از مثلث برمودا تا جنگل های کروکت: راز این پدیده ها چیست؟!

معما

۳ معمای بزرگ گردشگری

زمان آن رسیده که با حقیقت روبرو شوید! با وجود رشد تکنولوژی و هجوم اطلاعات فراوان درباره ی مسائل مختلف، بسیاری از ما دوست داریم همچنان باور کنیم که اسرار و معماها وجود دارند. با این وجود، این موضوع ما را از پیدا کردن شگفتی های دنیا و حوادث عجیب آن باز نمی دارد. این معماها همچنان بخش مهمی از گردشگری و اساس ماجراجویی هایمان هستند. با الی گشت همراه باشید تا با ۳ معمای بزرگ گردشگری و حقایق آن ها آشنا شوید.

۱- مثلث برمودا

مطالب مرتبط
کشف اسرار مکانی فرازمینی به نام استون هنج
اسرار فاش شده از میدان تایمز نیویورک

با این راز کلاسیک شروع می کنیم. مثلث برمودا در شمال اقیانوس اطلس قرار گرفته که سه ضلع آن را فلوریدا، برمودا و پورتو ریکو تشکیل می دهند. مثلث برمودا یکی از شلوغ ترین بنادر کشتیرانی است و به دلیل ناپدید شدن کشتی و هواپیما های زیادی در آن، بدنام شده است.

عده ای از نویسندگان ادعا داشته اند که شهر گمشده ی آتلانتیک در زیر آب های این مثلث قرار گرفته است و این ناپدید شدن ها  را به بقایای جا مانده از عصر تکنولوژی انسانی مربوط می دانند. عده ای هم آن ها را به گردن موجودات فضایی انداخته اند!

دلایل طبیعی زیادی می تواند وجود داشته باشد. گردباد های مدار راس السرطان می توانند در این منطقه اتفاق بیافتند و جریان های آب می تواند کشتی ها و هواپیما ها را با خودش تا اعماق حمل کرده باشد. در واقع، آمارها نشان دهنده ی این است که تعداد کشتی های غرق شده در این منطقه به هیچ عنوان بیشتر از سایر دریاها نیست.

۲- قلعه هوسکا

این قلعه گوتیگ در شمال پراگ واقع شده است. این قلعه در قرن سیزدهم بر روی یک چاله ی عمیق ساخته شد. این چاله آنقدر عمیق بود که هیچ کسی انتهای آن را ندیده است. این چاله با عنوان دروازه ی جهنم شناخته می شد.

افسانه هایی در این باره وجود دارد که در آن، از موجوداتی نیمه انسان-نیمه حیوان یاد شده که از این چاله بیرون می خزیدند. ظاهرا در زمان ساخت این قلعه، از زندانیان محکوم به مرگ خواسته شده بود تا به درون چاله بروند و مشاهداتشان را گزارش کنند تا در مجازات شان تخفیف قائل شوند. گفته می شود اولین شخصی که به درون این چاله رفت پس از چند ثانیه صدای جیغ اش به گوش رسید و زمانی که به سطح آمد ۳۰ سال پیرتر شده بود!

گفته میشود در آن زمان، این قلعه برای مرکز فرمانداری و حکومت پادشاه اوتاکار دوم ساخته شد. اما این قلعه بدون هیچ گونه پیکر بندی و استحکاماتی بنا شد. تعداد زیادی از پنجره های آن قلابی اند و در پشت آن ها دیوار قرار گرفته است و درون ساختمان هیچ پله ای برای رفتن به طبقات بالاتر وجود ندارد؛ کسانی که در آن ساکن بودند، برای بالا رفتن، از طناب استفاده می کرده اند. حقیقت هرچه که باشد، نظریه دروازه ی جهنم در آن زمان کاملا قابل باور می نمود!

۲- جنگل های کروکت

جنگل ها نه به خاطر درختان شان، بلکه به خاطر حوادث و موجوداتی که می توانند در میان آن ها کمین کنند رازآلود هستند. اما جنگل کروکت لهستان کمی فرق دارد. این جنگل انبوه بیش از ۴۰۰ درخت کاج دارد که همه ی آن ها در پایه شان انحنای عجیبی به سمت شمال دارند.

عده ای معتقدند این جنگل نیروی گرانشی خاصی دارد که باعث انحنای این درختان به شکل خاصی شده است و البته عده ای هم مثل همیشه بیگانگان فضایی را در این قضیه دخیل می دانند.

از آنجایی که بیشتر درختان این جنگل به شکل کاملا طبیعی رشد کرده اند، ایده های مطرح شده به نظر چندان قابل قبول نمی آیند. یکی از فرضیه ها این است که این درختان توسط انسان ها، عمدا به این شکل درآمده اند تا برای کشتی سازی مناسب شوند، که این فعالیت ها با تهاجم لهستانی ها به این منطقه، در طول جنگ جهانی دوم پایان یافت.

مطالب مرتبط

معرفی هتل های نزدیک به سفارت سریلانکا در تهران

تجربه ای تکرار نشدنی در هتل های کف شیشه ای مالدیو

نکات مهمی که باید درباره خرید بیمه مسافرتی بدانید!