همه چیز درباره اخذ ویزای کاری

ویزای کاری

همواره افراد زیادی هستند در سراسر دنیا که قصد مهاجرت داشته باشند، عده ای برای تحصیل یا زندگی بهتر و عده ای هم برای کار به خارج از کشور خود سفر می کنند تا در شرایطی که مدنظرشان است بتوانند زندگی کنند. در بین ایرانیان هم این روزها مهاجرت به منظور کار یکی از اهدافی است که به دنبال آن هستند و سوالی که در این بین برای آن ها پیش می آید این است که شرایطی که برای اخذ ویزای کاری مورد نیاز است چیست! از همین رو در این مطلب می خواهیم نحوه اخذ ویزای کاری در کشورهای مختلف را خدمتتان شرح دهیم؛ در ادامه با الی گشت همراه ما باشید.

همانطور که گفتیم مهاجرت این روزها از دغدغه های نیروی جوان کشور است و کشورهایی مثل استرالیا، کانادا، آلمان و برخی دیگر از کشورهای اروپایی از اولویت های افراد برای مهاجرت است.

  • در ابتدای کار شما برای این که بتوانید در اروپا یا دیگر کشورهای جهان کار پیدا کنید باید از طرف شرکتی معتبر پیشنهاد شغلی داشته باشید و این آگهی به مدت ۳ ماه باید در آن کشور درج شود و اگر شخصی مناسب برای آن شغل پیدا نشد از افراد خارجی دعوت می شود تا به منظور کار در آن پست شغلی به آن کشور مهاجرت بنماید. که البته ممکن است کمی عجیب و غیر قابل امکان به نظر بیاید.
  • راه دیگری که شما را سریعتر به اخذ ویزای کار نزدیک می کند، روشی است که فرصت شش ماهه ای را به شما اعطا می کند که جهت جستجوی کار در کشور مورد نظر وارد این کشور شوید.
  • سلامتی جسمانی و روحی نیز از پارامترهای دیگری هستند که برای این امر لازم و ضروری می باشد. همچنین تاییدیه عدم سوء پیشینه از همه کشورهایی که شخص بعد از ۱۶ سالگی حداقل ۱۲ ماه آن جا زندگی کرده در طی ده سال اخیر لازم می باشد.

آنچه لازم است بدانید این است که ویزای کاری برای متقاضیان اجازه اقامت موقت را می دهند و با داشتن آن نمی توانید به طور دائم در کشور مورد نظرتان اقامت داشته باشید.

برای دریافت ویزای کاری آلمان افراد می بایست بلوکارت یا کارت آبی داشته باشند. اما سوالی که پیش می آید این است که شرایط دریافت ویزای کاری چیست؟ و این که چه افرادی می توانند ویزای کاری آلمان را دریافت کنند؟

کشور آلمان به دلیل آنکه کمبود نیروهای متخصص مواجه است در جذب مهاجران متخصص بسیار فعال است و در رشته هایی مثل برق، کامپیوتر، الکترونیک، صنایع، مکانیک، الکتروتکنیک، شیمی، فیزیک، آی تی، گروه پزشکان، دارو سازان و پرستاران اقدام به جذب نیرو می نماید.

شما پس از اخذ ویزای کار در آلمان وارد این کشور شده و فرصت شش ماهه ای جهت یافتن کار مورد نظر را دارید. اگر پیشنهاد شغلی مناسب را اخذ نمایید، ویزای شما به مدت شش ماه دیگر تمدید خواهد شد و شما موفق به دریافت Blue card کشور آلمان می شوید.

سفارت آلمان

سفارت کشور آلمان در تهران، خیابان فردوسی، پلاک ۳۲۰-۳۲۴ قرار دارد

تلفن تماس سفارت: ۳۹۹۹۰۰۰۰

صندوق پستی: ۱۷۹-۱۱۳۶۵

شماره فکس: ۳۹۹۹۱۸۶۰

ساعات کاری: روزهای یکشنبه تا پنجشنبه

در صورتی که آلمانی ها در کشورهایی خارج از آلمان باشند و بخواهند با آلمان در ارتباط باشند باید از طریق بخش کنسولی اقدام کنند و در واقع این بخش مانند پلی ارتباطی بین آلمان و این افراد در خارج از آلمان است. در این بخش خدمات گوناگونی ارائه می شود.

ساعت کاری بخش حقوقی کنسولی: ۷:۳۰ تا ۱۰:۳۰

ساعت کاری تحویل مدرک تحصیلی برای تایید: ۸:۳۰ تا ۱۰:۳۰

ساعت کاری دریافت مدارک: ۱۴:۳۰ تا ۱۵:۳۰ که البته در ماه های ژوئیه تا اوت این زمان تغییر می کند و بین ۱۴:۰۰ تا ۱۴:۳۰ می شود.

ساعت دریافت گذرنامه: ۱۰:۰۰ تا ۱۲:۰۰ و ۱۳:۰۰ تا ۱۵:۰۰

ساعت کاری دریافت تایید مدارک: این دفتر در سفارت آلمان روزهای یکشنبه تا پنجشنبه در ساعت های ۷:۰۰ صبح تا ۱۴:۳۰ بعدازظهر به همه ی مراجعان خدمات ارائه می کند و در ضمن نیازی به گرفتن وقت قبلی هم نیست.

