چگونه خواب راحتی در هتل داشته باشید
صدای آزار دهنده آسانسورها، پرسنل خانه داری که در راهروها با هم حرف می زنند، همسایه های شلوغ و بی ملاحظه، میهمانی های هتل، همه مواردی هستند که خواب شما را در طول اقامت در هتل مختل می کنند.
ما راهنمای جامعی را در اختیار شما قرار می دهیم، تا بتوانید خواب آرامش بخشی در هتل داشته باشید. این راهنما شامل سؤال هایی که شما هنگام رزرو اتاق باید بپرسید، وسایل و تجهیزاتی که باید با خود داشته باشید، کارهایی که قبل و هنگام رفتن به تخت خواب باید انجام دهید، می شود.
زمانی که اتاق خود را رزرو می کنید
۱. مطمئن شوید که یک اتاق آرام را به شما می دهند. اتاق های طبقات بالایی و به دور از آسانسور بهترین گزینه ها هستند.
۲. بهتر است اتاق شما در وسط راهرو باشد. این اتاق ها به دلیل دور بودن از لاندری، خروجی ها و قفسه های خانه داری، ساکت ترین اتاق های هتل می باشند.
۳. از اتاق هایی که رو به استخر هستند اجتناب کنید. درست است که این اتاق ها چشم انداز بهتری دارند، اما فضای جلوی استخر در هتل ها معمولاً تا دیروقت شلوغ است، از طرفی صدا در مقابل آب، حالت اکو پیدا می کند.
۴. اتاق های پشتی یک هتل با تعداد طبقات کم را درخواست دهید. این اتاق ها ساکت تر هستند (خصوصاً اگر دور از پارکینگ باشند). حتی اگر چشم انداز خوبی نداشته باشند، اما بسیار آرام هستند.
۵. سعی کنید اتاقی را رزرو کنید که حداقل ۲ الی ۳ طبقه بالاتر از سالن مراسم و همایش ها و دیگر فضاهای عمومی باشد.
۶. در مورد اینکه هتل در حال باز سازی است سؤال بپرسید. معمولاً بازسازی ها به طور زمان بندی شده در بخش های مختلف انجام می شود. سعی کنید اتاقی را درخواست دهید که بیشترین فاصله را با مکان بازسازی داشته باشد. مکان هایی که تازه بازسازی شده معمولاً تمیزتر، مجهزترند و بوی بهتر و مبلمان و تخت های مدرن تری دارند.
۷. مطمئن شوید که پرده های اتاقتان ضخیم باشد و اجازه ورود نور به داخل اتاق را نمی دهد.
۸. اگر سیگاری نیستید، مطمئن شوید سیگار کشیدن در اتاقتان ممنوع است. بوی سیگار نفرات قبلی، فضای اتاقتان را بد بو می کند و باعث می شود به سختی به خواب بروید.
۹. در مورد بالش ها بپرسید. اگر کمردرد دارید یا اینکه گردن شما حساس است، در مورد میزان نرم یا سفت بودن بالش ها بپرسید. یا اینکه آیا در نوع بالش هایی که ارائه می دهند، تنوع دارند.
وسایل و تجهیزاتی که باید با خود داشته باشید
۱۰. گوش بند با خود داشته باشید. ممکن است جسم خارجی در گوش، در طولانی مدت شما را اذیت کند، اما بهتر از آن است که به خاطر سر و صدا یک لحظه هم نتوانید بخوابید.
۱۱. چشم بند با خود داشته باشید. اگر پرده اتاق ضخیم نباشد، چشم بند می تواند، خواب شما را تضمین کند.
۱۲. اگر وسواس دارید و چمداناتان فضای اضافه دارد، حتماً ملافه هایتان را با خود بیاورید. اگر فضای کافی ندارید حداقل می توانید روبالشتی خود را بیاورید.
۱۳. گاهی اوقات مواد شوینده پتو، حوله و ملحفه ها بوی تندی دارند؛ می توانید اسپری یا عطر ملایمی که در خانه از آن استفاده می کنید را در اتاق اسپری کنید. عطر اسطوخودوس بسیار آرامش بخش است.
