فهرست ۵ بازار بزرگ دنیا
اگر سرتان برای خرید کردن در جاهایی که در آن طیف وسیعی از انتخاب دارید و می توانید ساعت ها در آنها با چیزهای مختلف سرگرم شوید، درد می کند، باید این مطلب الی گشت را بخوانید. در اینجا به شما بازارهای بزرگ دنیا را می خواهیم معرفی کنیم که بر اساس نظر سنجی از بازدید کننده ها، انتخاب شده اند:
مطالب مرتبط: رژه ی برندها در مرکز خرید زورلو سنتر استانبول خرید از بازار شناور و خاص بانکوک!
به نظر می رسد که استفاده از واژه ی بزرگ برای این بازارهای وسیع چندان مناسب نباشد. این دسته از بازارها بالغ بر ۴۰۰۰ فروشگاه، ۶۵ خیایان و ۶ مرکز خرید را به خود اختصاص داده اند. برخی از بازارها با داشتن ۱۵ میلیون نفر بازدید کننده در سال به یکی از بزگترین جاذبه های جهانگردی در اروپا تبدیل شده اند. برخی از صنعتگران سنتی با اجاره ی مغازه های گران قیمت به فروش اجناس بسیار ارزانی پرداخته اند که توجه بخش عمده ای از جهان را به خود جلب نموده است. در بخش مرکزی این بازار، مغازه های بسیار زیادی وجود دارد که بیشتر آن ها به فروش اجناسی مانند چای، کف پوش، و فرش می پردازند. در امتداد حلقه ی بیرونی بازار، برخی از مردم محلی هنوز برای فروش دستبندهای طلا، پارچه و چرم در تلاش هستند.
قدم زدن در این بازار به مانند راه رفتن در جهان کوچک والت دیزنی است. هرچند در طول چندین سال گذشته، رنگ خاکستری و گرفتگی این بازار آن را به یک مکان قدیمی تبدیل نموده است. در ساخت این بازار از سبک معماری روسیه استفاده شده است. استفاده از معماری کاخ کرمیلن و دیگر ساختمان های شوری سابق به عنوان نقطه ی عطفی در این منطقه ی زیبا در آمده است و مثل تله ای است که هر ساله توریست های زیادی را به سمت خود می کشاند. فروش عتیقه، منسوجات ازبکستان، کلاه خز، پوست حیوانات و انواع عروسک های ماتروشکا از جمله مواردی است که در این بازار به چشم می خورد.
قدمت بازار بروکلین کک به قرن بیست و یکم میلادی اشاره دارد. این بازار بزرگ در سال ۲۰۰۸ میلادی افتتاح شده و به فروش مواد غذایی، جواهرات، وسایل خانه و غیره پرداخته است. در راستای تحقق این امر، بسیاری از طراحان جواهر، مبل سازان و فروشندگان مواد غذایی نیویورک گرد هم آمده و در روند اقتصاد کشور تاثیر گذار بوده اند. از زمان افتتاح این بازار تنها پنج سال گذشته است اما می توان گفت نقش این بازار در ایجاد مشاغل محلی بسیار پر رنگ بوده است. فروشندگان این اجناس در روزهای شنبه و یکشنبه در فورت گرین و یا ویلیامزبرگ (واقع در محله بروکلین) گرد هم آمده و در مورد مباحث اقتصادی به بحث و گفتگو می پردازند.
محله ی عرب نشین یافا در همسایگی تل آویو قرار گرفته است. بازار جفا کک در این محل واقع شده و قدمت آن به دوران عثمانی اشاره دارد. در کوچه های تنگ و باریک این بازار، اجناسی مثل گردنبند، پیراهن، بلوزهای چاپی، عتیقه جات و سایر ابزارهای قدیمی به فروش می رسد.
پیشنهاد می شود که از بازار (Hong Qiao Shichang) در پکن بازدید نکرده و از اجناس ارزان قیمت آن خرید نکنید. در عوض، بازدید از بازار کثیف و یا همان (Panjiayuan Jiuhuo Shichang) در ساعات اولیه ی صبح بسیار بهتر خواهد بود چون تجربه ی بهترین خرید از اجناس چینی را به همراه خواهد داشت. آخر هر هفته، فروشندگان این بازار وسایل عتیقه، قوری های چای و یا سایر ابزارهای قدیمی خود را برای فروش عرضه می کنند. خرید از این بازار بسیار مقرون به صرفه است.