معرفی بهترین مسیرهای طبیعت گردی در گرجستان

مسیرهای طبیعت گردی در گرجستان

طبیعت گردی در گرجستان

حرف از گرجستان که به میان می آید، احتمالا بیشتر شما به یاد پایتخت آن تفلیس و یا شهر ساحلی باتومی می افتید. با اینکه این دو شهر بسیار جذاب و دیدنی هستند اما گرجستان پر جاذبه های گوناگون دیگری می باشد که خوب است آن ها را بشناسید. این کشور که در طول قدمتش از کشورهای اطراف مورد حمله های زیادی قرار گرفته، پر از قلعه های باستانی و دژ های تاریخی است. اما آن دسته از گردشگرانی که عاشق طبیعت گردی و کوه نوردی هستند، نگران نباشند. طبیعت گردی در گرجستان تفریح محبوبی است که اگر از افرادی که به این کشور سفر کرده اند بپرسید، این قضیه به شما ثابت می شود. در ادامه با الی گشت همراه باشید. برایتان چندین مسیر بسیار عالی برای طبیعت گردی در گرجستان را معرفی کرده ایم.

مطالب مرتبط:
شهرهایی از گرجستان که کمتر شنیده اید
چرا برای ماجراجویی به گرجستان برویم؟

کشور گرجستان دارای ۱۱۰۰ کیلومتر از رشته کوه های قفقاز است. این کوه های شگفت انگیز، محل بسیار خوبی برای طبیعت گردان، کوه نوردان و هر کسی شده که عاشق نزدیک شدن و لمس طبیعت است. فرقی نمی کند که شما یک طبیعت گرد حرفه ای هستید یا در این ورزش مبتدی محسوب می شود؛ گرجستان پر از مسیرهای گوناگونی است که برای همه مناسب است.

این مسیر روستای جوتا در کازبگی را به خوسورتی یکی از مناطق قرون وسطاییِ گرجستان، متصل می کند. با توجه به مجاورت این منطقه چشمگیر به هفت قله چسبیده به هم، این مسیر بسیار هیجان انگیز است. یکی از دلایل اصلی این طبیعت گردی این است که از جوامع آرکوتی دیدن کنید، جایی که شما با دره های نفس گیر، آبشارهای زیبا و تنهایی کامل روبرو می شوید.

برای طبیعت گردی در گرجستان در میان این دریاچه ها، ابتدا باید از تفلیس به روستای باریسکاهو در Kvesureti بروید و سپس از روستای روشکا، مسیری را به سمت دریاچه های خوش منظر طبیعت گردی کنید. برای رسیدن به دو دریاچه اول، حدود ۷ کیلومتر و برای رسیدن به آخرین دریاچه، نیم ساعت دیگر را باید طی کنید.

در این جا سه دریاچه با رنگ های مختلف می بینید: آبی، سبز و سفید. شما می توانید اگر تجهیزات کمپینگ دارید، یک شب را در کنار این دریاچه بمانید و اگر هم نمی خواهید در این منطقه شب مانی داشته باشید، به راحتی می توانید این سفر را یک روزه انجام دهید.

این دریاچه که در پارک ملی لاگودخی واقع است، جزو مسیرهای شیب دار است، برای آن هایی که به پیاده روی در شیب عادت دارند. با این حال، منظره هایی که پیش رویتان است، واقعا ارزش رفتن را دارند. لاگودخی، قدیمی ترین منطقه طبیعی حفاظت شده در گرجستان است که مسیرهای متعددی را برای گردشگران دارا می باشد.

شما در این مسیر از جنگل های بسیار زیبایی عبور خواهید کرد و اگر خوش شانس باشید می توانید حیواناتی نظیر گوزن، بز کوهی و یا شوکا را مشاهده کنید. دریاچه بلک راک حدود ۳ هزار متر بالاتر از سطح دریا قرار دارد و به همین خاطر یک طبیعت فوق العاده کوهستانی اطرافش را گرفته است.

