ماجراجویی هایی سخت اما هیجان انگیز

بیابان آتاکامابیابان آتاکاما

ماجراجویی های هیجان انگیز

گشت و گذار و ماجراجویی در سردترین، خشک ترین و گرم ترین مقاصد گردشگری برای ماجراجویان و آن ها که عاشق تجربه کردن لحظه های ناب در زندگی هستند می تواند بسیار هیجان انگیز باشد، سفری متفاوت که با همه سفرهای قبلی شما فرق دارد چون در این مکان ها با شرایطی عجیب و سخت روبرو هستید، شرایطی که می تواند آن هایی که تشنه ماجراجویی هستند را سیراب کند، با الی گشت همراه باشید تا درباره این مکان ها بیشتر بدانید.

مطالب مرتبط:
ماجراجویی در تایلند
ماجراجویی های هیجان انگیز در روسیه

سردترین منطقه مسکونی جهان، اویمیاکن، روسیه

روستای اویمیاکن سردترین منطقه مسکونی جهان  است و ۵۰۰ نفر جمعیت دارد. این شهر با دمای منفی ۹۶.۱۶ درجه فارنهایت در سال ۱۹۲۴ رکوردار سردترین دما شده است و زمانی از آن به عنوان تبعیدگاه استفاده می شد. متوسط دمای زمستان در این محل منفی ۵۸ درجه فارنهایت است و زمین در تمام مدت سال یخ زده است. کل این روستا فقط یک هتل دارد و ورزش های محبوب مردم اسکی، هاکی روی یخ و ماهی گیری در یخ است. شخصیت های معروف زیادی به این روستای عجیب سفر کرده اند.

خشک ترین مکان روی زمین، بیابان آتاکاما، شیلی

طبق گفته ناسا و نشنال جئوگرافیک، خاک بیابان آتاکاما شباهت هایی با خاک سیاره مریخ دارد و حتی تصاویر یک سریال تلویزیونی که مربوط به مریخ بود هم در این بیابان فیلم برداری شد. از اکتبر ۱۹۰۳ تا ژانویه ۱۹۱۸ این بیابان هیچ ریزش بارانی نداشت و این مدت در تاریخ جهان به عنوان طولانی ترین دوره خشکسالی ثبت شده است. این بیابان نقاط مسکونی پراکنده ای دارد و گردشگرانی که برای کشف این محل به این بیابان سفر می کنند در هتل های مختلف آن اقامت می کنند.

 نزدیک ترین محل به فضا، کوه چیمبورازو، اکوادور

کوه چیمبورازو آتشفشانی غیر فعال با ارتفاع ۶,۲۶۷  متر است که آخرین بار در سال ۵۵۰ بعد از میلاد فوران کرد. در حالی که کوه اورست با ارتفاع ۸,۸۴۸ متر از این کوه بلندتر است اما به دلیل موقعیت کوه بر روی سطح زمین، قله کوه چیمبورازو دورترین محل از مرکز زمین است؛ این به این معناست که ایستادن بر روی قله این کوه تنها جایی بر روی زمین است که شما را انقدر به فضا نزدیک می کند. قله کاملا با یخچال های طبیعی پوشیده شده اما در این کوه مسیرهای مختلفی برای کوهنوردان وجود دارد.

گرم ترین نقطه روی زمین، کویر لوت، ایران

دما هوا در این محل به ۱۵۸ درجه فارنهایت می رسد. بر طبق افسانه ای محلی، معنی دشت لوت در فارسی «گندم برشته» است که به داستانی اشاره دارد که در آن بار گندم بعد از این که به طور اتفاقی در بیابان جا ماند آتش گرفت و برای چندین روز در آتش سوخت. گردشگران زیادی از این بیابان دیدن می کنند، ماجراجویانی که عاشق گرما و آب و هوای خشک هستند.

دور افتاده ترین نقطه روی زمین، جزیره تریستان دا کونا، انگلستان

جزیره تریستان دا کونا به طور رسمی قسمتی از قلمروی بریتانیا حساب می شود اما نزدیک ترین خشکی به این جزیره در آفریقاست که  ۳۰۰۰ کیلومتر تا آن فاصله دارد، این جزیره در سال ۱۵۰۶ توسط فردی پرتغالی کشف شد و در آن کمتر از ۳۰۰ نفر ساکن هستند. هیچ فرودگاهی در آن وجود ندارد و فقط از راه دریایی می توان به این جزیره رسید.

منبع: rd.com

مطالب مرتبط

جشنواره های کیش در طول سال

آشنایی با انواع سوغات کیش

بهترین شهربازی های ازمیر برای تجربه یک شب شگفت انگیز