روستای ایستا در طالقان، جایی رمزآلود که ورود خانم ها به آن ممنوع است!

طالقان یکی از مناطق ییلاقی و زیبایی است که در تقسیم‌بندی‌های جغرافیایی جزئی از استان البرز محسوب می‌شود. طالقان به واسطه جاذبه‌های طبیعی و گونه‌های متنوع گیاهی و زیستگاه حیات وحش یکی از قطب‌های گردشگری پر جاذبه است.

خوب است بدانید طالقان علاوه بر جاذبه‌های طبیعی، بازمانده‌های تاریخی با ارزشی را در خود جای داده است.

مطالب مرتبط:
معرفی بهترین رستوران های اصفهان
دره شگفت انگیز «توبیرون» جایی که تب را از بدنتان بیرون می آورد!
مراسم برف چال و حکومت مقتدرانه زنان در مازندران

یکی از روستاهای طالقان روستای ایستا است که در این شهر بسیار معروف شده است. معروف شدن این روستا در طالقان به چند دلیل اتفاق افتاده است. در این روستای  تکنولوژی متوقف شده است. در این مکان اثری از خودرو و ماشین نخواهید دید و مردم روستا آداب و رسوم گذشته را حفظ کرده‌اند. در این مطلب از مجله گردشگری الی گشت می‌خواهیم درباره روستای ایستا مطالبی را برای شما بیان کنیم تا انتها با ما همراه باشید.

همان‌طور که در بالا اشاره کردیم روستای ایستا در طالقان یکی از رمزآلودترین مکان‌هایی است که در استان البرز قرار گرفته است و در آن سبکی از زندگی قاجاریه و دور از مدرنیته را از بدو ورود به آنجا مشاهده خواهید کرد. جالب است بدانید که در همین روستا گران‌ترین اسب‌ها پرورش داده می‌شوند. درباره این روستا روایت‌های بسیاری وجود دارد که نمونه آن‌ها همین پرورش اسب‌های میلیاردی و سبک زندگی به روش دوره قاجاریه در آن جریان دارد.

فرماندار شهرستان طالقان، روستای ایستا را یک روستا معمولی نمی‌داند، بلکه این محل را یک مجموعه جمعیتی با افراد اندک معرفی می‌کند. وی تأکید می‌کند که ساکنین ایستا اصالتاً تبریزی هستند و در اصل ترک‌زبان و از مقلدان آیت‌الله تبریزی که ۸۰ سال پیش از دنیا رفته هستند. اهالی ایستا معتقدند در زمان غیبت امام زمان (ع) باید در مسائل فقهی توقف کرد. مثلا ماشین سوار نمی‌شوند یا شناسنامه نمی‌گیرند.

بر همین اساس از آب، برق، گاز و تلفن نیز استفاده نمی‌کنند. جمعیت روستای ایستا به نسبت سایر روستاهایی که در طالقان وجود دارد بسیار کمتر است به قدری که عنوان می‌شود کم جمعیت‌ترین روستا در کشور به حساب می‌آید و گفته می‌شود تنها ۹ خانوار در این روستا زندگی می‌کنند.  

رزرو بهترین اقامتگاه‌های داخلی و خارجی به صورت آنلاین از سایت الی گشت

برای دسترسی به روستای ایستا در طالقان بهتر است تا آدرس دقیقی از طالقان زیبا و مسیر دسترسی آن داشته باشیم.

برای رسیدن به این روستای زیبا باید به شهرستان طالقان واقع در استان البرز سفر کنید. شهرستان طالقان در ۱۲۰ کیلومتری شمال‌غربی شهر تهران قرار گرفته است. فاصله طالقان تا تهران با ماشین شخصی کمتر از ۲ ساعت است.

زمانی که شما وارد این روستا می‌شوید هیچ نشانی از عبور و مرور خودروها در آن مشاهده نخواهید کرد و مردم روستای ایستا در طالقان آن‌چنان بر روی رعایت آداب‌ورسوم گذشته خود پافشاری می‌کنند که ممکن است برای بازدیدکنندگان امری عجیب به شمار بیاید؛ اما این در حالی است که برای افراد روستا امری عادی محسوب می‌شود. اهالی این روستا نه‌تنها شب‌ها تلویزیون نگاه نمی‌کنند؛ بلکه شب‌زنده‌داری نیز نمی‌کنند. ساکنین روستا عروسی و عزا ندارند و مراسمی چون جشن تولد و سالگرد ازدواج نیز برای آن‌ها مفهومی ندارد. به‌شرط اینکه زنی به روستای آن‌ها وارد نشود افراد مهمان‌نوازی خواهند بود؛ به عبارتی می‌توان گفت که ورود زنان به روستای ایستا در طالقان ممنوع است.

