همراهی یک فرد بزرگسال که قیم قانونی یا یکی از والدین آنها باشد اجازه اقامت در دبی را دارند. حتی خوابگاهها هم بدون مجوز امکان پذیرش افراد زیر ۱۸ سال را دارند.
۳. بیشترین مبلغ جریمه در دبی مربوط به کدام اقدام قانونی در این شهر است؟
بیشترین جریمه و مجازات کارهای غیر قانونی در دبی مربوط به واردات و صادرات گونههای جانوری در حال انقراض دبی میباشد که مبلغ آن چیزی حدود ۱۳ هزار دلار است.
مطالب مرتبط:
ساحل لامر دبی؛ با تفریحات شگفت انگیز آبی!
کافه چیل اوت دبی؛ اولین کافه یخی در خاورمیانه !
یک شب هیجانی در پارک واقعیت مجازی دبی مال
۲ نظرات