در سفر برای حفاظت از اطلاعاتتان، گوش خطر را بپیچید!

جزئیات سفر خود را به اشتراک نگذارید

سفر و نکات امنیتی که تا به حال به آنها فکر نکردید

بیشتر ما وقتی قصد سفر داریم، خیال‌مان را از خانه و زندگی‌مان راحت می‌کنیم. اما در سفر با اطلاعات، دنیای مجازی و وسایلی که ما را در این دنیا می‌چرخانند چه می‌کنیم؟ ابزراهایی مانند گوشی‌، تبلت‌، لپ تاپ، اینترنت، ایمیل، شبکه‌های اجتماعی و…
چقدر به مراقبت‌های اینترنتی در سفر اهمیت می‌دهید؟
با خواندن این مطلب همراه الی گشت شوید تا با خیال آسوده‌تری سفر کنید.

مطالب مرتبط:
چطور فن‌آوری موبایل دنیای سفر را تغییر می‌دهد؟
در اولین تجربه سفر، به چه نکاتی باید توجه کرد؟

به وای فای مطمئنی متصل شوید

تصور کنید چند روزی راهی شهری مثل پاریس هستید. جایی که با ایفل و شانزلیزه و موزه‌های دیدنی‌اش حیف است عکسی نگیرید و با دوستانتان در شبکه‌های مجازی به اشتراک نگذارید. در چنین شهری دسترسی به اینترنت کار سختی نیست. بیشتر هتل‌ها، کافه‌ها و رستوران‌ها به راحتی رمز وای‌فای را در اختیارتان قرار می‌دهند؛ با این حال بهتر است از جایی که این رمز را به شما می‌دهند مطمئن شوید تا حساب‌های کاربریتان هک نشوند.

اپلیکیشن‌های ردیابی را به روی گوشی نصب کنید

خودتان را تصور کنید که در خیابان استقلال استانبول قدم می‌زنید و تراموای دیدنی این خیابان از کنارتان می‌گذرد. شما، یک تراموا و خیابانی شلوغ! دستتان را در جیبتان کنید و عکسی از این لحظه بگیرید. اما… گوشیتان نیست؟!
نگران نباشید شما قبلا با خواندن این مقاله به خوبی می‌دانستید بهتر است اپلیکیشن ردیابی گوشی‌تان را نصب کنید. حالا می‌توانید از طریق جی پی اس محلی متوجه شوید گوشی شما در کجاست.
برنامه‌های کاربردی زیادی وجود دارند که با نصب آنها به روی موبایل و لپتاپ‌تان می‌توانید بفهمید آنها را کجا جا گذاشته و یا گم کرده‌اید.

جزئیات سفر خود را به اشتراک نگذارید

بیشتر ما در سفر دوست داریم از لحظه‌های دلچسب‌مان عکس و فیلم بگیریم و با دوستانمان به اشتراک بگذاریم. این کار خوب است، اما زیاده‌روی در آن ممکن است باعث دردسرتان می‌شود. با به اشتراک‌گذاری مداوم دنیای شخصی‌تان به سارقان کمک می‌کنید تا بفهمند شما چه زمانی منزل نیستید.

با احتیاط به سراغ کامپیوترهای عمومی بروید

شاید در جایی آنورتر روی نقشه‌ی کره زمین در سفر هستید. مثلا تایلند و حین تماشای یکی از آن معابد دیدنی‌اش ناگهان یادتان می‌افتد باید میلی بزنید و به سراغ یک کافی‌نت می‌روید.
در مواجه با کامپیوترهای عمومی، بعد از اتمام کارتان از حساب کاربری‌تان خارج شوید، حواستان باشد گزینه ذخیره پسورد فعال نباشد. برای اطمینان بیشتر قسمت history و cooki مرورگر را پاک‌ کنید.

 

موجودی حساب بانکی خود را روزانه کنترل کنید

اگر در سفرتان خریدی را با کارت اعتباری انجام می‌دهید با استعلام مانده حساب مراقب سو استفاده برخی فروشنده‌ها باشید. ضمنا هنگام چک کردن حساب‌های بانکیتان از آدرس اینترنتی و درگاه امن Https مطمئن شوید، اگر در ابتدای آدرس اینترنتی Https ظاهر شد، آن‌وقت اطلاعات را وارد کنید.

روی فایل‌ها پسورد بگذارید

برای همه ما حداقل یک بار پیش آمده وسیله‌ای را گم کنیم. اگر آن وسیله حاوی اطلاعات شخصی ما باشد حس بد از دست رفتن اطلاعات‌مان در کنار گوشی و موبایل دو چندان می‌شود. برای جلوگیری از این کار در سفر به روی فایل‌های مهم‌تان پسورد بگذارید. حتی ما پیشنهاد می‌کنیم از اطلاعاتتان بک آپ و پشتیبان داشته باشید و آن را در خانه نگهداری کنید.

اطلاعات مخصوص لپ‌تاپ و گوشی را همراه داشته باشید

با همراه داشتن اطلاعات لپ‌تاپ و گوشی‌تان مانند مدل، شماره سریال بدنه و … می‌توانید در صورت مفقودی و یا سرقت به پلیس شکایت‌تان را گزارش کنید.

مطالب مرتبط

جشنواره های کیش در طول سال

آشنایی با انواع سوغات کیش

بهترین شهربازی های ازمیر برای تجربه یک شب شگفت انگیز