معرفی ۴ مورد از میراث های جهانی یونسکو در آسیا

فهرست میراث جهانی یونسکو

آسیا، قاره ای پهناور با تنوع فرهنگی و جاذبه های گردشگری، طبیعی و تاریخی بسیار است و شاید بتوان بیشترین گوناگونی را در این قاره دید و به همین دلیل هم هست که سهم زیادی در میراث های جهانی یونسکو دارد. میراث جهانی یونسکو، می تواند یک مکان فرهنگی، تاریخی و طبیعی باشد که در سازمان جهانی یونسکو ثبت می شود. در اینجا می خواهیم ۳ مورد از این میراث ها را که در فهرست جهانی یونسکو هستند معرفی کنیم. با الی گشت همراه باشید:

مطالب مرتبط:
۴ مکان غیر منتطره دیدنی در آلمان
چه دیدنیهایی در دنیا بیشتر از بقیه در اینستاگرام جستجو شده اند؟

۱- بناهای یادبود تاریخی و کهن کیوتو، ژاپن

کیوتو که از سال ۷۹۴ میلادی تا قرن نوزدهم، پایتخت ژاپن بوده است، هزاران سال است که به عنوان مرکز فرهنگ ژاپنی شناخته می ‌شود. معماری مذهبی و سکولار بناها بین قرن های هشت تا هفدهم میلادی به اوج شکوفایی خود رسید در حالیکه طراحی باغ ‌های آن از قرن نوزدهم، الهام‌ بخش بسیاری از باغ های دنیا بوده است.
این شهر با معماری چوبی سنتی ژاپن و باغ‌ های زیبای ژاپنی شناخته می‌شود و خانه ی تعدادی از موزه‌ های هنری، پرستشگاه ها و کاخ‌ های بزرگ است.

۲- دیوار بزرگ چین

دیوار بزرگ چین که بیشتر از ۲۰ هزار کیلومتر طول دارد، از قرن سوم قبل از میلاد ساخته شد تا از قلمروی امپراطوری ‌های مختلف چین در مقابل مهاجمانی که از شمال بودند، محافظت کند و یکی از عجایب هفتگانه ‌ی جدید جهان است. دیوار چین، از استحکامات متعددی مثل برج دیده‌ بانی، مسیر عبور اسب و گذرگاه، قلعه و دیوار تشکیل شده است. این دیوار علاوه بر اینکه مدت‌های زیادی از این کشور دفاع کرده، فرهنگ و سنت‌های چین را هم توانسته به خوبی حفظ کند.
طبق تاریخ، ساخت این دیوار دفاعی بزرگ، بیشتر از ۲ هزار سال طول کشیده است. گرچه بخش‌هایی از دیوار به خوبی حفظ و نگه ‌داری و بازسازی شده است اما بخش‌های بسیاری از آن هم در طول زمان از بین رفته است. در سال ۲۰۰۱، دیوار چین با هفتاد هزار بازدیدکننده در روز، پربازدیدترین سازه‌ی جهان بود.

۳- ریل‌های کوهستانی هند

این مسیرهای ریلی که بین سال‌های ۱۸۸۱ تا ۱۹۰۸ در دوران سلطه ‌ی حکومت استعماری بریتانیا باز شده‌اند، یکی از نمادهای مهارت‌ های پیشرفته‌ ی مهندسی آن دوران هستند. این مسیرها، روستاهای مختلف را به هم پیوند می ‌دهند و باعث می شوند تا دسترسی به دشت ‌ها و فلات ‌های مناطق کوهستانی هند راحت تر شود. جالب است بدانید مناطقی که این راه ‌آهن در آن‌ ها کشیده شده است، به شکل قابل ملاحظه ‌ای از نظر اجتماعی و اقتصادی، تحت تاثیر قرار گرفته‌ اند. از این ریل ها هنوز هم با گذشت این همه سال، استفاده می شود.
این ریل‌ های کوهستانی شامل پنج خط راه ‌آهن هستند که از این پنج خط، راه‌آهن هیمالیایی دارجیلینگ، راه ‌آهن کوهستانی نیلگیری و راه‌ آهن کالکا شیملا در میراث جهانی یونسکو ثبت شده‌ اند.


۴- جنگل‌های بارانی استوایی سوماترا، اندونزی

این مجموعه شامل سه پارک ملی است و مساحتی بیشتر از ۲ میلیون هکتار را دارد و در سال ۲۰۰۴ میلادی در فهرست میراث جهانی یونسکو قرار گرفته است. تنوع گونه‌ های گیاهی و جانوری این منطقه بسیار زیاد است بطوریکه ۱۰ هزار گونه گیاه، ۲۰۱ گونه پستاندار و بیشتر از ۵۵۰ گونه پرنده در این زیستگاه زندگی می‌ کنند. این پارک های ملی، چشم انداز بسیار زیبایی به غارها، آبشارهای بلند، دریاچه ها و آتشفشان دارند
بد نیست بدانید بزرگترین گل جهان (زنبق بدبو) و بلندترین گل جهان (گل جسد(Amorphophallus titanum)) در این جنگل‌ها رشد می‌کنند.

منبع: roughguides.com

مطالب مرتبط

ایستگاه راه آهن ساری | دسترسی ها و مسیرهای ریلی

معرفی مرکز خرید سوریا کی ال سی سی کوالالامپور

برای گردش در کردان کجا بریم؟