کوالالامپور پایتخت مالزی در جنوب شرقی آسیا قرار دارد. این شهر با داشتن سواحل بیشمار محلی بسیار مناسب برای کسانی است که عاشق تفریحات دریا و ساحل هستند. طبیعت زیبا و استوایی این شهر به همراه جاذبه های زیادی که دارد باعث می شود بتوانید تعطیلاتی خوب در این شهر داشته باشید. اما وقتی به این شهر سفر می کنید برای گشت و گذار در آن باید با وسایل حمل و نقل در این شهر آشنا باشید، این پست شما را با هزینه رفت و آمد در مالزی آشنا می کند، در ادامه الی گشت را همراهی کنید.
مطالب مرتبط: چرا خیلی ها به مالزی سفر می کنند؟ مسجد صورتی رنگ پوترا در مالزی
وسایل حمل و نقل عمومی در مالزی
در مالزی چندین نوع وسیله حمل و نقل عمومی وجود دارد که درباره آن ها و هزینه ها صحبت می کنیم:
قطار و مترو
در این شهر دو نوع قطار و مترو وجود دارد، KTM قطاری است که در خارج از شهر در بین شهرها رفت و آمد می کند که ظاهر آن تقریبا مثل قطارهای متروی ایران است و هزینه کمی دارند. این قطار بیشتر در شهرهای بزرگ مالزی است و هزینه آن مثلا برای مسافتی ۱۵ کیلومتری ۲ تا ۳ رینگت است. در داخل این قطارها صندلی های راحت و به همراه سیستم تهویه مناسب وجود دارد که سفر را برای شما لذتبخش می کند. در مالزی نوعی قطار دیگر وجود دارد که فقط در شهر کوالالامپور است، قطارهایی سریع السیر و برقی که به نام منوریل یا LRT شناخته می شوند. هزینه این قطار تقریبا دو برابر هزینه KTM است.
اتوبوس
در مالزی برای بسیاری از مسیرها اتوبوس وجود دارد و مردم زیادی هم برای سفرهای خود از این وسیله استفاده می کنند. هزینه آن از قطار کمتر است و دارای امکانات خوبی مثل صندلی های راحت و سیستم تهویه می باشد. در این کشور برای سوار شدن به اتوبوس، بلیطی وجود ندارد و باید کرایه آن را به صورت نقدی پرداخت کنید، هزینه آن مثلا برای مسیری ۶ کیلومتری، فاصله بین دو ایستگاه، ۱ رینگت است.
تاکسی
هزینه کرایه تاکسی دراین کشور بسیار بالاست بطوری که اگر مراقب نباشید ممکن است مجبور شوید همه پول هایی که برای گشت و گذار و تفریح در این شهر همراه خود دارید را خرج کرایه تاکسی کنید! هزینه ورودی به این تاکسی ها ۳ تا ۵ رینگت است و برای محاسبه قیمت آخر از تاکسی متر استفاده می شود. بر روی این تاکسی مترها در هر لحظه هزینه ای که باید پرداخت شود نوشته می شود و باید در آخر همان مبلغ را به راننده تاکسی بدهید، مثلا برای مسیری ۴۰ کیلومتری باید ۶۰ رینگت پول بدهید. بعضی از تاکسی ها تاکسی متر ندارند و در صورتی که با مسیرها و قیمت ها آشنایی نداشته باشید ممکن است پول زیادی از شما بگیرند. پس قبل از سوار شدن به تاکسی هایی که تاکسی متر ندارند به خوبی با مسیرها و قیمت های هر مسیر آشنا شوید. تاکسی ها در این کشور برای پر شدن ظرفیت ماشین منتظر نمی مانند و به محض این که وارد آن شود راه می افتند پس اگر چند نفری سوار آن شوید می توانید کرایه را بین خود تقسیم کنید. سعی کنید تا جایی که می توانید در این شهر تاکسی سوار نشوید چون بسیار هزینه بر هستند.