سفارت ارمنستان
ارمنستان کشوری با تاریخ پر فراز و نشیب، کشوری که هم بناهای تاریخی و هم جاذبه های طبیعی چشم نوازی را در خود جای داده است و از اصلی ترین بناهای دیدنی این کشور کلیساهای قدیمی و قرون وسطایی است. تور ارمنستان به یکی از پر طرفدارترین تورهای خارجی در بین ایرانیان تبدیل شده است، سفر به این کشور سفری ارزان و از طرفی پر از خاطره های خوش و هیجان انگیز و البته فراموش نشدنی است. فکر می کنید برای این که بتوانید به این کشور جذاب سفر کنید باید ویزای آن را داشته باشید؟ در ادامه هم جواب سوالتان را می گیرید و هم می بینیم که سفارت ارمنستان کجاست و چطور می توان ویزای این کشور را گرفت. با الی گشت همراه باشید:
اطلاعات کلی از سفارت ارمنستان
مطالب مرتبط: هزینه های سفر به ارمنستان در ارمنستان از کجا خرید کنیم؟
برای سفر به ارمنستان در زیر می توانید اطلاعات کلی راجع به این سفارت را به دست بیاورید:
آدرس سفارت ارمنستان: تهران، خیابان انقلاب، خیابان رازی، خیابان شهریار، پلاک ۱
تلفن: ۶۶۷۰۴۸۳۸
فکس: ۶۶۷۰۰۶۵۷
آیا برای ارمنستان نیاز به ویزا است؟
مسافرت شما به ارمنستان می تواند به دلایل مختلفی مثلا توریستی، اقامتی، کاری، الحاق به آشنایان و… باشد. از طرف دیگر ممکن است که بخواهید برای شرکت در سمینارها و همایش ها و برنامه های علمی، ورزشی، فرهنگی به این کشور بروید.
اگر می خواهید به ارمنستان سفر کنید و نگران مراحل اخذ ویزا و کارهای اداری و دردسرهای احتمالی هستید، نیازی به نگرانی نیست چرا که بر حسب توافق نامه ای که در سال ۹۵ بین دو کشور ایران و ارمنستان انجام شد، شهروندان دو کشور می توانند بدون نیاز به ویزا و تنها با در دست داشتن پاسپورت شان به آن سفر کنند. این توافق نامه در خرداد سال ۱۳۹۵ برای بهبود روابط دو کشور ایران و ارمنستان بین این دو کشور امضا شده است. این توافق نامه به شهروندان کشور ارمنستان و هم شهروندان ایرانی اجازه می دهد تا بتوانند مدت ۹۰ روز را در کشور مقصد بمانند.
البته این موضوع فقط درباره ی ویزای توریستی صادق است و در صورتی که بخواهید برای کار، اقامت یا هر فعالیت دیگری به غیر از حوزه ی توریسم به ارمنستان بروید، باید حتما ویزا داشته باشید. مثلا ممکن است بخواهید ویزای تزانزیتی بگیرید.
ویزای ترانزیتی
ویزای ترانزیتی در واقع یک نوع ویزای یک بار و یا چند بار ورود است که با آن می توانید ۳ روز و در حالت حداکثری چهار روز در ارمنستان بمانید. عبور از ارمنستان می تواند با هواپیما و یا به روش زمینی باشد.
ویزای دیپلماتیک
ویزای دیپلماتیک برای افرادی است که پاسپورت دیپلماتیک داشته باشند و یا در وضعیت دیپلماتیک باشند.
ویزای دولتی
این ویزا هم برای افرادی است که گذرنامه دولتی داشته باشند.
از طرف دیگر این کار می تواند تاثیر مثبتی روی صنعت گردشگری و رونق آن داشته باشد و مسافران می توانند راحت تر به دو کشور سفر کنند. البته تا قبل از اجرای این توافق نامه هم اخذ ویزای ارمنستان مشکل نبود و به راحتی ظرف چند روز انجام می شد با این حال آمارها نشان داده که برداشت ویزای دو کشور باعث رشد ۲۴ درصدی سفر و گردشگری شده است. با توجه به این موضوع باید گذرنامه ای که قرار است تا ارائه کنید، از اعتبار کافی برخوردار باشد و مهلت اعتبار چند ماهه تا پایان آن باقی باشد.
ارمنستان کشوری است که میراث غنی و پر بارش هر گردشگری را غافلگیر می کند، شاید شما به دلیل آشنایی نداشتن با این کشور چندان دلیلی برای سفر نداشته باشید، با این حال دانستن اطلاعاتی از این کشور می تواند انگیزه ی خوبی را برای سفر به ارمنستان در شما ایجاد کند.
