فرهنگ کشور بحرین
کشور بحرین برای اکثر مسافرانی که در مورد تاریخچه و سابقه فرهنگی آن اطلاعی ندارند، رمزآلود و ناشناخته است. استریت اسمارت بحرین قصد دارد از ساکنان خلاق همان جا، در مورد شهرهای آن شما را راهنمایی کند. این ستارگان فرهنگی بحرین رازهای این کشور را برملا می سازند. اگر دوست مقیمی نداشته باشید که در سفر به شما جاهای دیدنی را نشان دهد، رفتن زیر لایه های رویین یک شهر یا کشور جدید بسیار مشکل است. به همین دلیل یک راهنما برای شهر بحرین تصمیم گرفته است تا از نظرات افراد مطلع، در مورد کارهایی که می توان در آن جا انجام داد، رستوران ها و اماکن اقامتی استفاده کند. هر فرد مطلعی به عنوان راهنمای شما انتخاب شود، در واقع کسانی که با سبک زندگی درگیر هستند یعنی هنرمندان، سرآشپزان و طراحان در اینجا گرد هم آمده اند که شما را از مسیرهای رفته نشده ببرند و به لذت های دلخواه تان برسانند. دیلمون شهری که در گذشته پایتخت منطقه بوده است و به صید مروارید و تجارت شهرت داشته است، و تمدنی که به ۲۵۰۰ سال پیش از میلاد باز می گردد، تنها یکی از مقاصد در میان ۳۶ جزیره تشکیل دهنده بحرین است. با الی گشت همراه باشید تا در ادامه بیشتر از فرهنگ این کشور بدانیم.
مطالب مرتبط: استریت اسمارت؛ راهنمای فرهنگی بحرین زیبایی های بحرین از زبان ساکنانش
پروژه استریت اسمارت بحرین (توسط ملیسا فن ماسدیک، انتشارات استریت اسمارت) در سال ۲۰۱۲ آغاز به شد و در دسامبر سال ۲۰۱۳ به صورت آی بوک با امکانات جدیدی نظیر نقشه های تعاملی، تصاویر قابل بزرگ نمایی و امکان جستجو عرضه شد که به شما اجازه می دهد تا به صورت مستقیم به اطلاعات کامل و قابل جستجو در راهنمایی های موجود در کتاب، دسترسی پیدا کنید. با چند نفر از این راهنماها در اینجا آشنا شوید، و اگر این افراد توانستند اشتهای شما را برای کسب اطلاعات بیشتر باز کنند، مجموعه راهنما را از فروشگاه آی بوک تهیه کنید.
نظرات قدا خونجی بک شهروند عکاس بحرینی را بشنویم:
دیدنی های بحرین
از زمان زندگی در نیویورک، چیزهایی که به جز خانواده ام در مورد بحرین دلتنگش می شوم، گرمی و محبت مردم، فرهنگ های مختلف آن و بازارهای آن است، که هنوز هم عصاره زندگی قدیمی بحرین را در خود دارند و موضوع بسیاری از عکس های من بودند. هم چنین به گالری لا فونتن، که اولین بار در آن نمایشگاه خود را برگزار کردم، علاقه زیادی دارم. مکانی بسیار شیک و جذاب است و نمایش هنر در آن، رویایی است. نکته دیگر اینکه گالری لا فونتن مکانی است که همه چیز از یک رستوران رومانتیک گرفته تا صحنه اجرای زنده نمایش و آب درمانی، را در خود دارد.
خوردنی های بحرین
با افتخار می توانم بگویم که بحرین غذا خوری های متنوعی دارد که با هر بودجه ای سازگار است، اما می توانم برخی غذاهایی که در مغازه های کوچک سوق از آن ها لذت بردم را نام ببرم: پاستاهای هندی مانند لادو؛ لیوان های بزرگ آب میوه که بعد از سفارش شما گرفته می شود و با سمبوسه، لذت زیادی به همراه می آورند، یا دسر های محلی که بهترین آن ها گلاب با شیر است. در خانه، همیشه طرفدار «خبز» (نان گرد)-در دنیا همتا ندارد- بریانی های مرغ که مادرم می پخت، و نیز دستپخت مچبوز میگو و خوراک زبان بره برای صبحانه بودم- می دانم مورد آخر شاید چندان باب میل شما نباشد اما بسیار خوشمزه اند!
تفریح
من همیشه در هنگام سفرهایم برای اقامت مکان های بی آلایش و ساده را دوست دارم. در بحرین انتخاب اول من چادر زدن در وسط صحراست، که می تواند چادر خودتان یا چادر کرایه ای باشد. وقتی بچه بودیم، اتومبیل خانواده را پر از خوراکی ها و شیرینی ها می کردیم و آخر هفته ها همگی به بیابان می رفتیم. برای من آن روزها بسیار خاطره انگیز هستند. اما بعضی اوقات هستند که همه ما دوست داریم ناز خودمان را بکشیم! برای این کار من به مجتمع تفریحی البندر، جایی که همیشه غذاهای دریایی و بساط قلیانش در کنار ساحل رو به راه است، می رفتم. در بخش مرکزی کشور، من از هتل ریتس کارلتون و باشگاه ویژه ساحلی آن لذت می بردم.
قدا خونجی عکاس متولد بحرین، هم اکنون در نیویورک ساکن است و چندین جایزه بین المللی عکاسی را نیز به خود اختصاص داده است.