هزینه سفر به دبی

دبی

خرج و مخارج سفر به دبی

سفر به دور جهان سرگرم کننده، جالب، هیجان انگیز و در نوع خودش شاید ریسک پذیر باشد، مسافرت باعث می شود که خودتان را از درون آزاد و با هر شرایطی وفق پیدا کنید. من در شرایط سخت کمبوج زندگی کردم و به همین دلیل رفتن به شهر لوکسی مثل دبی برایم بسیار خوشایند بود. کسانیکه می گویند دبی بهشت کوله گردی نیست راست می گویند مطمئنا بهشت نیست اما مکانی عالی برای گشت و گذار کوله گردهاست، حتی اگر توان مالی کمی دارید اگر اسیر زندگی لوکس این شهر نشوید می توانید به صورت ارزان در این شهر زندگی کنید، در ادامه با الی گشت همراه باشید تا با هزینه سفر به دبی آشنا شوید.

مطالب مرتبط:
همه چیز درباره ویزای دبی
هیجان تفریحات آبی در دبی

درباره دبی

اول از همه، قبل از اینکه به هزینه های سفر به دبی اشاره کنیم لازم است که کمی درباره این شهر بیشتر بدانید. دبی یکی از هفت امارات ایالت متحده عربی و محبوب ترین آن هاست، این شهر هر سال میلیون ها گردشگر از سراسر جهان دارد، کسانی که با انتخاب تور دبی روزهای فوق العاده ای را در این شهر می گذرانند. فقط ۱۵ درصد جمعیت آن اماراتی و ۸۵ درصد خارجی هستند، اما واقعیت غیر منتظره درباره این شهر این است که دبی همچنان به ریشه های خودش پایبند است و هر شهروندی که قوانین و مقررات آن را رعایت می کند در آرامش کامل خواهد بود. این شهر با نرخ بسیار کم جرم و جنایت به عنوان امن ترین شهر جهان شناخته می شود و پلیس ها در آن سوار بر ماشین های لوکسی مثل فراری، بوگاتی، مرسدس بنز و … می شوند.

هزینه سفر به دبی

درهم امارات ارزی است که در دبی استفاده می شود و هر ۱۰۰ درهم برابر با ۲۷ دلار است. اگر در هنگام فستیوال های معروف خرید وارد امارات نشوید رسیدن شما به این شهر چندان پر خرج نمی شود، هر چند بهتر است که برای اینکه با بهترین نرخ ها روبرو شوید رزرو خود را زودتر و جلوتر انجام دهید. اگر در دبی به دنبال تورهای شهری مقرون به صرفه هستید Rayna Tours تورهای درون شهری را با بهترین نرخ ها در اختیار شما قرار می دهد. می توانید از طریق شهر شارجه به دبی برسید و از راه جاده ای فاصله ۲۰ کیلومتری این شهر تا دبی را طی کنید در این صورت هزینه سفر شما خیلی کم می شود. خیابان ها، ریل های راه آهن، جاذبه ها، غذا و حتی مردم خونگرم دبی، همه چیز در این شهر باورنکردنی ست، مردم این شهر مشتاق کمک به شما هستند و هر گوشه و کناری را که نگاه می کنیم همه به طور سلیس انگلیسی حرف می زنند. دیدن اینکه مردم مختلف در یک مکان با صلح و هماهنگی زندگی می کند بسیار جالب است. تعداد زیادی از جمعیت این شهر هندی ، پاکستانی ، بنگلادشی و دیگر آسیایی ها هستند که خیلی از آن ها برای کار به این شهر آمدند.

هزینه حمل و نقل عمومی

مترو : دبی سیستم مترویی بسیار کارامد دارد. قطارهای متروی بدون راننده، سریع ترین و ارزان ترین راه برای سفر در سراسر این شهر است. برای سفر با مترو باید از کارت نول که یک نوع بلیط الکترونیکی است استفاده کنید و پول نقدی نمی توانید بپردازید. بلیط های مختلفی موجود هستند، می توانید با قیمت ۱ درهم بلیط قرمز بگیرید و در بیشتر از ۱۰ سفر از آن استفاده کنید.

حمل و نقل جاده ای:در این شهر تاکسی خیلی زیاد استفاده می شود ولی هزینه آن از اتوبوس بیشتر است. سیستم حمل و نقل اتوبوسی بسیار راحت و آسان است و اتوبوس های خاص زیادی هم وجود دارند که تورهای انحصاری برای گردشگران ترتیب می دهند این تورها به شما فرصت این را می دهد تا از مهمترین جاذبه های این شهر با قیمتی اقتصادی تر دیدن کنید. به طور کلی اتوبوس ها به کسانی با درآمد پایین سرویس می دهند و بسیار تمیز و سالم هستند. برای هر سفر با کارت نول باید ۲ درهم هزینه کنید اما این اتوبوس ها مخصوصا در ساعات اوج ترافیک کمی آهسته هستند.

منو ریل: منوریل، جزیره مصنوعی پالم جمیرا را به دبی مارینا وصل می کند و فقط دو ایستگااه در پارک آبی آتلانتیس و برج های گیت وی دارد، هزینه سفر با آن حدود ۲۵ درهم است.

قایق سواری:قایق که قدیمی ترین روش جابجایی در خور دبی است بر دبی را به دیره وصل می کند. حتما این قایق ها را امتحان کنید چون خیلی سرگرم کننده هستند و هزینه آن فقط ۱ درهم است. اگرمی خواهید یکی از این قایق ها را برای خود دربست کنید باید ۱۰۰ درهم پول بدهید.

