صحبت از زیبایی ها و جذابیت یک شهر یا کشور از زبان شهروندان آن منطقه حال و هوای دیگری دارد.
چرا که این افراد از نزدیک جاذبه و مکان های مختلف آن منطقه را بارها و بارها مشاهده کرده و به اصطلاح با چم و خم آن آشنا شده اند. برهمین اساس این قرابت می تواند اطلاعات جامع و مفیدتری را برای دیدن آن نقطه از جهان در اختیار ما قرار دهد. یکی از این مناطق که اطلاعات آن از این طریق منتشر شده، کشور بحرین است. شما را به گفتنی های دو تن از ساکنان این سرزمین دعوت می کنیم. در ادامه با الی گشت همراه باشید.
مطالب مرتبط: ۱۰ مکان زیبا در بحرین که ارزش دیدن دارد خاطره کم نظیر از طعم خوش غذا در رستوران های منامه
محمد رشید بوعلی- فیلم ساز
دیدنی
در اکثر فیلم هایم دوست دارم تا زندگی ساده بحرینی را به تصویر بکشم، و به همین دلیل اکثر فیلم هایم را در محرق، که پر از خانه های اصیل و رنگ های محلی است، تصویربرداری می کنم. این شهر قطعا بهترین جایی است که گردشگران می توانند بحرین واقعی را کشف کنند، زیرا که قهوه خانه های قدیمی و بنادر ماهیگیری سنتی بسیاری هستند که می توانید با مردم گرم گفت و گو شوید و زندگی آن ها را از نزدیک ببینید.
خوردنی
دوست ندارم به جاهایی بروم که حس کنم پولی را که پرداخته ام را می خورم، بنابراین معمولا به کافه هایی می روم که غذاهای خوشمزه با قیمت مناسب ارائه می کنند. بعد از تماشای یک فیلم بالیوودی در سینما اول، معمولا به تکه پزی اوب حسین در همان نزدیکی می روم، و بعد برای قلیان به کافه بیروت می روم. کوکوز در عدلیه هم به دلیل داشتن محیط صمیمی و منوهای پر پیمان از غذاهای خوب، جای خوبی برای خوردن غذاست.
خستگی در کردن
من فیلم زیاد می بینم، برای اینکه از آن ها الهام بگیرم و تفریح مورد علاقه ام است. براین اساس همیشه زمان خود را بین چند سینما تقسیم می کنم ؛ مرکز بحرین سیتی و سیف مال به دلیل جدیدترین فیلم ها و الجزیره در محرق به دلیل داشتن ارزانترین بلیت ها، و چهارشنبه ها برای بررسی هنری فیلم در سینما کلاب بحرین. کشیدن قلیان را هم دوست دارم و محبوبترین مکان من برای این کار کافی شاپ ایرپورت در آراد است.
محمد چندین فیلم کوتاه تهیه کرده است و در حال حاضر روی اولین بلند خود کار می کند. فیلم کوتاه معروف او با نام «نشانه خوب» (فیلمبرداری شده در محرق) را در آدرس زیر ببینید: http://vimeo.com/25928508
سارا ال-حامد – نویسنده غذا
خوردنی
چند سال پیش، کتاب آشپزی خلیجی را بر اساس دستور پخت هایی که از خانواده و دوستان در کویت و بحرین گرفته بودم، تالیف کردم. در هر دو کشور، چندین ماه را به تحقیق (مثلا حضور در نمایشگاه های غذا) و عکسبرداری از فرهنگ های غذایی سپری کردم. بحرین جایی است که مردم غذاهای خوب سنتی را ارج می نهند، به خصوص اینکه در خانه تهیه شود. خانواده یکی از بهترین دوستانم، رزان، بهترین غذاها را می پزد؛ کباب های آن ها بسیار معروف است و ناهار های جمعه آن ها نیز شکوه دیگری دارد. صنعت حلوای بحرین نیز مرا تحت تاثیر خود قرار داد، و مغازه حسین محمد شویطر در محرق هم ارزش دیدن دارد.
دیدنی
کتاب جدید من در مورد خرماها، دسرها و داستان هایی از سراسر دنیاست، که طبیعتا باعث شد تا من به بحرین بیایم، سرزمین میلیون ها نخل، جایی که من یاد گرفتم «خبیز» – نوعی کرم خمیری با خرما و دسر مورد علاقه من- درست کنم. مردم اینجا با علاقه زیادی در مورد نخل ها و برداشت سالیانه صحبت می کنند؛ آن ها خرما را بهتر از بقیه می شناسند.
خستگی در کردن
چند سال است که از لندن به بحرین پرواز می کنم و همیشه این سفرها، برای من حکم تفریح و استراحت فوق العاده ای داشته اند. منامه، شهر آرام و تمیز، با مردمانی صمیمی و هوا و بازارهای فوق العاده. برای تصاویر کتاب هایم، زمان زیادی را در سوق ها گذراندم،
سارا مولف کتاب آشپزی خلیجی «کاردامام و لایم» و نیز «نان خورشید و تافی های چسبناک : دسرهای خرما از همه جا» است، که هر دو کتاب از طریق آمازون، و در بحرین در مگاستور ویرجین و جشنمال قابل تهیه هستند.