 از دیگر ویژگی‌های عجیبی که در مورد اهالی این روستا می‌توان اشاره کرد این است که اهالی آن شناسنامه ندارند و به طور خودخواسته جزئی از آمار جمعیت ایران به‌حساب نمی‌آیند و هیچ‌گونه خدمات دولتی دریافت نمی‌کنند. ساکنین روستای ایستا بدون آب لوله‌کشی، گاز، برق، درمانگاه، ماشین‌آلات، وسایل ارتباطی و غیره زندگی خود را سپری می‌کنند. مردم این روستا طبق نظر مجتهد خود عمل می‌کنند؛ زیرا او تا پایان عمرش بر عدم مجوز استفاده از ابزار تکنولوژیک و امور جدید و مدرن فتوا می‌داد.

همان‌طور که گفتیم مردم روستای ایستا در طالقان خودشان را اهل توقف می‌نامند و در هیچ‌کدام از فعالیت‌های سیاسی و اجتماعی شرکت نمی‌کنند. آن‌ها حتی باورهای خودشان را هم تبلیغ نمی‌کنند و محبوب‌ترین حکومت در دوران غیبت کبری را حکومت قاجاریه می‌دانند و همین امر دلیلی برقرار دادن سبک زندگی آن‌ها مانند حکومت قاجاریه است و حتی بعضی از ساکنین تلاش می‌کنند نسبت خود را به قاجاریه برسانند. یکی دیگر از اعتقادات آن‌ها در خصوص نقطه عطف رواج بی‌دینی است. این فرقه (سقیفه بنی ساعده) جنبش مشروطه خواهی ایرانیان و انقلاب کبیر فرانسه را نقطه عطف رواج بی‌دینی و انحراف عقیدتی می‌پندارند.

اهالی روستای ایستا در طالقان برای خرید مایحتاج خود مانند پارچه، میخ و مقدار بسیار کمی آهن و شیشه به شهرستان طالقان می‌روند. آن‌ها برای کارهای نجاری و آهنگری خودشان افرادی را پرورش می‌دهند تا از بیرون کسی برای این کارها وارد روستا نشود. چندان مالکیتی برای اموالشان در میان خود نمی‌بینند و بر سر اموال با کسی نزاع نمی‌کنند و اگر کسی در دارایی آن‌ها تصرف کند با او درگیر نمی‌شوند و از مال خود چشم‌پوشی می‌کنند. در این روستا کسانی را می‌توان پیدا کرد که تنها دو یا سه بار به بیرون از محل سکونت خود رفته‌اند. آن‌ها افراد غیر از خود را اهل بیرون می‌نامند.

اهالی روستای ایستا به زیارت امامان شعیه نمی‌روند. خودشان را مجاز به استفاده از وسایل نقلیه نمی‌دانند. در روستا حتی اوقات شرعی و آغاز و پایان ماه‌ها متناسب با آن چیزی است که خودشان صلاح می‌دانند. مردم این روستا در طالقان به رؤیای صادقه معتقدند و در تأیید روش زندگی خود به خواب‌های معنوی استناد می‌کنند. اهل توقف به‌شدت منتظر واقعه ظهور مهدی (عج) هستند.

در انتها هم باید بگوییم که برای تردد در بین کوچه‌ها و خیابان‌هایی که در این روستا وجود دارد شما باید از اسب و قاطر استفاده کنید. جالب است بدانید چندین بار برای تردد و انجام امور کشاورزی از اتومبیل، لودر و تراکتور در این روستا استفاده شده است. کودکان این روستا برای تحصیل به شهرستان طالقان نمی‌روند بلکه مانند قدیم به سبک سنتی و مکتب‌خانه‌ای به فراگیری درس‌ها، اجابت، محرمات فقهی، خوشنویسی و اصول و عقاید باسواد می‌شوند. به‌طورکلی در این روستا ۱۸ تا ۲۰ جلد کتاب وجود دارد که رساله عملیه میرزا صادق مجتهد تبریزی و کتاب خطی سید حسین نجفی طباطبایی از آن جمله است.

هیچ‌کس تاکنون زنان و دختران آنان را ندیده است و فرزندانشان پس از رسیدن به سن تکلیف مختار هستند که با آنان زندگی کنند یا به شهر تبریز باز گردند.

بیشتر افرادی که به طالقان سفر می‌کنند دوست دارند تا کمی از طبیعت زیبای این شهرستان دوست‌داشتنی دیدن کنند. به همین خاطر این روستا هم به‌عنوان یکی از جاذبه‌های طبیعی در طالقان بین مردم مشهور است. شما می‌توانید با سفر و گشت‌وگذار در این منطقه از طبیعت زیبای آن لذت ببرید.

شاید فکر کنید که وضعیت مالی اهالی روستا بسیار ضعیف است و وضعیت مالی خوبی ندارند؛ اما این‌طور نیست آنان بسیار ثروتمند هستند. پدران مالکان روستای ایستا از مالکان زمین‌داری معروف تبریز بوده‌اند. آن‌ها زمین‌های بسیاری از پدران خود به ارث برده‌اند و از فروش زمین‌ها کسب معاش می‌کنند.