یک مسیر رفت و برگشت و یک پناهگاه در سه کیلومتری دریاچه نیز در سال ۲۰۱۶ افتتاح شده است که می توانید به آن جا نیز بروید.

پارگ ملی برجومی-خاراگولی یکی از بزرگترین پارک ملی های گرجستان است که به خاطر مناظر دیدنی و حیرت انگیزش و همچنین حیات وحش خوبی که در آن می باشد، مشهور است. این پارک ملی مسیرهای متعددی برای هر فردی با سطح توانایی مختلف، فراهم کرده است. این مسیرها ۹ مورد می باشند که در سرتاسر پارک مشخص شده هستند.

در میان آن ها یکی از محبوب ترین ها را می توان مسیر اندرو نامید که علاوه بر چشم اندازهای فوق العاده ای که برایتان در این مسیر وجود دارد، دسترسی به بلندترین قله این منطقه یعنی Sametskhvario نیز از طریق این مسیر، امکان پذیر است. شما می توانید در پناهگاه ها با هزینه بسیار کمی بمانید، پس نیازی نیست که با خود برای شب مانی چادر حمل کنید و این کار شما را راحت کرده است.

اسم این دریاچه به زبان مگرلیان (یکی از زبان های گرجی که در منطقه سامگرلو صحبت می شود) است و ترجمه آن دریاچه های نقره ای می باشد.

این دریاچه ها در قلب کوه های اگریسی واقع هستند و منطقه اسوانتی و کم ارتفاع را از هم جدا می کنند. در میان مسیرهای طبیعت گردی در گرجستان این مورد یکی از سخت ترین ها می باشد. برای رسیدن به دریاچه سه روز پیاده روی و کوهنوردی لازم است که در انتها به چشم اندازی خواهید رسید که ارزش این سختی را دارد.

این مسیر همچنین یکی از خطرناک ترین مسیرهاست، پس پیشنهاد می شود که با یک راهنما به دریاچه بروید.

یکی از محبوب ترین مناطق دیدنی برای کوله گردها و طبیعت دوستان مستیا می باشد. این شهر دیدنی در ارتفاعات بالایی قرار دارد که حتی در تابستان هم هوای سردی دارد. اما یکی از بهترین و زیباترین مسیرهای طبیعت گردی در گرجستان مسیری است که روستای مستیا را به روستای کوچکی به نام اوشگولی می رساند.

این مسیر دارای جاذبه های طبیعی و همچنین تاریخی می باشد و مسیر کوتاهی نیز دارد. بسته به سرعت و توانایی بدنتان حدود ۲ تا ۴ روز در راه خواهید بود. می توانید برای اقامت علاوه بر کمپینگ در خانه های روستایی نیز بمانید.

اومالو مرکز منطقه توشتی می باشد. مسیر اومالو به شتیلی و یا برعکس از مسیرهای جالبی است که در آن می توانید معماری قرون وسطی و سنت های باستانی را مشاهده نمایید. از اومالو که شروع می کنید، از کنار روستاهای دوست داشتنی توشتی می گذرید و هر چه جلوتر می روید، جمعیت مناطق کمتر و کمتر می شوند.

در بخش اول این مسیر طبیعت گردی در گرجستان، شما از میان یک دره بدون ساکن عبور می کنید و در طول سفرتان ممکن است گله های گوسفندی که به طبیعت حس و حال خاصی می دهند را ببینید. همچنین احتمالا افراد دیگری که در این مسیر در حال طبیعت گردی هستند نیز در کنار شما دیده خواهند شد.

منبع: theculturetrip.com

مطالب مرتبط

آشنایی با موزه باستان شناسی شهرکرد (حمام پرهیزکار)

معرفی رستوران های اقتصادی ازمیر که باید بشناسید

جشنواره های کیش در طول سال