برای داشتن یک وبلاگ سفر موفق این کارها را انجام دهید!

کارهایی که برای داشتن یک وبلاگ سفر موفق لازم است!

شما یک گردشگر و یا دوستدار سفر هستید؟ آیا تا به حال تجربیات سفر خود را به اشتراک گذاشته اید و یا علاقه ای به داشتن وبلاگ سفر به صورت موفق داشته اید؟ باید بگوییم که وبلاگ سفرنویسی کار پر مشغله‌ ای است و با گذشت زمان پرمشغله تر و جالب تری هم می‌ شود. با تمام این ها، به اشتراک گذاشتن تجربیات و دانسته های خود می تواند کاری جالب و هیجان انگیز باشد. حال با این اوصاف، برای این که وبلاگ سفر موفقی داشته باشید، اقداماتی لازم است که ما تصمیم داریم تا راهنمای وبلاگ نویسی با موضوع سفر را به شما یاد بدهیم پس، در ادامه با ما در الی گشت همراه باشید.

مطالب مرتبط:
چه شخصیت هایی می توانند مدیر هتل شوند؟
وبلاگتان را با این استراتژی ها بهینه کنید!
وبلاگ نویسی چطور به استارت آپ شما کمک می کند؟

قبل از این که راهنمای وبلاگ نویسی با موضوع سفر و راهکارهایی طلایی برای آن را به شما ارائه دهیم، لازم است کمی درباره ی آن با شما صحبت نماییم. در ابتدا باید بگوییم که داره یک وبلاگ واقعا مشکل و زمان بر است. قرار نیست با مطلب گذاشتن و به روز کردن آن به سرعت جواب لازم دلخواه خود را به دست بیاورید. مطلب بعدی که باید به آن توجه کنید این است که هیچ وقت به این فکر نکنید که دیگر جایی برای کشف کردن در دنیا وجود ندارد و همه جا را قبل تر از شما، هزاران نفر دیده اند و اطلاعاتش را با دیگران به راه های مختلف به اشتراک گذاشته اند.

در واقع هر کسی دنیا را از طریق فیلترهای ذهنی و عقاید بصری خود می بیند که می تواند برای هزاران و یا میلیون ها نفر دیگر جذاب باشد پس، هیچ وقت برای داشتن یک وبلاگ سفر برای شما دیر نیست. با خواندن و بررسی کردن راهنمای وبلاگ نویسی با موضوع سفر می توایند میانبری به روش های بهتر و همچنین راه اندازی یک وبلاگ خوب و جالب و صد البته هیجان انگیز داشته باشید. در ادامه با ما در مطلب راهنمای وبلاگ نویسی با موضوع سفر و نکات آن همراه باشید.

اولین و مهم ترین نکته ای که در راهنمای وبلاگ نویسی با موضوع سفر و یا هر موضوع دیگری باید رعایت کنید این است که، سبک خودتان را در نوشتن پیدا کنید. در درون هر کسی یک نویسنده ی توانا وجود دارد که می تواند مطالب را از زاویه ی دید خود و بدون تقلید از دیگران به اشتراک بگذارد. پیشنهاد می کنیم که قبل از این که شروع به راه اندازی وبلاگتان کنید، به وبلاگ های داخلی و خارجی دیگر هم سری بزنید و شیوه های آنان را در نوشتن و به اشتراک گذاشتن اطلاعات را بررسی نمایید. تفاوت ها و اشتراکات آن ها را پیدا کنید و از آن ها درس بگیرید.

خودتان را به جای مخاطبی که می خواهد مطالب شما را بخواند، بگذارید. هجویات حوصله ی شما را بی شک سر می برد. بگذارید تا تجربه ی شخصی خود را در اختیارتان قرار دهم و چند راز را با شما در میان بگذارم. از دادن اطلاعات زیادی و نا مربوط به مخاطب بپرهیزید زیرا این کار تنها باعث می شود تا او مطلب شما را ببندد و به سراغ مطلبی دیگر برود. البته این به این معنا نیست که همه چیز را برای او آشکار کنید! دسته بندی کردن مطالب و تعیین هدف از نوشتن مطلب شما می تواند بهترین تمیز دهنده ی شما در اشتراک گذاری مطلبتان باشد.

درست است که شما می خواهید تا تجربیات و یافته های خود از سفرتان را به اشتراک بگذارید اما در راهنمای وبلاگ نویسی با موضوع سفر باید بدانید که، به روز بودن اطلاعات شما بسیار به شما کمک خواهد کرد. از مسائل فنی وبلاگ شما گرفته تا آخرین شیوه ها و متد روز در نوشتن و انشای شما و همچنین اطلاعات جدید درباره ی گردشگری و جاذبه ها و دیگر موارد تمامی موضوعاتی هستند که شما باید در آن به روز باشید.

برای این کار وب گردی، مطالعه ی کتاب های بازاریابی، استراتژی، کسب و کار یا رشد و تکامل شخصی، سایت های راهنمای سفر و وبلاگ های گردشگری برای شما کمکی شایان و بزرگ خواهد بود. یادگیری اصول سئوی سایت را در اولویت خود قرار دهید زیرا باید در این زمینه بسیار قوی عمل کنید، فیلم هایی با موضوع سفر ببینید، متفاوت فکر کنید اما در پایان همه ی این ها، خودتان باشید زیرا خودتان بودن است که وجه تمایز شما با دیگران خواهد بود.

