راهنمای سفر تجاری به چین

سفر تجاری به چین

کشور چین از آن دسته مقاصدی است که هم برای گردشگری مناسب است و هم گزینه خوبی برای تجارت به شمار می رود. با توجه به رشد اقتصادی که چین در سال های اخیر بدست آورده همواره افرادی بسیاری هستند که برای کسب  کار و تجارت به چین سفر می کنند. تفاوت فرهنگی میان شرق و غرب احتمال این را به وجود می آورد که افراد در سفر تجاری به چین سوالاتی در ذهنشان مبنی نحوه برخورد و آداب و معاشرت با آن ها به وجود بیاید، اما مهمتر از این ها چگونگی دریافت ویزای چین، ارازان ترین راه و همینطور دانستن این که برای تجارت و خرید به کدام یک از شهرهای این کشور باید سفر کنید نیز می باشد. ما در این مطلب از مجله ی گردشگری الی گشت قصد داریم تا درباره راهنمای سفر تجاری به چین خدمتتان اطلاعاتی را بدهیم.

مطالب مرتبط:
راهنمای سفر به چین
افتتاح بزرگترین چرخ فلک بدون پره دنیا در چین
کسب مقام نخست خریدهای اینترنتی توسط چین

برای این که بخواهید به یک سفر تجاری در چین بروید لازم است بدانید که باید ویزای تجاری دریافت کنید که بهترین نوع آن ویزای L است و این ویزای به منظور اقامت کوتاه مدت برای گردشگری، ملاقات با خانواده و یا دیگر امور شخصی نیز صادر می گردد. این نوع ویزا محدودیت ۳۰ روزه دارد و فقط برای یک بار امکان ورود به مرز های چین را خواهید داشت.

توجه داشته باشید! برای دریافت این ویزا حداقل باید ۵ نفر باشید که این قانون در سال ۹۵ توسط سفارت چین ابلاغ گردید.

به منظور درخواست ویزای سفر شخصی یا همان تجاری می بایست اصل دعوت نامه رسمی از سفر شخصی صادر شده توسط یک واحد مجاز را به کنسولگری چین ارائه دهید.

مدارک لازم جهت اخذ ویزای چین بطور کلی عبارت است از:

  • اصل پاسپورت با دارا بودن حداقل ۶ ماه اعتبار
  • ۲ قطعه عکس
  • گواهی تمکن مالی به مبلغ ۱۲٫۰۰۰٫۰۰۰ تومان

توجه داشته باشید! گواهی تمکن را می توانید از بانک دریافت کنید، روش دریافت گواهی تمکن مالی یا Draft از بانک بدین صورت است که مبلغ ۱۲ میلیون تومان به حساب خودتان واریز کرده و سپس گواهی تمکن مالی را می گیرید، پس از اینکه گواهی را گرفتید می توانید مبلغ ۱۲٫۰۰۰٫۰۰۰ تومان را مجدد دریافت کنید.

هزینه صدور ویزای چین حدودا ۱۱۰ دلار برای هر نفر است، البته این مبلغ بسته به زمان اقدام شما می تواند متغییر باشد.

شما برای دریافت ویزای چین نیازمند دریافت یک دعوت نامه از شرکت چینی هستید. در صورتی که شرکتی در چین را می شناسید و امکان ارسال دعوتنامه ویزا تجاری چین را برای شما دارند می توانید از مزایا این ویزا بهره مند گردید.
از مزایا ویزا تجاری چین این است که می توانید در خیلی از بانک های چین خصوصا ICBC و Bank of China حساب بانکی گشایش کنید .

برای این یک سفر تجاری به چین بروید اگر چه می توانید با تورهایی که برای این کشور در نظر گرفته می شود به آن سفر کنید اما از لحاظ اقتصادی منطقی نیست و ما پیشنهاد می کنیم که با خرید بلیط هواپیما چین و همینطور رزرو هتل در این کشور اقدام به سفر بنمایید. برای رزرو بلیط و هتل در چین می توانید به صورت اینترنتی یا تلفنی با شماره ۸۵۴۰ از آژانس مسافرتی الی گشت اقدام نمایید؛ مشاوران سفری الی گشت در ۲۴ ساعت شبانه روز آماده ارائه خدمات به شما مسافران هستند.

برای رزرو هتل حتما سعی کنید که قبل از سفرتان به این شهر اقدام نمایید چرا در زمان برگزاری نمایشگاه ها و در برخی از ایام سال ممکن هتل خوبی را نتوانید پیدا کنید که در آن بمانید، همچنین در هنگام برگزارس نمایشگاه ها، قیمت هتل ها ۲ تا ۳ برابر افزایش خواهد داشت و احتمال هم دارد که جایی برای سکونت در هتل ها پیدا نکنید.

