۵ شهر از ناامن ترین ها در قاره آسیا (بخش اول)

شهرهای ناامن

برای اینکه سفری امن و مطمئن داشته باشید بهتر است اطلاعاتی در خصوص میزان امنیت شهرها در اختیار داشته باشید.

حال اگر هدف تان از سفر تفریح و سیاحت باید می توانید شهرهای امن تری را برگزینید اما اگر هدف تان از سفر به آن شهر، انجام ماموریت کاری یا یک امر اجباری باشد خواندن این مطلب می تواند در برابر خطرات و ناامنی های شهر مورد نظر یک پیش آگاهی به شما بدهد تا با رعایت و در نظر گرفتن آنها در طی سفر خود، بتوانید بدون هیچ مشکلی سفرتان را به انجام برسانید. در این مطلب ۵ شهر خطرناک قاره آسیا که میزان جرم و جنایت آنها در سطح خطرسازی قرار دارد را برای تان برمی شماریم. با الی گشت همراه باشید تا بیشتر از این موضوع بدانید.

مطالب مرتبط:
۶ مورد از امن ترین کشورهای جهان کدامند؟
تجربه صلح و آرامش در سفر به کشورهای امن

جوهور بهرو – مالزی

این شهر مرکز استان جوهور بوده و به عنوان دومین شهر بزرگ کشور مالزی شناخته می شود. این شهر از لحاظ میزان جرم و جنایت در رتبه دهم قرار گرفته است. روزنامه ی چینی Shin Min Daily News در یکی از شماره های خود از این شهر یاد کرده است و قسمت های خطرناک آن را توضیح داده است. بطور مثال در این مطلب به ایستگاه ها و ترمینال های اتوبوس اشاره شده است که در اوقات مختلفی از روز، اتفاقات زیادی در آن رخ می دهد. فروشگاه هایی نیز نامشان در این روزنامه برده شده است و گفته شده است که کیف قاپی زیادی در آنها اتفاق می افتد. بیشتر سرقت های این شهر توسط موتور سیکلت سوارها و همراهانشان صورت می گیرد.

کزون سیتی – فیلیپین

کزون سیتی یکی از مشهورترین شهرهای فیلیپین به شمار می آید و قسمتی از Metropolitan Manila محسوب می شود. این شهر یکی از شهرهای آسیایی با میزان جرم و جنایت بالا می باشد. بیشتر قاتلین این شهر مردانی از سن ۲۵ تا ۵۰ هستند که به دلایل مختلفی چون فقر، از دست دادن کار و … اقدام به آسیب رساندن به دیگران می کنند. از غروب خورشید تا نیمه های شب خطرناک ترین زمان برای تردد در شهر است و بیشتر اعمال خلاف قانون نیز در این مدت رخ می دهد.

مانیل – فیلیپین

گردشگران زیادی در سال برای دیدن جاذبه های شهر مانیل به این شهر سفر می کنند. اما در کنار این موضوع، میزان جرم و جنایت این شهر در سطح بالایی قرار دارد. جالب این جاست که عمدتا این گردشگران هستند مورد تهدید قرار گرفته و جانشان در خطر است. در گوشه و کنار محل ها می توان گروه های خلافکاران که در انتظار موقعیتی مناسب رای انجام اعمال خلاف قانون نشسته اند را مشاهده کرد. همیشه به گردشگرانی که به این شهر سفر می کنند، توصیه می شود که در مکان های نا آشنا غذا و نوشیدنی نخورند و تا جایی که امکان دارد از رفت و آمد با افراد ناشناس خودداری کنند.

اولان باتور – مغولستان

سرزمین چنگیزخان مغول نیز تبدیل به یکی از شهرهای خطرناک قاره آسیا شده است. این شهر پایتخت کشور مغولستان است و میزان بالایی از جرم و جنایت را در خود جای داده است. از میان اعمال غیر قانونی که در این پایتخت اتفاق می افتد می توان به جیب بری، زد و خورد و همچنین در خطر بودن گردشگران اشاره کرد. البته چند سالی است که برای کسانی که با گردشگران برخورد مناسبی ندارند، قوانین سفت و سختی وضع شده و انتظار می رود تا کمی وضعیت رو به بهبود رود.

داکا – بنگلادش

این شهر که پایتخت بنگلادش است نه تنها یکی از خطرناک ترین شهرهای آسیا است بلکه به عنوان یکی از بدنام ترین شهرهای جهان نیز شناخته شده است. خشونت های زیادی در این شهر اتفاق می افتد و دلیل بسیاری از آنها، مسائل سیاسی و اجتماعی است. مردم نیز به دلیل پایین بودن سطح فرهنگی شان به این مشکلات دامن زده و وضعیت را بدتر می کنند. ارتش و پلیس در این کشور در کنار هم برای برقراری امنیت و صلح تلاش می کنند ولی متاسفانه تا به امروز چندان موفق نبوده اند. از اعمال غیر قانونی خلافکاران این شهر می توان به سرقت، آدم ربایی و … اشاره کرد.

مطالب مرتبط

معبد وات پو | خانه بودای خوابیده و میراث طلایی تایلند

روستای سلین | بهشتی گمشده در دل کوه‌های کردستان

چرا باید در هنگام سفر بیمه مسافرتی داشته باشیم؟