این نکته در راهنمای وبلاگ نویسی با موضوع سفر یکی از نکات کلیدی و اساسی است. برای گرافیک آن هزینه کنید. یکی از وبلگ نویسان که تجربه ی خود را در اینم زمینه منتشر کرده می گوید:

”برای مدتی طولانی، از هر گونه هزینه کردن روی وب سایت خود اجتناب کردم. من همه چیز را به تنهایی و بدون کمک بیرونی راه اندازی کردم و به هر هزینه ای با دید منفی نگاه کردم. این طراح خیلی خوب است اما من از عهده ی هزینه ی آن برنمی آیم. خودم یک طرح بی کیفیت تر درست می ‌کنم. اما خیلی زود فهمیدم هوشمندانه هزینه کردن یک جور سرمایه گذاری است. حالا برای طراحان ، ویراستاران SEO، کنفرانس ها، ویراستاران ویدئو و صوت، ویراستاران متن و خیلی بیشتر از این ها هزینه صرف می ‌کنم. این کار به من اجازه می دهد تا تجربه ی مخاطب را بهبود ببخشم، محصولات مفیدی تهیه کنم، روی پروژه های دیگر کار کنم و زمانم را آزاد کنم که بنویسم. من روی مهارت های اصلی ام تمرکز می کنم و برای باقی موارد هزینه می‌کنم. ”

سئو برگرفته از عبارت Search Engine Optimization است که کلمات معادلی چون SEO یا بهینه سازی موتور جستجو دارد که همگی آنها به یک معنی می باشند و می توان آن را به این صورت تعریف نمود: سئو یا بهینه ‌سازی موتور جستجو به معنای فریب و یا دستکاری موتور‌های جستجو با روش ‌های غیر اخلاقی نیست. آن ‌ها برای کمک کردن به بهبود بازدید و ارتباط وب سایت ‌ها در نتایج جستجوی طبیعی با هدف رسیدن به رتبه ‌بندی بالا، ایجاد شده ‌اند.

این فرآیند به بیان مهم ترین عوامل مرتبط صفحه و افزایش اهمیت آن در صفحه نتایج جستجو، می ‌پردازد. سئو سایت یا بهینه سازی سایت یکی از فعالیت هایی است که توسط سئوکار انجام می شود البته شما می توانید با فراگیری یک سری نکات و شرکت در لاس های حضوری و آنلاین سئو، اصول سئو را فرا بگیرید. الگوریتم رتبه ‌بندی گوگل دارای بیش از ۲۰۰ معیار جهت رتبه ‌بندی یک سایت است. از این رو مهندسین سئو باید مهم ‌ترین این معیار‌ها را جهت پیاد ه‌سازی موفق سئو بدانند.توجه داشته باشید که سئو هر ۶ ماه یک بار کاملا به روز رسانی می شود و باید همیشه در آن به روز بود.

همیشه سعس کنید تا در زمینه ی زبان انگلیسی خود در حال آموزش باشید. این که شما به زبانی تسلط داشته باشید که بیش از ۹۰ درصد وبلاگ ها در سراسر جهان با آن کار می کنند، یکی از واجباتی است که ما در راهنمای وبلاگ نویسی با موضوع سفر برای شما بیان می کنیم. با تمرین این زبان در طول مدت کوتاهی خواهید دید که چقدر دایره ی اطلاعات شما بالا می رود و می توانید به راحتی اطلاعات صحیح تر و قابل استناد تری را با دیگران به اشتراک بگذارید.

یکی از مهم ترین توصیه هایی که باعث رشد و بقای شما در زمینه ی یک وبلاگ سفر موفق می کند و توصیه ای بسیار جدی در راهنمای وبلاگ نویسی با موضوع سفر است، تولید محتوای اختصاصی است. این قانون کاملا جهان شمول است که؛ کسب و کار ها چیزی برای فروش ارائه می کنند و شما هم باید در هر زمینه ای حتی سفر همین طور باشید. این محصول (به صورت کلی) می تواند یک دوره ی آموزشی باشد یا کتاب یا یک تی شرت و یا فقط محصولات دیگران به روش فروش رابطه ای و حتی به اصطلاح هوا فروشی، برای مخاطب خود فرصتی فراهم کنید که از وب سایت شما حمایت کند و به قولی طرفدار یا فن شما باشد! محتوای کپی شده و یا بی اعتبار کاملا از طرف مخاطب قابل تشخیص است و این مستقیم بر روی وجهه ی شما پیش آنان تاثیر گذار است. از این رو هیچ وقت با دست کم گرفتن مخاطبان خود و یا حتی برای از سر باز کردن، مطلبی را نشر ندهید.

اصولا بلد بودن مهارتی به نام فتوشاپ حتی در حد پایه برای یک بلاگر آن هم از هر نوعی، لازم است. شما ممکن است بخواهید لوگویی خاص در پایین عکس هایتان استفاده کنید و یا ایرادی از یک عکس ارزشمند را برطرف سازید. برای انجام همه ی این موارد و مسائلی از قبیل این ها شما به مهارت فتوشاپ نیاز دارید.

یکی از نکات طلایی در راهنمای وبلاگ نویسی با موضوع سفر این است که از عکس های واقعی، با کیفیت و دسته اولی استفاده کنید. می توانید نکات اولیه ی عکاسی را بروید و یاد بگیرید و یا حتی با تکنیک های جستجوی عکس، بهترین عکس ها را برای وبلاگ و متن خود انتخاب کنید. می توانید به سایت های فروش عکس مراجعه کنید و با پرداخت مبلغی به صورت ماهانه و یا سالیانه، عکس هایی با کیفیت بسیار بالا و کمتر استفاده شده را دریافت نمایید.

مطالب مرتبط

جشنواره های کیش در طول سال

آشنایی با انواع سوغات کیش

بهترین شهربازی های ازمیر برای تجربه یک شب شگفت انگیز