روستای ایستا روستایی با دیواره‌هایی حصار شده در نزدیکی پایتخت است و دلیل انتخاب این اسم ایستا به معنی توقف و ایست فرهنگی مردم آن در زمان و فرهنگ گذشته است. این منطقه خوش‌آب‌وهوا در کنار رودخانه‌ای خروشان قرار گرفته است و خاک آن بسیار حاصلخیز است و چشم‌انداز طبیعت روستا بسیار زیبا و تماشایی است. در این مطلب از مجله گردشگری الی گشت سعی کردیم اطلاعاتی درباره روستای ایستا برای شما بیان کنیم امیدواریم که این مطالب برای شما مفید باشد.

مطالب مرتبط

ایستگاه راه آهن ساری | دسترسی ها و مسیرهای ریلی

معرفی مرکز خرید سوریا کی ال سی سی کوالالامپور

برای گردش در کردان کجا بریم؟

۶۹ نظرات

محمدرضا 1398-03-01 - 7:14 ب.ظ
بابا بی خیال مگه میشه مگه داریم
سینا 1399-09-02 - 5:50 ق.ظ
دروغ نیست من رفتم واقعا جای عجیبیه
کاظم 1399-10-11 - 0:33 ق.ظ
زن تو روستا راه نمیدن پس چطوری نسلشون منقرض نشده؟
صابر 1399-10-18 - 2:11 ب.ظ
زن غریبه راه نمیدن خودشون زن و دختر دارن اونها دوست دارن توی یه نقطه دور دست در ارامش زندگی کنند ولی مردم با کنجکاوی اونها رو اذیت میکنند
فاطمه 1400-04-08 - 1:32 ب.ظ
چرا خب ما خانم ها گردشگریم چرا راه ندن
آرمان 1402-06-25 - 1:17 ق.ظ
وای! وای ! تورو که نباید هم راه بدن ! :))
بی نام 1402-07-18 - 7:41 ب.ظ
خب زن غریبه راه نمیدن وگرنه خودشون ک از قدیم زن داشتن بعد زناشون دختر اوردن و باعم وصلت کردن
فاطمه 1399-10-28 - 3:02 ق.ظ
من اینو تو یه رمان خونده بودم که دختره وقتی وارده این روستا میشه پزشک هیچکس نمی ره پیشش ننگ میدونن میگن این دختر شهری بد آموزی داره
فاطیما 1399-12-19 - 8:33 ق.ظ
الان که این مطالب رو خوندم برام عجیب نیست چون توی یک رمان خوندم که دختره پزشکه اطفال وقتی وارد روستا میشه تازه داستانش شروع میشه منم دلم میخواد به این روستا برم
علی 1400-02-06 - 6:44 ب.ظ
مثلا اگه ماشین ببری تو این روستا چی میشه؟
فاطمه 1400-04-08 - 1:31 ب.ظ
دلیل اینکه خانم راه نمیدن توی روستا برای گردشگری چیست؟
فاطمه 1400-04-08 - 1:33 ب.ظ
چرا زن هارو راه نمیدن ما فقط گردشگریم
مهدی 1400-04-11 - 12:04 ب.ظ
وای پسر مگه میشه مگه داریم یعنی چی توی زمان متوقف شدند؟؟
مهدی 1400-04-11 - 12:06 ب.ظ
وای پسر مگه میشه مگه داریم اگه وجود داشته باشه من با پسر عموم حتماً میرم
نفیسه 1400-06-09 - 11:30 ق.ظ
جالب بود اولین باره میشنوم چنین چیزی تو ایران خودمون هست
مهدی 1400-07-15 - 8:03 ب.ظ
من به خاطر یه کاری اومدم تبریز ،روبروی کارگاه دوستم یه باغ بزرگه ،دوستم وقتی در موردشون گفت داشتم شاخ در میاوردم ،در خونشون یه طنابه ،اگه کسی باهاشون کار داشته باشه ،این طناب و می‌کشه اون طرف به زنگوله وصله ،خودشون گاو و گوسفند و مرغ و خروس دارن ،رفیقم می‌گفت ما هیچ وقت خانوماشونو ندیدیم ،در صورت لزوم زناشون با حجاب کامل شب به همراه یک مرد بیرون میرن ،شدیدا پولدارن ،گاهی وقتا برای رفیقم شیر میارن ،دوستم بهشون گفته آب و برق مفتی بهتون بدم قبول نکردن ،یه چیزایی اینجا دیدم مغزم صوت می‌کشه ،،،،،،
نيلوفر 1400-07-27 - 1:04 ب.ظ
سلام.من هم در سفري كه به طالقان داشتم ، از دور و از ارتفاع اين روستا رو ديدم. روستاي خيلي آرومي به نظر ميرسه.خيلي دلم مي خواست وارد اين روستا بشم و از نزديك مردم ساكن اونجا و خود روستا رو ببينم ولي گفتند ورود بانوان ممنوع است.هميشه دوست دارم براي يك بار هم كه شده اين روستا رو از نزديك ببينم.