آماده شدن برای خواب
۱۴. در خوردن شام زیاده روی نکنید. اگر معده شما درگیر هضم غذا شود، خواب شما مختل خواهد شد.
۱۵. خوردن لبنیات نظیر ماست و شیر قبل از خواب، می تواند به راحت خوابیدن شما کمک کند.
۱۶. نوشیدنی های بدون کافئین می تواند به خوابیدن شما کمک کند. البته زیاد روی نکنید، زیرا نصفه شب مجبور می شوید به سرویس بهداشتی بروید.
۱۷. از پذیرش بخواهید در زمان خواب، با شما تماس نگیرند و تماس کسی را به شما وصل نکنند.
۱۸. نویز سفید به صداهای پیوسته ای گفته می شود که غالباً از طبیعت الهام گرفته شده اند و باعث می شود شما صداهای بیرون را نشنوید. بعضی از هتل ها دستگاه مخصوص تولید این صدا را دارند. بعضی از این دستگاه ها در ابعاد جیبی و مسافرتی موجود هست. در ضمن می توانید اپلیکیشن آن را بر روی گوشی خود دانلود کنید. اگر به هیچیک از اینها دسترسی نداشتید، می توانید فن دستشویی را روشن کنید.
درست قبل از رفتن به تخت خواب
۱۹. علامت «لطفاً مزاحم نشوید» را بر روی در اتاق نصب کنید. در برخی از هتل ها خانه داری کار خود را از ۸ صبح یا زودتر شروع می کند.
۲۰. حمام کنید. حمام، علاوه بر ایجاد آرامش، دمای بدن شما را کاهش می دهد و به بهتر خوابیدن شما کمک می کند.
۲۱. دمای اتاق را تنظیم کنید. به طور کلی، بیشتر افراد در هوای سرد راحت تر می خوابند. ترموستات را به گونه ای تنظیم کنید که هوا را به آرامی سرد کند تا جایی که باعث لرزش شما نشوند. اگر رپنجره باز را ترجیح می دهید، گوشه آن را به مقدار کمی باز بگذارید. اگر پنجره کاملاً باز باشد، هم سروصدا وارد اتاق می شود و هم نصفه شب بسیار سرد می شود.
۲۲. یک برنامه تلویزیونی آرامش بخش را تماشا کنید یا یک موزیک لایت پخش کنید. فیلم ترسناک، اکشن، حوادث دلخراش و سریال های پلیسی تماشا نکنید و به موزیک های تند و خشن گوش ندهید. صدا را تا حد امکان کم کنید، تا مزاحم اتاق های کناری نشوید.
در تخت خواب
۲۳. نفس عمیق بکشید. دور از خانه بودن باعث ایجاد استرس می شود. نفس عمیق باعث آرامش و باز شدن عضلات گرفته شما می شود.
۲۴. سر و صدای اتاق های کناری را سریعاً گزارش دهید. هتل ها دیوارهای نازکی دارند و در بیشتر مواقع افراد نمی دانند صدایشان به طور واضحی به اتاق همسایه می رسد. در صورت بی ملاحظگی همسایه، با پذیرش تماس بگیرید و بگویید که به آنها تذکر دهند. اگر سر و صدا باز هم ادامه پیدا کرد، مسئولین هتل اجازه دارند میهمان پر سر و صدا را بیرون کنند.
۲۵. درخواست تغییر اتاق را بدهید. اگر سر و صدا غیر قابل کنترل (نظیر صدای ترافیک، آسانسور، دستگاه های یخ ساز) باشند، هتل ها موظفند اتاق شما را عوض کنند. البته جمع کردن وسایل و جابجایی در نصفه شب کار آزار دهنده ای است. اما اگر بیش از یک شب اقامت دارید حتماً این کار را انجام دهید.
۲۶. اگر نمی توانید بخوابید، از تخت بلند شوید. به جای اینکه در تخت غلت بخورید، بلند شوید، چراغ مطالعه را روشن کنید و یک مجله جذاب بخوانید، سپس دوباره خوابیدن را امتحان کنید.
۱ نظرات