بارش باران در بیابان آتاکاما
بیابان آتاکاما، بیابانی در کشور شیلی در آمریکای جنوبی است که وسعتی معادل ۱۰۰۰ کیلومتر دارد. معمولا تعریفی که از بیابان ها می شود این است که بیابان ها جاهای گرم و خشک هستند که میانگین بارش سالانه ی باران در آنها، کمتر از ۲۵۰ میلی متر باشد. بنابراین شاید بیابان آتاکاما (Atacama) را بتوان خشک ترین منطقه ی روی زمین دانست که در آن بارش سالانه ی باران کمتر از ۱۵ میلی متر است اما معجزه همیشه رخ می دهد. حتی این بیابان برهوت هم می تواند روزی به زمینی پر گل تبدیل شود و نشانه های زندگی دوباره در آن دیده شود. با بارش باران این اتفاق افتاد و گل هایی در بیابان آتاکاما روییدند که منظره ای از بهشت را تجسم کردند. همراه الی گشت باشید تا با این پدیده ی خارق العاده بیشتر آشنا شوید:
مطالب مرتبط: دیدنی ترین جشنواره های تایلند ۴ مکان غیر منتطره دیدنی در آلمان
بیابان آتاکاما یکی از خشک ترین مکان های روی زمین است که شورش خوشایندی از گل های رنگی را تجربه کرد. اتفاق جالبی که در آتاکاما افتاد این بود که وقتی که باران بارید، گل هایی که در زیر خاک بودند، سر به بیرون آورند و جوانه زنند و یکی از شگفت ترین و زیباترین مناظر را به وجود آوردند.
در بیشتر مواقع سال، این بیابان در واقع جایی پر از صخره های سخت و منطقه ای با شیب های تند بیشتر نیست که در آن در هر سال فقط ۲ بار باران می بارد اما به نظر می رسد بارانی که امسال باریده است، از هر سال دیگری پر شدت تر بوده است و خیلی ها به طعنه شدت آن را به طوفان پاتریشیا تشبیه کرده اند. نتیجه؟ بوجود آمدن فرش پهناوری از گل های صورتی، نارنجی، بنفش و زرد تا جایی که چشم کار می کند.
به نظر می رسد این ثروت باد آورده، باعث بیدار شدن گونه های دیگری از جانداران این منطقه مانند جوندگان نادر، مارمولک ها، پرندگلن و گونه های کمیاب دیگری از جانوران شده است.
آقای رودریگو روییز، مدیر مستقیم توریسم این منطقه در این باره می گوید: این پدیده خیلی برای ما و همه شگفت انگیز بود چون در ۱۸ سال اخیر تا به حال همچین اتفاقی نیفتاده بود. این واقعا یک معجزه است چون در این ۲ دهه، این بار اولی است که شاهد جشن شکوفه ها و زیبایی بی نهایت طبیعت هستیم.
این اتفاق باعث شده تا توریست های زیادی به این منطقه جذب شوند و بارش باران جدای از شکوفایی گل های کم نظیر در این منطقه، باعث شکوفایی اقتصادی این منطقه هم شده است!
منبع: livescience.com