آیا هیچ می دانستید که ارمنستان اولین کشور مسیحی دنیا است؟ و به عبارت دیگر ارمنستان اولین کشوری است که مسیحیت به آن داخل شده است بعد از این که این اتفاق افتاد، کلیساهای بسیار زیبا و خیره کننده ای در این کشور شروع به ساخته شدن کردند که کلیسای اچمیادزین اولین کلیسای جامع ارمنستان است. بازدید از این کلیسا هم به عنوان یکی از شاهکار های هنری و هم یک جاذبه ی تاریخی فرهنگی از اهمیت بالایی برخوردار است.
از جاذبه های تاریخی این کشور باید به کوه آرارات اشاره کرد، اصلا مگر می توان به ارمنستان سفر کرد و از این کوه دیدن نکرد. درهر فصل که به ارمنستان بروید و آرارات را ببینید، آن را با شکوه می یابید. این کوه برای ارمنی ها اهمیت زیادی دارد و به نوعی نماد ارمنستان است.
از دیگر جاذبه های دیدنی ارمنستان کلیسای گغارت است که در دل کوه کنده شده است و یکی از شگفتی های این کشور محسوب می شود. دلیل این موضوع این است که با ابزارهای کم و محدودی که در آن زمان در دست بوده است این کلیسا با این همه جزییات و زیبایی ساخته شده است و این واقعا شگفت انگیز است. کلیسای گغارت در فهرست میراث جهانی یونسکو قرار دارد و در قرن های پیش به دستور یکی از ثروتمندان ارمنستان ساخته شده است. این کلیسا در قرن چهارم بازسازی شده است.
یکی از اصلی ترین ویژگی های ارمنستان، عبادتگاه های آن هست که در همه جای این کشور گسترده شده اند. با این حال یکی از زیباترین آن ها عبادتگاه نوراوانک است که در تمام کشور ارمنستان نظیر ندارد، در پس زمینه ی این عبادتگاه صخره های قرمز رنگی وجود دراد که نمای آن را چندین برابر دیدنی تر کرده است. این عبادتگاه برای مردم ارمنستان بسیار مورد احترام است. رزرو هتل ایروان در ارمنستان را هم به راحتی از طریق آژانس های گردشگری انجام دهید.
۹ نظرات
سلام.وقت بخیر.ممنون از این مقدار اطلاع رسانی تون.بهتر نبود یه مقدار واحد پولی ارمنستان رو هم و همینطور زبانشون و سیستم آموزشی شون هم اطلاعات می دادید.
سلام دوست عزیز
اطلاعات مربوط به زبان، واحد پول به طور کامل در راهنمای سفر به ارمنستان توضیح داده شده که می تونید با مطالعه اطلاعات مورد نیازتون را بدست بیارید، اما باز هم ممنون که گفتید ما در این مطلب هم موارد گفته شده را حتما ذکر خواهیم کرد.
سلام و درود
آیا برای رفتن به کشور ارمنستان می بایست حتما پایان خدمت داشت؟؟؟
آیا افراد زیر ۱۸ سال فقط با داشتن پاسپورت میتونن برن؟؟؟؟
باتشکر
سلام ارمنستان داخله افغانستان سفارت نداره میشه مابیایم ویزه ایران رو داشته باشیم بعد از مرز ایران ویزه کنیم بریم ارمنستان آیا میشه
سلام آیا اتباع خارجی با ویزای ایران میتوانند به کشور ارمنستان سفرکنند
سلام
ویزای ایران برای کشور ارمنستان هیچ گونه مانعی ندارد و به راحتی می توانید ویزای توریستی این کشور را بگیرید.
سلام اتباع افغان از ایران میتوانند ویزای ار منستان را گرفت لطفأ یک معلومات بدهید ممنون از شما
سلام و درود …درحال حاضر تور گشت ارمنستان دارید .تو شهریور …ماخانواده ۴ نفر ی هستیم ..کرونا نداریم واکسنم .نزدیم..پاسپورتم نداریم ….میشه ۳ روزه بریم ارمنستان ….
سلام وقت بخیر آیا اتباع افغان ساکن ایران باید برای ورود به ارمنستان ویزا داشته باشند؟ یابدون ویزا هم میشه سفر کرد مثلا اگر لاتاری برنده باشیم برای مصاحبه