  • فارغ التحصیل بودن از دانشگاه معتبر و مورد تایید آلمان
  • قرارداد کاری مرتبط با رشته تحصیلی با یکی از شرکت ها و کمپانی های آلمانی (قابل ذکر است که شما بدون پیشنهاد کاری نمیتوانید اقدام جهت دریافت کارت آبی آلمان نمایید).
  • حقوق دریافتی شما باید در قراردادتان منعقد شده باشد که حداقل سالی ۴۵۰۰۰ یورو می تواند باشد حال اگر شما فارغ التحصیل رشته های علوم پایه و ریاضیات، رشته آی تی و گروه مهندسین، اقشار پزشک (بجز دندان پزشکان) باشید کفایت می کند که حقوق شما سالی ۳۵۰۰۰ یورو باشد. توجه داشته باشید که رشته های ذکر شده جز مشاغل خاص و مورد نیاز در کشور آلمان میباشد.

مدارک لازم جهت اخذ ویزای کار در آلمان

  • تکمیل نمودن فرم تقاضای کار
  • ارایه اصل شناسنامه و پاسپورت و کپی از صفحات آن
  • ارایه دو قطعه عکس
  • پرینت ساپورت مالی جهت ارایه به سفارت
  • ترجمه کلیه مدارک تحصیلی به آلمانی یا انگلیسی
  • گواهی عدم سوپیشینه
  • رزومه کامل شخص متقاضی
  • سوابق کاری شخص متقاضی و ترجمه آن
  • بیمه نامه
  • مدارک رزو کردن هتل یا مکان اسکان و داشتن بلیط هواپیما

سعی کنید زمانی که می خواهید به این کشور سفر کنید اگر زبان دومتان انگلیسی است با نمره ی ۶ و اگر زبان آلمانی را به عنوان زبان دوم انتخاب کرده اید حداقل در سطح A2 باشد.

www.monster.de www.stepstone.de
www.jobware.de www.academicjobseu.com
www.xing.ed www.ingenieurkarriere.de

پس از آلمان، کشور استرالیا یکی از کشورهایی است که همواره در جذب نیروهای کاری متخصص در زمینه های مختلف فعال بوده و اگر چه تغییراتی در روند جذب نیروی کار در این کشور به وجود آمده اما در یکی از مشتاق ترین ها در جهت پذیرش مهاجران است و در ۳ طرح زیر اقدام به جذب مهاجر می کند.

شرایط مورد نیاز برای اخذ ویزای کار استرالیا

  • سن بیشتر از ۱۸ سال و کمتر از ۴۵ سال.
  • رشته تخصصی سما باید در لیست مهارت های لازم استرالیا موجود باشد.
  • کسب امتیاز لازم در امتحان IELTS
  • حداقل ۱ سال سابقه کار در رابطه با رشته تخصصی از ۲۴ ماه قبل از اقدام برای مهاجرت

سفارت استرالیا

سفارت کشور استرالیا در تهران خیابان خالد اسلامبولی (وزرا)، خیابان بیست و سوم، پلاک ۲ قرار دارد.

تلفن تماس سفارت: ۸۸۷۲۴۴۵۶

شماره فکس: ۸۸۷۱۴۱۲۱

کد پستی: ۱۵۸۷۵-۴۳۳۴

ساعات کاری: روزهای یکشنبه تا چهارشنبه از ساعت ۸:۳۰ تا ۱۲:۳۰

ایمیل: immigration.tehran@dfat.gov.au

وب سایت رسمی: iran.embassy.gov.au

طرح ویزا برای افراد متخصص مستقل (ویزای ۱۸۹)

این مربوط به افرادی است که به طور مستقل به این کشور سفر می کنند و از طرف کارفرما ، کشور یا خانواده خود حمایت می شود. به وسیله این ویزا متقاضیان قادر خواهند بود تا در هر نقطه از استرالیا کار و یا اقامت نمایند و همچنین امکان به همراه بردن خانواده خویش را نیز خواهند داشت. افراد متقاضی می توانند درخواست خود را به دولت استرالیا ارسال کنند و از طرف اداره مهاجرت استرالیا دعوتنامه ای به آن ها ارسال می گردد. و از زمان صدور دعوت نامه، متقاضی ۶۰ روز فرصت دارد تا درخواست آنلاین خود را ثبت نماید و نحوه اقدام پس از دریافت دعوت نامه از اداره مهاجرت استرالیا در این نامه شرح داده شده است.

افراد متخصص منتخب (ویزای ۱۹۰)

این ویزا به افرادی تعلق می گیرد که توسط استانی از استان های استرالیا، برگزیده شده اند .این ویزا به فرد اجازه می دهد تا در هر نقطه ای از استرالیا مشغول به کار و اقامت گردد و همچنین ایشان را قادر به همراه ساختن اعضای خانواده در پرونده مهاجرتی خود می نماید .