آزاده 1402-02-30 - 9:42 ق.ظ
متاسفم مگه زنا چیَن گه نمیزارن برن تو؟ عقب مونده ان واقعا!
آرش بی کمان 1400-07-30 - 4:09 ب.ظ
در اصفهان هم یه روستا داریم دقیقن همینطوره روستای زمان آباد پایینی که کسی از آن خبر نداره ، چون زیر زمینیه و روی آن روستای زمان آباد است که خیای کوچیک است از وردودی روستا عده کمی خبر دارن که معتمد هستن تا اصفهان ۱۲ کیلومتر است
شاخ درآوردم 1400-09-06 - 6:37 ب.ظ
ایکاش درمورد نحوه ازدواج و تشکیل خانوادشون هم تحقیق میکردین با توجه به این که زنا بیرون نمیان و زن راه نمیدن چطور و عروسی هم ندارن چطور همسر انتخاب و تشکیل خانواده میدن؟
اناهیتا 1400-10-21 - 7:51 ب.ظ
من خودم طالقان زندگی میکنم و این روستا واقعااا وجود داره مراسم عروسی ندارن فقط بین خودشون ازدواج نیکنن
ساعده 1401-05-26 - 3:44 ب.ظ
پس چراشما پیام میدین اگ گوشی نمیگیرین دستتون،بعدش شما با همسایه ی توروستاازدواج کردین؟بچه هاتونم اینجابایدازدواج کنن؟؟
گل سرخ 1400-11-01 - 12:36 ب.ظ
سلام من درمورداین روستا تورمان شهرزادخوندم به خاطرهمبن کنجکاوشدم درموردش به نظرجای جالب وعجیبی میاد.به نظرم استفاده نکردن ازماشین درحفظ جاذ به های طبیعی این روستا نقش زیادی داره
حسین 1400-11-25 - 10:44 ب.ظ
چجوری بریم دزدی اونجا
محمدرضا 1401-01-18 - 3:06 ب.ظ
من یه رفیق دارم توتبریز ،اصلیتشوناز همین روستای ایستا هست . باباش با این اینکه نمایندگی مبل استقبال برند ترکیه داره ، ولی خودشون تو خونشون مبل ندارن ، وسیله شخصی ندارن ، از موبایل استفاده نمیکنن . دوستم میگفت خجالت میکشم از دوروبریام . با اینکه میلیاردر بودن ولی خیلی آدم خاصی هستن .
سوگند 1401-04-07 - 3:22 ب.ظ
مگه امکان داره همچین چیزی
نیره 1401-04-16 - 11:48 ق.ظ
من امروز ۱۶ تیر ۱۴۰۱ اونجا بودم چون زن هستم داخل نرفتم. پدر و همسرم رفتن گفتن. یک جای محسور که یک در داره. درش روزای جمعه و یکشنبه بسته ست. همسرم گفت عکسبرداری و فیلم ممنوع بود. خونه ها کنا هم و فقط یک در داشت. هیچکس هم ندیدن.
. 1401-05-20 - 5:52 ب.ظ
منم اونجا رو دیدم واقعیت داره ولی جمعیتشون خیلی خیلی کمه فــــــــــــــاز دارن به مـــــــــــــــــــــــولا
آرزو 1401-05-26 - 3:40 ب.ظ
راسته دقیق همینجوریه،جاری من ازین روستاس میادخونه ی پدرشوهرم،من لباس کهنه وپوره یی ک موقع نظافت ودسشویی شستن رومیپوشم این میادخونه ی پدرشوهرم میپوشه،تازه لباس نمیخرن تا سی سال بایدهمون لباس قدیمی روبپوشن فککرکنم لباس مادرش بود تازه خخخخخ اینقد خنده داره افکارش یبارم خاستم براش هدیه لباس سنتی بخرم اصن نزاشت گفت نمیپوشم
فاطمه 1401-06-27 - 1:29 ق.ظ
یک سوال پیش اومد برام مگه نمیگن که دختران و زنانشون رو کاملا مخفی میکنن پس چطور برادرشوهر شما زنشو دیده و ازدواج کرده باهاش؟
سهند اوغلی 1401-05-31 - 4:38 ب.ظ
تو خود آمریکا هم از این نوع آدمها هستند. مسیحی هستند و از آلمان سویس در قرن شانزدهم میلادی رفته اند، با تکنولوژی بیگانه هستند. نه برق دارند نه ماشین سوار کالسکه می شوند، مدرسه خودشان رادارند، در زمین کشاورزی خودشان کار می کنند.هیچ گونه ارتباطی با بانک اینها هم ندارند.و تمام خرید فروش خودشان را با پول انجام می دهند. مانند قرن شانزدهم زندگی خودشان را اداره می کنند.
سهند اوغلی 1401-05-31 - 4:40 ب.ظ
