چطور گوشیمان را در سفر شارژ کنیم؟

شارژ گوشی در سفر

۳ روش فوق العاده شارژ تلفن همراه در سفر

بارها برای همه ی ما پیش آمده که در در جنگل یا کوهستان یا جایی بوده ایم و شارژ گوشیمان تمام شده است. این موضوع وقتی کلافه کننده تر می شود که در همان لحظه بخواهیم با کسی تماسی بگیریم و به آن احتیاج داشته باشیم.
یکی از مواردی که این موضوع در آن پر رنگ تر می شود، در هنگام سفر است. ممکن است به جایی سفر کنیم که تا چند روز دسترسی به برق نداشته باشیم و نتوانیم گوشیمان را شارژ کنیم، پس باید چکار کنیم؟ خوشبختانه تکنولوژی آنقدر پیشرفت کرده که مثل چند سال پیش دیگر فقط برای شارژ گوشی به برق احتیاج نداشته باشیم. با الی گشت همراه باشید و ۳ روش شارژ گوشی بدون نیاز به برق را یاد بگیرید:

مطالب مرتبط:
آیفون و اندروید رابطه شان صمیمانه تر شد!
مساله گران فروشی گوشی های موبایل در مسیر حل شدن

شاید از خودتان بپرسید چرا اصلا باید در طول سفر از تلفن همراه استفاده کرد. جواب ساده است. این وسایل کوچک، فواید بزرگی در اختیار افراد قرار می دهند علاوه بر برقراری ارتباط که اصلی ترین دلیل استفاده از این هوشمندهای کوچک است، می توان تصاویر فوق العاده ای با آنها ثبت کرد که برای همیشه ماندگار باشد.
اما بزرگترین مشکل تلفن های همراه، باتری آنهاست. با همه ی تکنولوژی بکار رفته در اسمارت فونها و پیشرفت آنها در حافظه و دوربین، باتری همچنان یکی از ضعف های بزرگ آنهاست که حل نشده است. اگر شما بهترین تلفن همراه را هم داشته باشید نهایتا ۱ یا ۲ روز دوام می آورد و بعد خاموش می شود.

روشهای شارژ دستگاه در سفر

اگر می خواهید سفر کنید و در سفرتان تا چند روزی ممکن است به برق دسترسی نداشته باشید ناراحت نباشید. در صورتیکه با ماشین سفر کنید، می توانید از فندک خودرو برای شارژ گوشی استفاده کنید. در واقع تبدیل هایی وجود دارند که با استفاده از آنها می توانید از فندک ماشینتان به عنوان شارژر استفاده کنید.
در صورتیکه شارژر فندکی ندارید هم نگران نباشید. اگر در ماشین تان سیستم پخش دارید پس حتما یک درگاه USB هم دارد. در اینصورت به تنها چیزی که احتیاج دارید یک کابل شارژ است که یک سر آن را به گوشی و سر دیگرش را به درگاه یو اس بی ماشین وصل کنید. اما شارژ دستگاه با این روش یک عیب بزرگ دارد  و آن هم طولانی بودن زمان شارژ با آن است که در دراز مدت هم می توان به گوشی تان صدمه بزند. بنابراین پیشنهاد می کنیم فقط در مواقع ضروری از این روش استفاده کنید.

روش سوم و البته تقریبا جدیدی که برای شارژ تلفن های همراه وجود دارد، شارژ گوشی با پاوربانک هاست. پاور بانک ها مدت زیادی نیست که وارد عرصه ی تکنولوژی شده اند اما بدلیل قابلیت زیادی که دارند خیلی مورد توجه قرار گرفته اند. با وجود پاور بانک نه نیاز به پریز دارید و نه حتی برق!
پاور بانک ها انواع مختلفی دارند. بعضی از آنها ظرفیت بیشتر و بعضی ظرفیت کمتری دارند. هر چه ظرفیت دستگاه پاور بانکی که می خرید بیشتر باشد، باید پول بیشتری پرداخت کنید اما از طرف دیگر، می توانید دفعات بیشتری گوشی تان را شارژ کنید. برخی دیگر هم چند درگاه دارند که باعث می شود همزمان بتوانید چند دستگاه را با هم شارژ کنید. پاور بانک هایی هم وجود دارند که قابلیت شارژ سریع دارند و در نتیجه در یک مدت کم باتری گوشی را کاملا شارژ می کنند.

مطالب مرتبط

ایستگاه راه آهن ساری | دسترسی ها و مسیرهای ریلی

معرفی مرکز خرید سوریا کی ال سی سی کوالالامپور

برای گردش در کردان کجا بریم؟

۴ نظرات

محمد امین 1395-12-01 - 6:44 ب.ظ
این مطلب برای همه گوشی ها درسته ؟
مجید 1400-10-08 - 6:34 ق.ظ
شارژ با فندکی ماشین حتی در شرایط اضطراری هم توصیه نمیشه، حتی تعمیرکار های ماهر میگن جای فندکی ماشین رو باید قط کرد، من خودم آیسی آیفونم تو سفر به علت استفاده زیاد از جا فندکی سوخت. پس به هیچ عنوان از شارژ فندکی استفاده نکنین چون هم بمرور به گوشی اسیب میزنه هم سیمکشی ماشین
محمد 1401-04-02 - 7:54 ب.ظ
یکی دیگه از راه‌های شارژ گوشی تو سفر استفاده از استند شارژ موبایله که بهش اشاره‌ای نشده.
مهدی 1402-04-03 - 11:11 ق.ظ
من پنج ساله با اسنپ کار میکنم گوشیمم همیشه با فندکی شارژ میکنم هیچ اتفاقی هم برای گوشیم نیفتاده
افزودن نظر