برای سفر به چین این سوال برایتان پیش خواهد آمد که همراه خودتان دلار ببرید یا یوان چین؟ در پاسخ به این سوال باید بگوییم که بهتر است با خودتان یوان چین را ببرید. چرا ممکن است در برخی معاملاتتان در این کشور از شما دلار قبول نکنند، دلیلش هم این است که خود آن ها برای تبدیل دلار به یوان باید هزینه کنند، از همین رو بهتر است از ابتدا با خودتان یوان ببرید تا خیالتان راحت باشد.

حتما توجه داشته باشید که پس از این که به چین سفر کردید، به بانک  ABC در آن شهر مقصدتان بروید و یک حساب RMB باز کنید؛ با این کار شما می توانید کارت عابر بانک UNIPAY و توکن اینترنت بانک را دریافت کنید تا در سفرهای آینده ای که به چین دارید نیازی به حمل پول نقد یوان نداشته باشید. با این کار شما حتی می توانید از شرکت های ایرانی در چین هم بخواهید که به حساب شما یوان حواله کنند. کافی است معادل ریالی حواله یوان را به آن ها پرداخت کنید تا نسبت به واریز یوان به حسابتان اقدام شود.

به طور کلی کشور چین جزء مقاصد تجاری و صنعتی به شمار می رود و همانطور که می دانید اکثر کارخانه ها و شرکت های بزرگ دنیا در چین شعبه و نمایندگی هایی را دارند، از همین شما در هر کدام از شهرهای این چین که بروید می توانید اقدام به تهیه کالاهای مورد نیازتان چه به طور تکی و چه به طور عمده ای بنمایید. اما در برخی از شهرها بورس یک سری از کالاها است و شما می توانید تنوع بالایی را در اجناس مختلف مشاهده نمایید.

به طور مثال در شهر شنزن اغلب کالاهای الکترونیکی نظیر لوازم جانبی، کامپیوتر، موبایل و … را پیدا کنید و در شهر دیگری از این کشور به نام ایو می توانید کالاهای مصرفی مانند لوازم تزئینی، لوازم لوکس و این مدل اجناس را با قیمت های بسیار مناسب و ارزان و همینطور کیفیت بالا تهیه کنید.

متاسفانه فروشنده های چینی آن چنان به زبان انگلیسی مسلط نیستند و همین موضوع کمی کار تاجران را سخت می کند، اما نگران نباشید تا حدودی به زبان انگلیسی مسلط باشید، می توانید کار خود را انجام دهید. در صورتی که شما به زبان انگلیسی مسلط نیستید، حتما باید با شخصی که به زبان فارسی و چینی مسلط است، همراه شویید، اما اگر لازم باشد، باید از یک مترجم چینی بهره مند گردید.

خوب به قسمت پایانی سفر تجاری به چین رسیدیم که ترخیص کالاهای خریداری شده از این کشور به ایران است. برای این کار شرکت هایی در ایران وجود دارند به نام شرکت های کارگوی door to door که می توانید با استفاده از کالاهایی را که در چین به این قبیل شرکت ها تحویل دهید و سپس کالاهایتان را در ایران تحویل بگیرید.

  • توجه داشته باشید که چینی ها آداب و رسوم خاص خودشان را دارند، از همین رو در سفر تجاری به چین باید سر وقت در محل قرارتان حضور داشته باشید و دیر سر قرار تجاری حاضر شدن در فرهنگ چینی ها بسیار توهین آمیز است.
  • برای اینکه برگه ای را به طرف مقابلتان بدهید حتما توجه داشته باشید که برگه را با دو دست به وی بدهید.
  • صبرداشتن و مودب بودن بسیار مهم است و برای مدیران چینی عادی است که تصمیمات تجاری را با صبر و به آرامی اتخاذ کنند. بنابراین در مذاکرات کسب و کار، خود را برای قرارگرفتن در یک جلسه ی طولانی، آماده کنید. ممکن است از شما خواسته شود که یک سخنرانی کوتاه نیز داشته باشید، بنابراین برای آن از قبل آماده باشید. در طی مکالمه حرف شریک تجاری خود را قطع نکنید، زیرا می توانند آن را به عنوان بی صبری و بی قراری برداشت کنند.
  • استفاده از جوهر قرمز به معنای اعتراض است، پس توجه داشته باشید که هرگز از رنگ قرمز در زمان های شرایط بر وقف مرادتان است استفاده نکنید.

مطالب مرتبط

معرفی هتل های نزدیک به سفارت سریلانکا در تهران

تجربه ای تکرار نشدنی در هتل های کف شیشه ای مالدیو

نکات مهمی که باید درباره خرید بیمه مسافرتی بدانید!