تو خود آمریکا هم از این نوع آدمها هستند. مسیحی هستند و از آلمان سویس در قرن شانزدهم میلادی رفته اند، با تکنولوژی بیگانه هستند. نه برق دارند نه ماشین سوار کالسکه می شوند، مدرسه خودشان رادارند، در زمین کشاورزی خودشان کار می کنند.هیچ گونه ارتباطی با بانک اینها هم ندارند.و تمام خرید فروش خودشان را با پول انجام می دهند. مانند قرن شانزدهم زندگی خودشان را اداره می کنند.
مریم 1402-06-12 - 1:44 ق.ظ
همون آمیش ها
محمدرضا 1401-06-13 - 12:59 ب.ظ
یعنی اگه یک خانم برود اونجا یکی هست که جلوی اونها را میگیره
نرگس 1401-09-08 - 8:53 ب.ظ
هرجا سخن از تعصب مذهب هست،ضد زن هستند،خدا به داد زن و دخترانشان برسد موقع بیماری و زایمان.این زندگی مثل زندان وشکنجه میمونه.
مونا 1402-02-30 - 9:46 ق.ظ
آره واقعا اینا از اون جماعت عقب مونده ای هستن که به زن به چشم وسیله نگاه می کنن.
mhmdwlynzhadmhnaz@gmail.com 1401-10-22 - 1:49 ب.ظ
حسودندارند حرس مال دنیاروندارندغم ندارند ووووخوش به حالشان ای کاش همچین جایی زندگی میکردم
Amir 1401-10-22 - 8:54 ب.ظ
عجب
م علیا 1401-10-25 - 7:30 ب.ظ
سلام در طالقان روستایی به نام ایستا نداشته ایم. جاده اصلی طالقان قبلا از میان این ابادی می‌گذشت که به نام‌ پُرده سر بود، بعدا افراد غیر بومی وبا نژاد ترک وبا یک نوع اندیشه دینی که دارای مرجع تقلید خاصی نیزمی‌باشند، زمین های این روستا را طی دوتا سه دهه خریداری کرده و سپس بخش هایی از بستر شاهرود را بر آن افزوده وبه تصرف در آوردند و راه جاده قدیم را نیز مسدود نمودند ودر اثر کوتاهی مسولان طالقان ،از این اقدام آنان ،ممانعت به عمل نیامد و کلا منطقه را محصور ومسدود نموده ودارای رفتار وزندگی مرموز هستند و باید در مورد آنان دقت بیشتری داشت و هیچ بعید نیست پس از طی دوره کمون بعنوان یک فرقه .. سر بلند کنند البته از ماشین برای مسافرت طولانی مثلا رفتن به تهران وتبریز و همچنین از مصنوعات وتولیدات استفاده می‌کنند وسایل خود را نظیر بیل وکلنگ وسایر ابزار فلزی ومصنوع را خریداری می‌کنند فقط از امکانات دوات استفاده نمی‌کنند وضع مالی خوبی دارند غریبه هارا به منطقه خود راه نمیدهند تا از نوع زندگی آنها مطلع نشوند و طبق بعضی اطلاعات ، از خارج از طالقان پشتیبانی مالی نیز می‌شوند، الله عالم. اما در هرصورت اینها مطلقا طالقانی نیستند واز اهالی طالقان محسوب نمی‌شوند بلکه مهاجرانی هستند که طبق یک نقشه وطرح معین در طول چندین دهه این منطقه را به تصرف ومالکیت خود درآورده اند و عَلَم آنان برای آنکه هیچکس اعم از اهالی یا مسولان دولتی وحاکمیتی با آنان کاری نداشته باشد واز راز ورمز حضور آنان در این منطقه مطلع نشوند همان عدم استفاده از خدمات دولتی است. نکته اساسی این است که همگی مهاجرند وطالقانی نیستند و به هیچ وجه به طالقان ربط ندارند واحتمالا بر اساس روایاتی که طالقان را مرکز ۲۵ نفر از یاران امام زمان عج اعلام کرده این افراد به اینجا آمده وتوطن کرده اند تا...
سارا 1403-05-26 - 3:49 ق.ظ
هرجای دنیا که فرقه های عجیب و غریب و عصر حجری هست ردپای دولت انگلیس رو میشه توش پیدا کرد مثل آیت الله جیجک که جاسوس انگلیس بود و در زمان کشف اولین چاه نفت در مسجدسلیمان بین مردم ظاهر شد و میگفت استفاده از نفت و تکنولوژی حرامه!!!! مردم رو دعوت میکرد مثل عصرحجر زندگی کنن و نفت رو دودستی به دولت انگلیس تقدیم کنن چون اینجور امام زمان زودتر ظهور میکنه!!!
علیرضا 1401-11-06 - 12:00 ب.ظ