هزینه اقامت در دبی

برای محل اقامت، انتخاب های زیادی را پیش رو دارید، هر چند که هتل های بسیار لوکسی دارد اما می توانید اقامتی مقرون به صرفه هم داشته باشید. پیدا کردن خوابگاه کمی سخت است، هاستل ها انتخاب مناسبی برای کسانی هستند که بودجه کمی دارند اما تعداد آن ها محدود است. قیمت هتل از ۲۵ دلار در هر شب شروع می شود، اگر قصد ندارید که از مترو استفاده کنید می توانید هتل هایی را در خارج از شهر بگیرید قیمت آن ها نسبت به هتل هایی که در مرکز شهر قرار دارند خیلی ارزن تر است. این شهر لوکس ترین هتل جهان –برج العرب- را دارد که هزینه هر شب اقامت در آن حداقل ۲۴ هزار دلار است . معمولا هزینه اقامت در هتل های معمولی برای هر شب ۳۵ تا ۵۰ دلار است که امکاناتی مثل وای فای و وسایل راحتی دارند و ممکن است امکانات تفریحی مثل استخر و باشگاه نداشته باشند.

هزینه غذا در دبی

اگر می خواهید برای غذا پول کمتری بدهید باید حاضر باشید که در هر جایی (منظورم غذاهای خیابانی هست) غذا بخورید. دبی شهری است که گرینه های غذایی زیادی دارد و تقریبا همه غذاهای معروف جهان شامل ژاپنی، چینی، هندی، بنگلادشی، عربی، پاکستانی، اماراتی ، پرتغالی، تایلندی، اروپایی و … در آن پیدا می شود. رستوران ها و غذاخوری هایی با قیمت های مختلف دارد، در حالی که در خیابان شیخ زاید و دبی مارینا رستوران های لوکسی وجود دارد جاههایی مثل دیره و الکرامه مرکز غذاخوری های مقرون به صرفه و غذاهای خیابانی است. هزینه متوسط غذای کامل در غذاخوری های ارزان بین ۴ تا ۹ دلار است، فست فود و ساندویچ قیمتی حدود ۱ تا ۲ دلار دارند.

نکات غذایی در دبی:

  • دبی از نظر کیفیت و بهداشت غذا بسیار وضعیت خوبی دارد اما باز هم اگر می خواهید از غذاهای خیابانی خرید کنید مراقب تمیزی آن ها باشید.
  • طبق استاندارهای جهانی آب دبی برای آشامیدن مناسب است به همین دلیل لزومی ندارد که آب معدنی های گران بخرید و می توانید مستقیم از شیرها آب بنوشید.
  • انعام دادن به پیشخدمت ها یک انتخاب است و اجباری نیست.

هزینه بازدید از جاذبه های دبی

شما قطب تفریحگاهی جهان را که تا همین چند دهه پیش یک دهکده کوچک ماهی گیری بود چگونه توصیف می کنید؟ بلندترین برج دنیا – برج خلیفه- (که سه برابر برج ایفل ارتفاع دارد)، بزرگترین فواره موزیکال جهان، بزرگ ترین باغ گل طبیعی جهان و جاذبه های خیلی زیاد دیگر که همه آن ها در سراسرجهان معروف و باشکوه هستند. خیلی از این جاذبه ها چندان گران نیستند و حتی رایگانند. سکوی مشاهده برج خلیفه در طبقه ۱۲۴ و ۱۴۸ به ترتیب قیمت ۳۵ و ۹۵ دلار دارد.

باغ معجزه: بزرگ ترین باغ گل طبیعی جهان بیش از ۴۵ میلیون گل  در شکل ها و طراحی های  زیبا دارد، هزینه بلیط ورودی آن ۸ دلار است.

موزه دبی: یکی از بهترین موزه های خاورمیانه است و وقتی از آن دیدن می کنید درک شهر برایتان آسان تر می شود، هزینه بلیط آن ۳ درهم (کمتر از ۱ دلار) است.

جاذبه هایی مثل فواره دبی، مال دبی، آکواریوم دبی رایگان هستند، اما جاههایی مثل دلفیناریوم، دهکده جهانی، اسکی و … هزینه ورودی بالایی دارند.

نکاتی برای سفر به دبی

  • دبی خیلی خیلی گرم است. این شهر بیابانی در اوج ماه های تابستان واقعا گرمای طاقت فرسایی دارد حتی با وجودیکه بیشتر جاذبه های گردشگری شهر سیستم تهویه دارند و خنک می شوند باز هم گرم است. با خودتان حتما کلاه، آفتابگیر، لباس آستین بلند و کرم های ضد آفتاب داشته باشید.
  • قبل از آمدن به دبی هیچ اقدام پیشگیرانه ای برای سلامتی خود لازم نیست که انجام دهید چون همه جای آن کاملا از نظر سلامت امن است
  • شهرهای مهم مثل شارجه و ابوظبی فقط چند ساعت تا دبی فاصله دارند، سعی کنید به این شهرها هم سر بزنید.
  • زمانی که در دبی هستید فراموش نکنید که یک عصر را در مرکز شیخ محمد بگذرانید چون درک فرهنگی بهتری از این شهر پیدا می کنید .

منبع: loveandroad.com

مطالب مرتبط

معبد وات پو | خانه بودای خوابیده و میراث طلایی تایلند

روستای سلین | بهشتی گمشده در دل کوه‌های کردستان

چرا باید در هنگام سفر بیمه مسافرتی داشته باشیم؟

۱ نظرات

بهنام 1396-10-30 - 12:45 ب.ظ
كل هزينش رفت و امدش به پول ايران چقد ميشه و چند روزه
افزودن نظر