به عنوان نگارنده ی این مطلب در زندگی لحظات بسیاری را تجربه کرده ام که از اعماق وجود خود آرزو کرده ام که ای کاش ماشین زمان تا به حال اختراع شده بود. نه تنها من بلکه به نظر می رسد همه ی انسان ها در زندگی خود لحظاتی را کم یا زیاد تجربه کرده اند که آرزوی یک ماشین زمان را داشته اند. گاهی دوست داریم به عقب بازگردیم و گاهی هم از روی کنجکاوی و یا حس های دیگری دوست داریم سفری به آینده داشته باشیم اما اگر همین الان متوجه شوید که ماشین زمان اختراع شده است و شما می توانید از آن استفاده کنید، جدا از این که چه حسی خواهید داشت و یا به چه زمانی می روید؟ بیایید تا به انتها با ما در الی گشت همراه باشید تا به اتفاق یکدیگر بررسی کنیم و ببینیم که این چگونه کار می کند و کجاست و از همه مهم تر، بلیطی دارد برای خریدن و مسافرش شدن یا نه؟
مطالب مرتبط: تصاویری عجیب و دیده نشده از کشور کرواسی!!! آشنایی با عجیب ترین هتل های جهان! +تصویر در عجیب ترین مزرعه دنیا کادیلاک کاشته می شود! + تصویر
بیشتر افراد جدا از آن که در اعماق وجود خود، حسرت رفتن به آینده و یا برگشتن به زمان قبل را داشته اند، در سری فیلم های هالیوودی که با ژانر تخیلی ساخته شده اند با آشنا شده اند. فیلم های خوش آب رنگی که هر کدام با شیوه و میزانسن متفاوتی امکان برآورده شدن یکی از قدیمی ترین آرزوهای انسان را با صحنه پردازی و فیلمنامه های متفاوتی به تصویر کشده اند، موضوع یکی است و اسباب نمایش متفاوت.
اما انسان هایی هستند که چندین قدم از کارگردانان و نویسندگان هالیوودی جلوتر بوده اند و بی شک هنوز هم هستند و اقدام به ساخت و طراحی ماشین زمان نموده اند. زمانی که آلبرت انیشتین دانشمند بسیار معروف در سال ۱۹۱۵ نظریه ی نسبیت را منتشر نمود، از آن پس پرسش های بسیار زیاد و متعددی از سوی نظریه پردازان معروف و گمنام مطرح شد که از مهم ترین آنان می توان به امکان یا عدم امکان سفر در زمان وجود دارد یا نه؟
یکی دیگر از افرادی که امکان سفر به آینده و نظریه ی بحث برانگیز را به چالشی بسیار جدی کشید، نیکو تسلا یا همان مرموزترین دانشمند قرن ۱۹ بود. تسلا به عنوان یک دانشمند و مخترع بخشی طولانی مدتی از عمر خود را صرف ساخت دستگاهی جهت سفر در زمان کرد و آن را به عنوان بزرگ ترین پروژه و هدف زندگی علمی خود در نظر گرفته بود.
گزارشات و مشاهدات همگی حاکی از این حقیقت هستند که نیکولا تسلا، همان دانشمند مرموزی که کمی بالاتر از او سخن گفتیم، در نهایت موفق به راه اندازی این دستگاه برای سفر به زمان شد. آزمایش سفر در آن زمان و به دست نیکولا تسلا یکی از چالش برانگیزترین اتفاقاتی بود که رخ داد و او حتی در این زمینه ادعایی کرد که همه را به شوک فرو برد. او درباره ی کشف خود به همگان گفت:
این ادعا در صورت اثبات به عنوان یکی از بزرگ ترین اکتشافات کل دوران زندگی بشر می توانست باشد و با این وجود، این احتمال هست که بزرگ ترین متفکرین علمی از آن زمان تا به حال با استفاده از افسانه های محلی که در گذشته نیز اشاره ای سفر در زمان و یا اتفاقاتی شبیه به سفر در زمان داشتند که در نهایت باعث شد تا بشر به آرزوی رسیدن به اختراعاتی شگفت آور برسد.
اما به نظر شما آیا واقعا این احتمال در نهایت وجود دارد که آزمایش سفر در زمان و استفاده از آن توسط نیکولا تسلا، منجر به اختراع ماشین زمان شده باشد و یا این که همه ی آن یک داستان ساختگی و دروغی بوده است؟ بیایید تا یک آزمایش حقیقت سنجی بر روی این ادعا با استفاده از شواهد و دستاوردهای دیگران داشته باشیم؛ مدت زمان زیادی از این که گروهی از دانشمندان دانشگاه کوئینزلند استرالیا توانستند تا سفر زمانی فوتون ها را در سطح کوانتومی شبیه سازی کنند، نگذشته است.
این آزمایش که پارادوکس پدربزرگ نام داشت، اینگونه می گفت که بر اساس یکی از نظریه های ارائه شده برای اثبات عدم امکان سفر در زمان وجود دارد را به کلی حل و آن را رد می کند! با استفاده از آزمایش فوتون ها، دانشمندان نشان دادند که ذرات نور می توانند در سطح کوانتومی به گذشته سفر کنند. و در این مابین باید بر این نکته تاکید کرد که اگر تسلا اکتشافی واقعا در این رابطه کرده باشد در زمانی بوده که هیچ امکاناتی وجود خارجی نداشته است و البته به نتیجه هم رسیده است!
اگر تسلا واقعا به نتیجه می رسید، آزمایش سفر در زمان قادر به شکستن محدودیت های فضا و زمان بود. نیکولا تسلا در سال ۱۹۸۵ بود که توانست این دستاورد را به دست آورد. در واقع او موفق به ساخت دستگاهی شد که می توانست با میدان های الکترومغناطیسی، فضا و زمان را تحت تاثیر قرار دهد و این دقیقا به این معنا است که میدان های الکترومغناطیس، می توانند بر روی وضعیت فضا زمان تاثیر شگفت آوری داشته باشند. البته این در حالی است که به نظر می رسد که همین دستاورد، شروعی بر آزمایش فیلادلفیا بوده است.
طی این آزمایشات، تسلا به این نتیجه رسید که محدودیت عبور از فضا و زمان، با استفاده میدان های مغناطیسی قابل تغییر است. تنها مستندی که د این زمینه وجود دارد این است که یک واقعه ی عینی از شاهدان ماجرایی در سال ۱۸۹۵ گزارش کرده است که تسلا در حالی که بدنش در حال لرزش بوده است و آشفته بوده، در یک کافی شاپ کوچک دیده شده است. دستیار تسلا برای توضیح این ماجرا گفت که او در حین آزمایش بر روی ماشین زمان، دچار برق گرفتگی شده است. برخی می گویند که تسلا این لحظه، موفق به سفر در زمان شده و آزمایشش به موفقیت رسیده است. تسلا طی این آزمایش، برای مدتی در معرض میادین الکترومغناطیس قرار گرفت.
تسلا ادعا می کرد که در این لحظات از طریق یک پنجره ی کاملا متفاوت به فضا و مکان در گذشته و آنیده نگاه می کرده است. اگر همچین آرزویی در سر دارید، پیشنهاد می کنیم که آماده باشید چون اصلا بعید نیست که در آینده بتوانید سوار بر ماشین زمان شوید پس، جا نمانید!
۶۵ نظرات