با سلام‌ من خودم به داخل روستا رفتم وباهاشون دوستی هم دارم و حتی از من پذیرای مفصلی هم کردن یک ناهار خوشمزه کاملا اورگانیک که تا به حال از اون غذا نخورده بودم با هاشون میل کردم بزرگ روستا هم حاج آقا حسین قلی خان ضیای هستن که معروف به حسین شازده می باشد اونا ی زندگی روستای بی دقدقه و معمولی دارن و خانه هاشون از چوب و کاه وگل به صورت زیبا ودیدنی درست شد و آدم رو به یاد قدیم‌ میندازه وبه کسی هم کاری ندارن و با عقاید خود زندگی میکنن حتی حاج حسین ی آدم سر شناس تو حرفه اسب داری و دامداری تو ایران هستن اکثر لوازم رو هم خودشون در داخل روستا تولید میکنن و لوازم جزعی رو از داخل شهر تهیه میکنن در داخل روستا کارگاه آهنگری و نجاری سونتی هم دارن بچه ها و زنهاشنو ندیدم ولی کاملا آدمهای صنعت کاری هستن وحرفه اصلی اونها اسب داری ودامداری حرفه ای هستش که به قیمت کلا به فروش می رسونن
کامیار 1401-11-28 - 4:40 ب.ظ
اینکه بعضی‌ها نظر دادند مگه میشه اینچنین انسان های وجود داشته باشند بله هستند اما تعدادشان اندک است چرا که پاکیزه زندگی نمودند برای همه انسانها مقدور نیست بلحاظ نداشتن عزت نفس کسانی به عزت نفس خواهند رسید که از گناه دوری کنند اما زندگی بشر امروزی مورد تایید ذات اقدس الهی نیست چرا که سراسر آلود به انواع زشتی ها است
محمد 1402-03-01 - 9:41 ب.ظ
برگشت به عقب و تحجر اسمش پاکیزه زندگی کردن و دوری از گناه و عزت نفس نیست! بارها خطرناک تر از بی دینی، بددینی است.
... 1401-12-14 - 3:01 ب.ظ
این روستایی ها وحشتناک پولدارن و اصن پول براشون مهم نی به طور مثال یکی از پاساژ های بزرگ کرج برای ایناس اسم پاساژ یادم نی ولی خیلی بزرگه
بهزاد 1402-02-02 - 1:18 ب.ظ
آخه چرا چرت میگی اگه پول براشون مهم نیست چطور پاساژ تو کرج میخرم یا اسب میلیاردی پرورش میدم. خب اسبارو رایگان بفروشن پاساژم به چه دردشون میخوره
محمد 1402-03-05 - 3:09 ب.ظ
با سلام این افراد از مردم تبریز هستند و ربطی به کرج و پاساژ در کرج نداره بلکه پر بازار تبریز مغازه دارن و در دهه ۶۰ به طالقان اومدن
علی اصغر 1402-03-06 - 10:27 ب.ظ
با سلام امشب (۶ خرداد ۱۴۰۲) پسر خاله بنده با یکی از خدام کربلا رفته پیششون و باهاشون صحبت کرده و از زندگی بی دغدغه شون خیلی تعریف می کرد و از زنهاشون پرسیده بود گفته بودند زنهای ما در جامعه حضور عیان ندارند و ... عرض بنده چند نکته است: ۱. آیا اسلام زهد و رهبانیت و دوری از جامعه را اجازه میدهد؟؟ نظر صریح اسلام و تعالیم دینی اهل بیت نفی زهد و رهبانیت بدین شکل است اساسا انسانی که در معرض سختی ها و گناهان نباشد رشد معنوی نمی کند. ۲.آیا اصحاب امام زمان از طالقان هستند؟؟ بله روایاتی در این موضوع وارد شده و اینها به دلیل این‌روایات چنین نگرشی را دنبال می کنند تا آن افراد باشند. ۳. آیا چنین زندگی مطلوب است؟؟ خیر اسلام دین اجتماعی است و تعالیم آن فقط در جامعه قابلیت اجراء شدن دارد . ۴. آیا چنین زندگی جای غبطه خوردن وحسادت دارد؟؟ بله این چنین زندگی که توام با پاکی و به دور از هیاهو و خون و خونریزی باشد دوست داشتنی است و فطرت آدمی آن را دوست دارد ولی این دولت فقط در زمان امام عصر اتفاق می افتد. ۵. اینها چرا پولدار هستند؟ به اعتقاد این قشر باید در نهایت پولداری زندگی را اداره کرد که در فرض ظهور امام زمان با مال و اموال بتوانیم در گسترش دعوت به ظهور نقش آفرینی کنیم. ۶. آیا برخورد این افراد با خانمها صحیح است؟ خیر زیرا طبق تاریخ و سیره اهل بیت حضرت زهرا و حضرت زینب و دیگر زنان اهل بیت در جامعه اثرات فراوانی داشتند اما حریم خویش را با نا محرم حفظ می کردند. ۷.