هزینه های سفر به فنلاند

هزینه سفر به فنلاند

هزینه سفر به فنلاند

فنلاند واقعا کشور شگفت انگیزی است، فنلاند سرزمین کوه ها، آبشارها، خلیج ها و منطقه ای به نام  لاپلند است که سانتا کلوز یا همان بابانوئل معروف را با گوزن هایش می توانید ببینید! علاوه بر این، فنلاند یکی از بهترین مناطق دنیا برای دیدن نورهای شمالی در فصل زمستان است. اگر قصد دارید به یکی از کشورهای شمالی اروپا سفر کنید، باید گفت که فنلاند یکی از برترین آنهاست، جایی که در آن تجربه های نابی از طبیعت گردی و پیاده روی خواهید داشت. اگر چه هر فصلی در این کشور زیبایی های خود را دارد اما این نکته را به خاطر بسپارید که زمستان های فنلاند بی نهایت سرد است. به دلیل گران بودن این کشور، بسیاری از مردم از سفر به فنلاند صرف نظر می کنند اما شما یکی از آنها نباشید! چرا؟ چون فنلاند دیدنی های بسیاری دارد و علاوه بر این در این نوشتار به شما می گوییم که هزینه سفر به فنلاند چقدر می شود تا راحت تر بتوانید برای پولتان برنامه ریزی کنید. با الی گشت همراه باشید:

هزینه اقامت

مطالب مرتبط:
بهترین مسیرهای طبیعت گردی در فنلاند
راهنمای سفر به فنلاند

اقامت در یکی از هاستل های این کشور، هزینه ای بین ۲۵ تا ۳۵ یورو برایتان به همراه خواهد داشت و اگر بخواهید در یک هاستل خصوصی اقامت کنید، بین ۵۰ الی ۸۰ یورو هزینه بردار است. در هاستل های فنلاند هم صبحانه و هم اینترنت وای فای بصورت رایگان در اختیارتان قرار می گیرد. اگر دوست دارید که در فضاهای بیرونی، خودتان کمپ بزنید، باید در محل های مشخص شده این کار را کنید که برای آن هزینه ای بین ۱۰ تا ۲۵ یورو لازم است. اقامت در هتل های مقرون به صرفه، از ۵۰ یورو برای هر شب شروع می شود و تا ۸۰ یورو متغیر است و هتل های متوسط و میانه حدود ۱۰۰ یورو برای هر شب اقامت دریافت می کنند. اگر دوست دارید تا از این هم ارزان تر اقامت کنید، سری به سایت ایر بی ان بی بزنید که در آن می توانید با هزینه ی ۲۰ تا ۳۰ یورو، یک روز را در یک اقامتگاه اشتراکی بگذرانید.

هزینه غذا

غذاهایی مثل کباب، پیتزا و ساندویچ  را می توانید به قیمت ارزان ۸ الی ۱۱ یورو تهیه کنید. اگربخواهید از این هم ارزان تر باشد، به سوپرمارکت های Stockmann بروید که غذاهای نیمه آماده را با ۵-۶ یورو در اختیارتان قرار می دهند. خرید هر بطری آب، هزینه ای برابر ۱.۵۰ یورو دارد و اگر دوست دارید خودتان آشپزی کنید، خرید هفتگی مواد اولیه ی غذایی بین ۸۵ تا ۱۲۵ یورو می شود.

هزینه حمل و نقل

بهترین روش حمل و نقل در فنلاند، اتوبوس است. یک بلیط یکطرفه برای سفری ۱۰۰ کیلومتری، حدود ۱۹ یورو هزینه دارد و اتوبوس های تندرو برای آن ۲۲ یورو دریافت می کنند. بلیط اتوبوس های درون شهری تقریبا ۲.۵۰ تا ۳.۵۰ یورو است. برای سفر برون کشوری از هلسینکی پایتخت فنلاند به استکهلم می توانید از قایق استفاده کنید که هزینه ای برابر ۵۰ الی ۱۵۰ یورو دارد. اجاره ی دوچرخه هم یک روش مرسوم دیگر جابه جایی است که به ازای هر روز، ۱۵ تا ۲۰ یورو می شود و اگر بخواهید هفتگی کرایه کنید ۷۰ یورور باید برای آن کنار بگذارید.

هزینه ی فعالیت های مختلف

سفر با کشتی کروز در هلسینکی حدود ۲۵ یورو است. اگر بخواهید در منطقه ی لاپلند که یکی از زیباترین مناطق فنلاند است گشت و گذار کنید، می توانید از تور استفاده کنید که تورهای آن حدود ۱۲۵ یورو است. البته تورهای چند روزه ی لاپلند هم وجود دارند اما بسیار گرانند و حدود ۱۰۰۰ یورو هزینه بردارند. بیشتر موزه ها و جاذبه های گردشگری اصلی فنلاند، بین ۵ تا ۱۵ یورو هزینه دارند، البته تعدادی از جاذبه ها هم رایگان اند.

هزینه ی پیشنهادی روزانه

برای هر روزتان بین ۶۰ تا ۸۰ یورو کنار بگذارید، دقت کنید که پیش فرض این هزینه این است که شما در هاستل اقامت کنید، غذای زیادی نخورید و بیشتر غذای مورد نیازتان را خودتان درست کنید، از وسایل حمل و نقل عمومی استفاده کنید و فعالیت های رایگان انجام دهید. با دانستن نکات زیر می توانید هزینه هایتان را بیشتر هم کم کنید:

حدالامکان در بوفه ها غذا بخورید: بیشتر رستوران ها در موقع سرو ناهار، سرو ناهار بصورت بوفه را پیشنهاد می دهند که بین ۸ تا ۱۲ یورو می شود. با این مقدار پول می توانید هر چه که دوست دارید بخورید و انواع غذاهای محلی را امتحان کنید!

کارت هلسینکی تهیه کنید: اگر می خواهید در سفرتان به فنلاند جاهای دیدنی زیادی را ببینید، هلسینکی کارت ارزش خریدن را دارد. با خرید این کارت می توانید از وسایل حمل و نقل عمومی رایگان استفاده کنید و به بسیاری از جاذبه های برتر فنلاند کاملا رایگان وارد شوید و دیدن کنید. هزینه ی یکی از این کارت های ۲۴ ساعته، ۴۳ یورو می شود.

در فصل های کم گردشگر سفر کنید: ماه های سپتامبر تا می، سردترین ماه های فنلاند هستند اما قیمت ها در این ماه ها به طور چشمگیری کمتر است. علاوه بر این از آن شلوغی و ازدحام گاه کلافه کننده هم خبری نیست.

مطالب مرتبط

ایستگاه راه آهن ساری | دسترسی ها و مسیرهای ریلی

معرفی مرکز خرید سوریا کی ال سی سی کوالالامپور

برای گردش در کردان کجا بریم؟