چند دلیل خوب برای سفر به شرق آسیا، مالزی

مالزی

مالزی یکی از کشورهای خوب و پر طرفدار ایرانی هاست، کشوری اسلامی که هر ساله حدود صد هزار ایرانی را پذیراست و اینجا این سوال پیش می آید که چرا مالزی تا این اندازه از نظر ایرانی ها محبوب است و دلیل سفر هر ساله ی این جمعیت بزرگ از ایرانی ها به کشور مالزی چیست؟ اگر برای شما هم این موضوع مانند علامت تعجبی در ذهنتان شده، با الی گشت همراه باشید:

مالزی خانه ی سواحل شگفت انگیز است

البته که مالزی فقط به خاطر سواحلش شناخته شده نیست اما در این کشور می توانید نقاط داغ و ساحلی زیبا و نفس گیر زیادی را در مجاور آب های کریستالی و نیلگون پیدا کنید. جزیره لنکاوی و Perhentian،  جایی هستند که هیچ کسی نباید از دست بدهد، جزیره در شمال لنکاوی قرار گرفته است و به آن لقب مروارید Kedah را داده اند. این منطقه شامل ۹۹ جزیره ی متفاوت با حیات وحش بی نظیر است و به نظر افرادی که به آنجا سفر کرده اند، این جزایر یکی از زیباترین های جنوب شرقی آسیا هستند. اگر به snorkeling علاقه داشته باشید، این جزایر یکی از بهرین انتخابها برایتان است.

بازدید از ارتفاعات کامرون

آیا دوست دارید با یک چای خوش طعم و بوی بریتانیایی در زیباترین و بزرگترین مزرعه ی چای مالزی پذیرایی شوید؟ اگر جوابتان بله است، ما این مکان را پیدا کرده ایم! ارتفاعات کامرون (Cameron Highlands)، درست در قلب شبه جزیره مالزی واقع شده است. این مکان بیشتر به خاطر گیاهان چای شگفت انگیز و زیبایش شهرت دارد اما در واقع خیلی بیشتر از اینهاست مخصوصا حیات وحش متنوع آن. کامرون یکی از معدود جاهایی در مالزی است که زیستگاه رنج وسیعی از گیاهان و جانواران است.اگر از علاقه مندان به طبیعت هستید حتما گشتی در کامرون هایلند و عوض کردن آب و هوا و خوردن یک لیوان چای در مجاورت این جای زیبا حسابی سرحالتان می آورد.

جایی که جز میراث جهانی یونسکو است!

مالاکا بهشت کوچکی است که درست قبل از تنگه ی مالاکا قرار گرفته است و در بازه های زمانی مختلف تحت نگهداری دولت های مختلفی مثل پرتغالی ها و بعد آلمانی ها و بعد از آن هم فرانسه و بریتانیا بوده است که هر کدام از این دولت ها تاثیرات قابل توجه خود را روی این منطقه و آنچه ما امروز به عنوان مالاکا می شناسیم گذاشته اند و باعث شدند مالاکا به جایی پر از میراث فرهنگی تبدیل شود و از سال ۲۰۰۳ هم عضوی از فهرست میراث فرهنگی یونسکو شود.
یکی از قوی ترین تاثیراتی که این از این دولت ها روی مالاکا می توان دید، سبک معماری متفاوت آن است. معماری خانه های این منطقه معماری مستعمراتی و دوران استثمار است و این چیزی است که حالا ما از دهکده ی ماهیگیری سابق می بینیم.

قدیمی ترین جنگل بارانی دنیا

Taman Negara شهرتی به عنوان یکی از قدیمی ترین جنگل های بارانی دنیا را دارد و تخمین زده شده است این جنگل ها ۱۳۰ میلیون سال قبل بوجود آمده اند و زیستگاه چند جانور بسیار کمیاب دنیا هستند و بیشترین محبوبیتش به خاطر ببر مالایی است که گونه ی بسیار نادری است.
این جنگل ها همچنین زیستگاه گونه های مختلف میمون،فیل و حتی یک نوع کرگدن سوماترانی در خطر انقراض هم هست. این جنگل، یکی از آخرین جاهایی بر روی زمین است که در آن می توان این نوع کرگدن را دید و تعداد کل آنها ۲۰۰ تا تخمین زده شده است.

منبع: gotravelyourway.com

مطالب مرتبط

ایستگاه راه آهن ساری | دسترسی ها و مسیرهای ریلی

معرفی مرکز خرید سوریا کی ال سی سی کوالالامپور

برای گردش در کردان کجا بریم؟