آیا پاکی ایشان جای غبطه خوردن دارد از جهتی بله از جهتی خیر این بزرگوران پاکی اجباری را انتخاب کردند در مقابل کسی که پاکی اختیاری را انتخاب کرده و معلوم است کسی که در معرض گناه باشد و گناه نکند بسیار برتر از کسی است که فقط از جانعه دوری می کند تا گناه را نبیند. ۸. آیا این دست زندگی در اقوام دیگر هست؟؟ بله اصلا مسیحیت را با نام رهبانیت می شناسند چون معتقدند حضرت عیسی هیچ گاه ازدواج نکرده است
پرویز 1402-03-17 - 1:41 ب.ظ
یه زندگی بدون استرس بهتر از این همه بدبختی گرونی دلار جنگ خونریزی دشمنی و.... واقعا ارزششو داره حالا بعضی موارد خوب نیستن ولی در کل زندگی که بیشر مردم دنیا ارزوشو دارن وسلام ....
افسانه 1402-03-18 - 1:27 ق.ظ
سلام برام خیلی جالبه انشالله همیشه سلامت و تندرست باشین .
حامد 1402-05-04 - 4:19 ب.ظ
دمشون گرم من همه جا که رفتم همیشه ورود آقایان ممنوع بوده یکبار هم ورود خانمها را ممنوع کردند خدا خیرشان بدهد به نظر من آقایان در مظلومیت قرار گرفتند چون معمولا ورود آقایان ممنوع را همه جا هست ولی خانمها هر جایی که دلشان بخواهد می روند
ایرانی 1402-05-31 - 11:24 ق.ظ
اینکه خودشان را از دو رویی وریا ودروغ پاک نگه داشته آلوده ناملایمات اداری نمی‌کنند بسیار خوب است.
مریم 1402-06-12 - 1:43 ق.ظ
آدم یاد آمیش ها میافته اینکه آدم با پیشرفت جامعه زندگی کنه و خطا نره هنره،نه اینکه خودشو یه جا حبس کنه که مبادا خطا بره
مریم 1402-06-12 - 1:45 ق.ظ
همون آمیش ها
سیدحسن موسوی 1402-06-16 - 1:52 ب.ظ
من الان این روستا بودم و رفتم اسبهاشون را دیدم و اسب 50 میلیاردی داشتند،خانومهاشون را نشان نمیدهند،تکنولوژی ندارند،و ظاهرشان پیرتر از سن و سالشان نشان میده
رسول 1402-06-30 - 2:31 ق.ظ
یه روز همه زنا جمع شید بریزید تو روستا ببینم چی کار میکنن
حسن 1402-08-04 - 9:27 ب.ظ
سلام خوشبحالشون انگار ما بروز زندگی میکنیم در رفاه هستیم
Soheila 1402-08-20 - 10:49 ب.ظ
من میگم با اجنه ازدواج کردن ؟براهمین از زنا خوششون نمیان ؟؟
زارع 1402-08-29 - 7:25 ب.ظ
اگر آرامش داشته باشند از بسیاری بیماری‌ها خصوصا بیماری های اعصاب وروان در امان هستند. البته این مشکلات امروزی برای ما مهم است . برای آنان سخت نیست چون آنان عادت کرده اند. بالاخره اینهم یک روش زندگی است . درود بر ای هم وطنان گرامی .
سیداحمد 1402-09-28 - 6:08 ب.ظ
واقعا خوش به حالشون.نه غصه ای نه بیماری ونه فکر فردا. خیلی دوست داشتم جزو این روستا بودم. عاقبت بخیرم هستند. چون سیاسی نیستند
محفوظ 1402-10-18 - 4:02 ب.ظ
با سلام گفته شده مردم ثروتمندی هستند اولا کلا چند نفرند ثانیا کل روستا چقدر در آمد داره که همگی متمول هستند از چه زمانی این روستا ایجاد شده اگر جمعیت روستا زیاد بشه و این بچه ها بزرگ شدند اگر خواستند در روستا بمانند و خواستند خانواده تشکیل بدهند وسعت روستا را افزایش می دهند از بعضی لحاظ خوبه بعضی لحاظ خیر یعنی از آلوده شدن به گناه و کثافت کاری ها مصون می مانند و حسن دیگه ای که داشتند سر مال و اموال نزاع نمی کنند و حسن دیگه مهمانپذیرند عروسی و عزا ندارند تعجبی چرا فقط ۱۸ تا ۲۰ جلد کتاب در آنجا وجود داره بهترین حکومت در دوران غیبت را حکومت قاجاریه می دانند تعجب می کنم نتیجه حکومت قاجاریه که یک ایل غیر ایرانی بودند و باعث این همه جنایت و تجزیه ایران شدند و این