هرگز این چیزها را از فرودگاه نخرید!

خرید در فرودگاه

چیزهایی که نباید از فرودگاه خرید

معمولا فرودگاه پر از فروشگاه، مغازه و رستوران است که شما را وسوسه می کند تا در مدتی که زودتر به فرودگاه رسیده و در انتظار پرواز هستید به این مغازه ها سر بزنید، آنجاست که اگر چیز مناسبی پیدا کردید فکر خرید به سرتان می زنید، و یا شاید بخواهید در رستوران ها و غذاخوری های مختلف غذا میل کنید اما بهتر است که دست نگه دارید چون با قیمت هایی بالا مواجه می شوید، اگر می خواهید بدانید که چه چیزهایی را بهتر است که از فرودگاه نخرید در ادامه با الی گشت همراه باشید.

مطالب مرتبط:
قوانین فرودگاه امارات متحده عربی
خطرناک ترین فرودگاه های جهان

ارز خارجی

کسانی که در فرودگاه مبادله ارز انجام می دهند معمولا هزینه بالایی برای این کار می گیرند برای همین فرودگاه بهترین محل برای چنج کردن پول شما نیست. اما انجام این کاردر فرودگاه خیلی راحت است پس اگر از پس هزینه هایش بر می آیید درهمان فرودگاه کار خود را انجام دهید. بهترین کار این است که ارز را از عابر بانک کشور مقصد دریافت کنید در این صورت هزینه های بین بانکی شما به حداقل می رسد. اگر نیاز به اطلاعات بیشتری درباره هزینه های انتقال پول دارید قبل از سفر با بانک تماس بگیرید.

غذاهای رستوران

حتما تا حالا  توجه کرده اید که رستوران های فرودگاه معمولا قیمت غذاهای منوی خود نسبت به جاهای دیگر بالاتر می گذارند. دلیل آن این است که هزینه کار رستوران ها در فرودگاه به طور کلی نسبت به رستوران هایی که در گوشه و کنار خیابان ها هستند بیشتر است، اما قیمت ها حتی در ترمینال های مختلف هم فرق می کند که این باعث تشدید سردرگمی در مسافرانی می شود که می خواهند قیمت غذاها را با هم مقایسه کنند. ممکن است قیمت نوشیدنی در ترمینالی نسبت به ترمینال دیگر ۱۰۰ دلار تفاوت داشته باشد. برای اینکه پول اضافه ندهید ناهارخود را از خانه ببرید یا در فرودگاه فقط اسنک های حاضری بخورید.

بالش گردن

با رفتن به ترمینال فرودگاه ها، مسافران در مقابل توطئه های افزایش قیمت قرار می گیرند مخصوصا وقتی پای محصولات راحتی مثل بالش گردن وسط باشد. قبل از سفر می توانید این بالش را به صورت آنلاین با قیمت مناسب خریداری کنید، سایت های خوبی هستند که حتی تخفیفاتی هم برای این قبیل محصولات می دهند.

آب آشامیدنی بطری شده

بهترین راه حل برای خلاص شدن از دست آب های آشامیدنی گران فرودگاه داشتن یک قمقمه است. از فرودگاه آب نخرید و به جای آن یک قمقمه همراه خود داشته باشید و همین که از گیت فرودگاه رد شدید آن را پر از آب کنید.

وای فای

با اینکه بیشتر فرودگاه ها وای فای رایگان دارند اما بعضی از ترمینال ها همچنان مطابق قبل عمل کرده و در آنجا خبری از اینترنت رایگان نیست، آن ها از مسافرانی که در انتظار پرواز هستند برای اینترنت هزینه دریافت می شود. مثلا در فرودگاه بین المللی JFK مسافران فقط از طریق سرویس بوینگو می توانند به اینترنت دسترسی داشته باشند که هزینه آن برای هر ساعت ۴.۹۵ دلار است. قبل از اینکه رمز کارت اعتباری خود را برای پرداخت هزینه اینترنت وارد کنید به این فکر کنید که آیا راهی وجود دارد که بتوانید به طور رایگان از آن استفاده کنید یا نه، راه هایی مثل نشستن در کنار لانج یا لابی هتل فرودگاه می توان بدون درخواست پسوورد شما را به اینترنت متصل کند، یا می توانید به کافه های زنجیره ای استار باکس بروید اگر در فرودگاهی که رفته اید یک شعبه از این کافه دیدید در آنجا هم اینترنت رایگان قابل دسترسی است.

جا پارک

خب جای پارک خریدنی نیست ولی چیزی است که باید در قبال داشتن آن پول پرداخت کرد، به همین دلیل فکر کردیم شاید بهتر باشد در این لیست آورده شود. معمولا اگر اتومبیل خود را در جایی غیر از فرودگاه پارک کنید نسبت به فرودگاه پول کمتری پرداخت می کنید. مثلا در فرودگاه بین المللی JFK، اگر بخواهید برای چند روز اتومبیل خود را در پارکینگ بگذارید هزوینه آن برای ۲۴ ساعت اول ۱۸ دلار و بعد از آن هر ۸ ساعت، ۶ دلار به آن اضافه می شود؛ بنابراین، اگر بخواهید اتومبیل خود به مدت ۷ روز در فرودگاه قرار دهید باید ۱۲۶ دلار پول بدهید.

منبع: smartertravel.com

مطالب مرتبط

جشنواره های کیش در طول سال

آشنایی با انواع سوغات کیش

بهترین شهربازی های ازمیر برای تجربه یک شب شگفت انگیز