مزایای اخذ این ویزا برای متقاضیان اخذ اقامت دائم استرالیا شامل تحصیل زندگی و کار دائم در کشور استرالیا، بهره مندی از مزایای بیمه و حقوق شهروندی در کشور استرالیا و اقدام جهت پاسپورت استرالیایی می باشد.

ویزای موقت کاری (ویزای ۴۸۹)

این ویزا نیاز به یک اسپانسر دارد و شکرت خارجی می باید از متقاضی حمایت کند. این ویزا مسئولیت بیشتری برای کارفرما دارد چرا که آن مدیر باید ثابت کند که در کشور خود نیرویی با این تخصص وجود نداشته است و باید از نیروی کار خارجی استفاده می کرده است.

نکات مهم جهت اخذ ویزای ۴۸۹

  • در آمد سالیانه متقاضی در کشور استرالیا
  • ارزشیابی توانایی متقاضی
  • بیمه متقاضی
  • آگهی برای استخدام یک شهروند به جای متقاضی
  • توانایی در زبان انگلیسی

مشاغلی که در استرالیا بابت آنها اقدام به جذب مهاجر می کند:

پرستار، مهندس مکانیک، پزشک، مهندس برق و شغل های مرتبط، برنامه ‌نویسان و متخصصان فناوری اطلاعات (IT)، مهندسان و تحلیلگران فناوری اطلاعات (IT)، مهندس راه و ساختمان و مشاغل مرتبط، متخصصان شبکه و بانک ‌های اطلاعاتی، حسابدار، دندان پزشک، داروساز، مهندس صنایع و تولید، مهندس الکترونیک، مهندس شیمی، مهندس معدن و نفت، متخصص فیزیوتراپی، روانشناس، تکنیسین رادیولوژی، متخصصان شنوایی سنجی و گفتار درمانی، آشپز

دیگر کشور که در این مطلب می خواهیم درباره شرایط ویزای کاری در آن صحبت کنیم کانادا است. سالانه حدود ۲۰۰ هزار نیروی مختصص با ویزای کاری موقت به این کشور سفر می کنند. به منظور دریافت ویزای کانادا شما باید ابتدا مشخص بنمایید که می خواهید در کدام یک از ایالت های این کشور اقامت داشته باشید به طور مثال اگر بخواهید در ایالت کبک اقامت داشته باشید باید به زبان فرانسوی مسلط باشید و مدارکتان را به زبان فرانسوی ترجمه کنید جهت ارسال درخواست.

قبل از تهیه مدارک مورد نیاز ویزای کار کانادا، ابتدا باید شرایط و صلاحیت خود را جهت اخذ این ویزا از نظر کانادا بسنجید. فایل چک لیستی به نام IMM 5488 وجود دارد که مدارک مورد نیاز را به صورت کامل معرفی می نماید.

مدارک و شرایط لازم برای اخذ ویزای کار کانادا

  • قبل از اینکه شما بتوانید ویزای کاری دریافت کنید می بایست تاییده ای از از وزارت کار کانادا بگیرد(Labour Market Impact Assessment – LMIA) و اداره کار را قانع کندکه هیچ فرد مقیم کانادا در حال حاضر برای این شغل وجود ندارد. اگر کارفرمای شما در کبک باشد باید تاییدیه کبک را از اداره Certificat d’acceptation du Québec (CAQ)  بگیرید.
  • از طرف شرکت کانادایی یا یک شخص موقیم کانادا است باید نامه ی کاری داشته باشید.
  • تقاضا و درخواست متقاضی ویزای کار کانادامی بایست به صورت دقیق تکمیل گردد.
  • از دیگر مدارک لازم برای ویزای کار کانادا تاییدیه ی اداره ی توسعه ی مهارت های کانادا خواهد بود که مکتوب به کارفرما مجوز استخدام شخص مورد را صادر می نماید . تاییدیه مذکور به اسم لاتین Positive Labour Market Opinion معروف می باشد.
  • از دیگر مدارک لازم برای ویزای کار کانادا ارائه و نشان یک پشتوانه مالی مناسب و خوب که نشان دهنده این باشد که شخص میتواند هزینه های زندگی خود را در کانادا تقبل نماید.
  • ارائه یک گواهی سلامت مبنی بر اینکه از سلامت جسمی و روحی مناسبی برخوردار می باشید.
  • ارائه یک گواهی مبنی بر عدم سوء پیشینه کیفری و مدنی از دیگر مدارک لازم برای ویزای کار کانادا می باشد.
www.salesrep.ca www.accountingjobs.ca www.jobwings.ca
www.callcentrejob.ca www.adminjobs.ca www.retail.ca
www.retail.ca www.aerojobs.ca www.hrjob.ca
www.pharmaceutical.ca www.itjobs.ca www.part-time.ca

مطالب مرتبط

روستای سلین | بهشتی گمشده در دل کوه‌های کردستان

چرا باید در هنگام سفر بیمه مسافرتی داشته باشیم؟

قله اندار | سفری به بام روستای برگ جهان

۱ نظرات

طاهره رنجبری پور 1397-05-28 - 8:27 ق.ظ
ممنون از اطلاعات خوب شما
افزودن نظر