ها آن حکومت را بهترین حکومت در زمان غیبت کبری می دانند البته تعجبی نداره درجایی که فقط ۱۸ تا ۲۰ کتاب وجود داره باید این جوری فکر کنند البته این جور زندگی یک جور زندگی توام با ریاضت است شاید این ها به خاطر این ریاضت ها نتایج معنوی برایشان داشته باشه حتما همین طور ریاضت و استفاده از مادیات به حد ضرورت نفع معنوی داره مثلا ممکن طیرالارض داشته باشند از مرتاض های هندی کارهای خارق العاده ای دیده شده و اون به خاط ریاضتی است در زندگی کشیدند در روایت است که چند نفر از یاران امام زمان از اهالی طالقان می باشند اگر خداقسمت کنند بایدبرای دیدن این روستا اقدام کنم انشاالله.
عباس 1402-11-26 - 5:52 ق.ظ
من اونجا رفتم خیلی ثروتمند هستن و انگار ادماشون اهل بهشت هستن حیوانات عجیب غریبی دارند،مثلا گوسفنداشون اندازه ی گاوه باوتون نمیشه یه قاطر دیدم اندازه فیل اسب داشتن اندازه یه ساختمون دوطبقه فک میکردم خواب میبینم ولی واگعی بود کیک نبود ترو تمیز و سنتی هستن لباساشونو خودشون میبافند
Hamidr 1402-11-29 - 1:00 ق.ظ
خوشا به حالشون،منی ک تا این لحظه از عمرم میتونم قسم بخورم ک حسودی نکردم ب مالو داشته ها و زندگی کسی الان وقعا دوست داشتم از اونا باشم و بهشون حسودیم شد انشاالله توفیق بشه ببینمشون و یک سوال ازشون بپرسم
۳۱۳ 1402-12-07 - 5:16 ب.ظ
سلام تشکر از آقای علی اصغر بابت توضیحاتی که در رابطه با این مجموعه روستایی دادند.
سامان 1402-12-27 - 3:10 ب.ظ
به نظر من اساسا تکنولوژی ای که قراره این همه گناه تو جامعه به وجود بیاره با فطرت انسانی سازگار نیست و مردم برای فرار ازش تلاش میکنن. خیلی از ماها دوست داشتیم که علم پیشرفت کنه تکنولوژی پیشرفت کنه ولی الان که اثراتش رو میبینیم دوست داریم عکسش اتفاق بیفته و به همون زندگی سنتی و قدیمی رو بیاریم. من کار این ها رو اشتباه نمیدونم و تا حدی با سختی هایی که این دنیا رو احاطه کرده بهشون حق میدم به این شکل زندگی کنن. البته مثلا راه ندادن ادم دیگه تو روستا کار اشتباهیه یا اینکه زن هاشون حبس در خانه شدن. قطعا هر انسانی دوست داره زندگی ای به این شکل داشته باشه. اما چه کار میتوان کرد که اینجا دنیاست و دنیا بی رحم است. در رابطه با جوابی که اقای علی اصغر دادند هم مطلبی دارم. این بنده خداها که به این صورت زندگی میکنند و این نوع زندگی رو انتخاب کردند قرار نیست که دیگه امتحان الهی به سراغشون نیاد. اساسا هر کسی در معرض امتحان الهی هست. مثلا مردمان قدیم هم که مشابهت هایی با اینان داشتند در معرض امتحان الهی بودند‌. پس با دوری گزیدن قرار نیست تکلیف امتحان از رو دوششون برداشته بشه و همچنان پابرجاست.
حسین 1403-01-28 - 4:12 ب.ظ
سلام من ساکن همین روستا هستم .هر سوالی داشتین در خدمتم . فقط خانوم ها لطفا سوال کنند
پبمان 1403-05-24 - 12:57 ب.ظ
سلام وقت بخیر چطور میشه یکبار حضوری مزاحم اهالی روستا شد و با اجازشون از اونجا دیدن کرد؟
Eee 1403-02-29 - 8:12 ب.ظ
سلام چرا این روستا اینجوری هست خب بزای خانوماش خیلی سخت میشه دیگ خیلی کنجکاوم بدونم چرا اینجوریه
Eee 1403-02-29 - 8:12 ب.ظ
سلام چرا این روستا اینجوری هست خب برای خانوماش خیلی سخت میشه
Sara 1403-05-26 - 3:58 ق.ظ
اینکه حکومت قاجار که عامل فقر و عقب ماندگی و تجزیه ایران و قراردادهای ننگین با دولت انگلیس بود رو بهترین حکومت تاریخ میدونن مشکوکه!! معلومه باز هم ردپای روباه پیر یعنی انگلیس در میونه!!
افزودن نظر