از بزرگترین و عجیب ترین کشفیات دنیا بشنوید
شما هم حتما به این موضوع اعتقاد دارید که دنیای ما دنیای ناشناخته هاست. حتی تصور بعضی از آنها در روباهای خیالیمان دشوار است. از گذشته تا کنون افسانه های بسیاری از موجودات و مخلوقاتی خیالی سر زبان ها افتاده است ولی چه بسا تعدادی از آنها به دنیای حقیقی راه پیدا کرده اند. با الی گشت همراه باشید تا نگاهی به عجیب ترین این مخلوقات بندازیم.
مطالب مرتبط: گورستان های نهفته، جاذبه های مرموز پاریس ۱۰ تمدن بشری که بطور مرموزی ناپدید شده اند
در سال ۲۰۰۶ یکی از مرموزترین کشفیات تاریخ در زیرزمین یک یتیم خانه ی قدیمی در لندن اتفاق افتاد. جایی که صندوقچه هایی عظیم مملو از وسایلی ترسناک با اسکت های عجیب و ناشناخته و همچنین دست نوشته هایی که از اتفاقاتی عجیب حکایت داشت، کشف شد.
مجموعه ای که در این زیرمین پیدا شده است هیچ توصیفی برایشان وجود ندارد. تنها میتوان آنها را ماورایی قلمداد کرد و دیگر هیچ.
شما هم برای سفر به دنیای عجایب به اینجا که تحت عنوان “مجموعهی مرموز مریلین” (Merrylin Cryptid collection) است، خودتان را آماده کنید.
نامگذاری این مجموعه ارتباطی با جادوگر مرلین که در داستان ها شنیده اید، ندارد. در واقع نام آن از مالک اصلی این مجموعه ی باارزش “توماس تئودور مریلین” گرفته شده که باستانی شناسی علاقه مند به موجودات بیگانه و عجیب بوده است. البته بهتر است بدانید بعضی از این موارد ساختگی هستند.
او که در سال ۱۷۸۲ متولد شده و عضوی از طبقهی اشراف و نجیب زادگان بود، به دنیای زیست شناسی علاقه داشته و عمر خود را وقف مطالعه و جمع آوری گونههای عجیب و بعضاً ترسناک کرد.
این که واقعا این اسکلتها واقعی هستند یا جعلی و ساختگی، سوالی است که قادر به پاسخگویی به آن نیستیم. اما آن چه که شاید شما هم پس از دیدن این مجموعه در آن با ما اتفاق نظر داشته باشید، این حقیقت است که این اسکلتها عجیب و غیر معمول هستند و اگر واقعاً متعلق به موجوداتی حقیقی هستند، دنیای ما از آن چیزی که به نظر میرسد، مرموز و عجیبتر است. بعد از کشف این مجموعه و ابهاماتی که پیش روی ما قرار داده است، اکنون هنرمند، نویسنده و مجسمه سازی به نام “Alex CF” پیش قدم شده و با افتتاح موزهای، به نمایش این دارایی عجیب و غیر معمول توماس مریلین پرداخته است.
در طول ده سالی که از این کشف عجیب گذشته، الکس در پی فراهم کردن مقدمات لازم برای افتتاح این موزه بوده است. او میگوید که خود به دنیای چیزهای عجیب و غریب و نامتعارف علاقمند است و در این میان مریلین نقشی مهم در افزایش این میل و علاقمندی داشته است.
او همواره به دنبال اثبات وجود یا عدم وجود مخلوقاتی همچون “پا گنده” یا “هیولای دریاچهی لاکنس” بوده است. مخلوقاتی که ارتباطی تنگاتنگ با ادبیات فولکلور و البته باورهای مردم محلی داشته و هنوز هم نمیتوان با قاطعیت وجود آنها را انکار کرد.
او در ادامه اشاره میکند که بسیاری از مدارک و استخوانهای کشف شده در این زیر زمین، متعلق به موجوداتی است که شناخته شده بوده و حتی طبقه بندی شدهاند. اما در این میان مدارک و مستنداتی هم وجود دارد که هم اکنون قادر به درک آنها نیستیم.
واقعیت این است که شاید توماس مریلین موفق به کشف چیزهایی شده که بسیاری از ما تنها در خواب و رویا با آنها روبرو میشویم. شاید این موزه راهی مناسب برای معرفی بهتر و جامعتر این مجموعه بوده و صرفنظر از بعد عجیب و شاید غیر قابل باور و درک آن، تصویری بزرگتر از تلاشهای این طبیعت شناس را در اختیار ما قرار دهد.
به هر حال دنیای ما هنوز هم آن گونه که انتظارش را داریم، شناخته شده نیست. هنوز هم هر روزه شاهد کشف گونههای جدید هستیم و شاید در این میان مخلوقاتی هم باشند که دور از چشمان ما به زندگی خود ادامه داده و حتی هم اکنون از صفحهی روزگار محو شده باشند.