عجایب ده ‌گانه جهان (بخش اول)

هند

معرفی عجایب ده گانه دنیا

غارها، یک گورستان عجیب، یک برق ماندگار در آسمان، و یک ارگ عجیب. با الی گشت همراه باشید تا در ادامه، چند مورد از عجایب جهان را می‌ بینیم:

مطالب مرتبط:
۵ مورد از عجیب ترین نقاط گردشگری
عجیب ترین رستوران های جهان

پل ‌های ساخته شده از ریشه درختان در Cherrapunji واقع در مقالایا در هند

برای عبور از رودخانه‌ ها و جریان ‌های آبی در جنگل Cherrapunji در ایالت Meghalaya  واقع در قسمت شمال شرقی هند، باید به یک درخت اعتماد کنید. جالب اینکه هیچ گذرگاه دیگری پیدا نخواهید کرد؛ در عوض، ریشه‌ های هوایی و درهم ‌تنیده درخت لاستیک در امتداد سواحل رودخانه، یک پل جاندار و در حال رشد پدید آورده ‌اند. این پل ‌های زنده و ارگانیک، نتیجه کمی راهنمایی انسانی و صبر زیاد هستند. اعضاء قبله محلی خاسی (Khasi)، با قرار دادن درخت بامبو یا فوفل رشد در عرض رودخانه، رشد آنها را کنترل می ‌کنند و سپس به انتظار می ‌نشینند تا ریشه ‌های درخت‌ های لاستیک در امتداد آن به پیش روند. همزمان با رشد ریشه‌ ها، قبیله خاسی هم ریل ‌های دستی ساخته شده از چوب درخت انگور را به آن می ‌افزایند و با استفاده از گل و سنگ، شکاف ‌ها را پر می ‌کنند و بدین‌ترتیب گذرگاه محکمی می‌ سازند. البته ۲۰ سال طول می‌ کشد تا یک پل از استحکام کافی برای عبور برخوردار شود.
گورستان مری (Cimitirul Vesel)، میزبان بیش از ۶۰۰ صلیب چوبی، داستان ‌های زندگی افراد، جزئیات کثیف و آخرین لحظات اجسادی است که در زیر آن دفن شده ‌اند. در میان این صلیب‌ ها، نشانی سربازان Săpânța نیز دیده می ‌شوند که سرشان بریده شده است. این اپی‌گراف ‌ها با زبان رک و اغلب خنده‌ دار صحبت می ‌کنند: «در زیر این صلیب سنگین، مادر زن من خفته است… لطفاً او را بیدار نکنید. اگر به خانه برگردد، کله من را می ‌کند!» این گورستان در طی دهه ۳۰ میلادی و توسط Stan Ioan Pătraş طراحی و ایجاد شد. او تلاش کرد اشعار جالب و هوشمندانه‌ ای در مورد اجساد سوزانده شده بسراید و پرتره‌ های آنان را نیز روی صلیب‌ ها رسم کند. Pătraş در سال ۱۹۷۷ از دنیا رفت و پیش ‌تر صلیب خودش را کنده‌کاری کرده بود. او پیش از مرگ، خانه و کارش را به با استعداد ترین شاگردش یعنی Dumitru Pop سپرد. علیرغم لحن این صلیب ‌ها که کمدی سیاه است، پاپ می ‌گوید تابحال هیچ کسی در این مورد شکایتی نکرده است.

شهر ستاره (Star City) در اوبلاست مسکو، روسیه

در طی توسعه برنامه فضایی شوروی، یکی از کارخانجات تجهیزات مخفی نیروی هوایی در قسمت شمال شرقی مسکو آنچنان متحول شده که امروزه به شهر ستاره معروف است. این ناحیه در قسمت مرکزی مؤسسه آموزشی فضانوردی یوری گاگارین واقع است و دانشجویان در آنجا با یادگیری امور فیزیکی، فنی و روانشناسی برای پرواز فضایی آماده می ‌شوند. پس از انحلال اتحاد جماهیر شوروی در سال ۱۹۹۱، پرده اختفاء کنار زده شد و این مرکز درهای خود را به سوی عموم مردم گشود.
امروز، تعدادی از شرکت‌ ها به برگزاری تور برای بازدید از این مکان می‌ پردازند که در طی آن، بازدیدکنندگان می ‌توانند لباس فضایی بپوشند، سوار سانتریفیوژ شوند، یا یک پرواز با گرانش صفر را تجربه کنند که در واقع از طریق یک مسیر سهموی، به شبیه‌ سازی شرایط بی ‌وزنی پرداخته می ‌شود. یک موزه سفر و گردش فضایی نیز وجود دارد که شامل مجموعه جالبی از لباس ‌های فضایی قدیمی و کپسول‌ هایی است و در اثر عبور مجدد از جو، سوخته شده ‌اند.

مطالب مرتبط

دریاچه ارواح نوشهر کجاست؟

سفر به ییلاق شکر دشت گیلان

راه آهن شاهرود کجاست؟