پرداخت هزینه رفت و آمد با این فن آوری شگفت انگیز
تا همین چند سال قبل برای پرداخت همه ی هزینه ها فقط باید از سکه و اسکناس استفاده می کردیم و هیچ راه جایگزینی وجود نداشت تا اینکه کم کم سرو کله ی کارت های عابربانک پیدا شد و پرداخت ها را کمی آسان تر از قبل کرد. اما رشد تکنولوژی هنوز هم تمام نشده و امروز با پیشرفت های بیشتری روبرو هستیم که پرداخت پول را حتی راحت تر و مدرن تر هم کرده است. در ادامه الی گشت را همراهی کنید تا از این تکنولوژی جدید پرداخت هزینه ها برایتان بگوییم.
مطالب مرتبط: فن آوری هایی که سفر را راحت تر می کنند چطور فن آوری موبایل دنیای سفر را تغییر می دهد؟
هر چه زمان می گذرد در زمینه تکنولوی پیشرفت هایی داریم که علاوه بر آسان کردن جنبه های مختلف زندگی، راه و روش سفر را هم آسان تر از قبل می کند و دیگر بهانه ای برای سفر نرفتن نمی گذارد! تا به حال روش معمول برای سوار شدن به قطار، پرداخت پول و تهیه ی بلیط بوده است. نهایتا با پیشرفت خدمات اینترنتی می توانستیم این بلیط را به صورت اینترنتی تهیه کنیم و در هنگام سفر در ایستگاه قطار معطل نشویم. امروز اما در یکی از قطارهای سوئد برای پرداخت هزینه ی رفت و آمد روشی وجود دارد که مطمئنا باعث تعجبتان می شود چون با روش های معمول پرداخت پول کرایه کاملا فرق دارد.
یک قطار سوئدی اولین قطار در دنیاست که امکان استفاده از همچین روشی را برای مسافرانش به وجود آورده و این نوآوری را به نام خودش ثبت کرده است. این روش عجیب به این ترتیب است که مسئولان قطار در زیر پوست دست های مسافر، تراشه ای می گذارند که این تراشه پرداخت هزینه ها را بسیار راحت تر از قبل می کند. البته این روش هنوز فراگیر نشده و تا به حال فقط در دستان حدود ۱۰۰ مسافر کار گذاشته شده است. منتقدان استفاده از این روش می گویند این تراشه حریم خصوصی افراد را از بین می برد هر کسی که از آن استفاده کند به راحتی توسط دیگران رد یابی می شود.
البته این روشی که گفتیم شاید برای ما کمی عجیب غریب باشد ولی برای مردم سوئد اصلا روش نامعمولی نیست چون حتی کارمندان شرکت های مختلف هم برای اینکه ورود و خروج خود را به محل کار ثبت کنند از این امپلیمنت ها استفاده می کنند. آن ها با این تراشه به راحتی درهای قفل را باز می کنند، بدون وارد کردن رمز از پرینتر و وسایل دیگر استفاده می کنند و به انبار می روند! البته این روش اختیاری طرفدارهای زیادی ندارد و هنوز بسیاری از افراد تمایلی برای کار گذاشتن این تراشه در دستانشان ندارند. شما چه احساسی داشتید اگر برای راحتی در کارهایتان هم در سرکار و هم در جایی مثل قطار یک تراشه در زیر پوست دستتان بود؟!