راهنمای خرید در استانبول و گشت و گذار در بازار

راهنمای خرید در استانبول به اندازه خرید در استانبول جذاب است. استانبول به دلیل وجود مراکز خرید متعدد بهشت مسافران محسوب می شود و سالانه گردشگران زیادی برای خرید کردن به این شهر می روند. شهری جادویی که با هر سلیقه و سن و سالی بالاخره شما را راضی می کند. مراکز خرید یکی از ویژگی های گردشگری این شهر محسوب می شوند و در این بین برخی از این مراکز خرید کاملاً مدرن و امروزی هستند که حتی دیدن آنها خالی از لطف نخواهد بود. این مقاله شما را برای یک خرید عالی در استانبول راهنمایی می کند.

تور استانبول، همه روزه باپروازهای ترکیش و اقامت هتل های لوکس در لینک زیر:

راهنمای خرید در استانبول

سفر به ماه استانبول به کسب اطلاعات دقیق از امکانات، خدمات و مراکز خرید احتیاج دارد. شما به راحتی می توانید در محل اقامتی خود بهترین و نزدیکترین مراکز تجاری را انتخاب کرده و از آنها خرید کنید. در حالت کلی مراکز خرید و بازارهای استانبول در تمام نقاط شهر وجود دارند و شما ضمن بازدید از جاذبه های گردشگری این شهر می توانید به این مراکز خرید نیز سر بزنید.

اگر به بازارهای سنتی علاقه دارید و یا طرفدار خرید های گران قیمت و لوکس هستید، در هر حال مراکز خرید استانبول به شما کمک می‌کنند تا انتظارات خود را برآورده کنید. تنوع بازارهای سنتی و سایر مراکز خرید این شهر بسیار بالا است و به راحتی خواسته های شما را برآورده می کند. برای مثال در بیشتر مراکز خرید مدرن استانبول با امکانات رفاهی و تفریحی مناسبی تعبیه شده است. خصوصا برای خانواده هایی که با فرزندان کوچک خود به سفر می روند. در ادامه برای یک راهنمای خرید در استانبول جانانه با ما همراه باشید.

مطالب مرتبط :

۱۰ مرکز خرید ارزان در استانبول که باید به آنجا سر بزنید!

معرفی ۱۰ مورد از بهترین مراکز خرید آنتالیا

۱۳ تا از بهترین جاذبه های گردشگری استانبول ! | قسمت اول

جاذبه های گردشگری و تفریحی آنتالیا در یک نگاه

دسترسی به مراکز خرید با مترو

به عنوان یک راهنمای خرید در استانبول در اولین قدم باید با توجه به محل اقامت خود، مراکز خرید موجود در منطقه را شناسایی کنید. در قدم دوم بهتر است برای رسیدن به این مراکز خرید از وسایل حمل و نقل عمومی استفاده کنید. شهر استانبول یک شهر مدرن و گردشگری است که زیرساخت های قوی و مناسبی برای حمل و نقل عمومی برپا کرده و بیشتر مناطق شهری در محدوده طرح ترافیک هستند. به همین دلیل استفاده کردن از وسایل نقلیه عمومی بهترین گزینه است. البته برای بازدید از مکان های تاریخی و دیدنی می‌توانید خودرو کرایه کرده و به این مناطق بروید اما چون هزینه های سوخت در این کشور بالا هستند استفاده از این خودرو های کرایه ای چندان نمی تواند اقتصادی باشد.

اگر از تاکسی استفاده کردید به شما توصیه می کنیم که دقت کنید که تاکس شما تاکسی متر داشته باشد و در نهایت مترو به دلیل پوشش گسترده ای که به شما ارائه می‌کند یک انتخاب مناسب است. حتی اگر در مناطقی قرار داشتید که وسایل حمل و نقل عمومی وجود نداشت، خطوط کشتیرانی، تراموا و شبکه های اتوبوسرانی به شما کمک می کنند که به نقاط مختلف شهر دسترسی داشته باشید. بعنوان یک راهنمای خرید در استانبول پیشنهاد می کنیم که برای استفاده از حمل و نقل عمومی بهتر است کارت تهیه کنید. این کارت‌ها را در ایستگاه های اتوبوس، مترو، پایانه ها و برخی از سوپرمارکت ها ارائه می کنند.

بهترین هتل های استانبول را با تخفیف ویژه از اینجا رزرو کنید.

مراکز خرید لوکس و ارزان در کنار بازارهای سنتی استانبول

در ادامه با معرفی کردن لوکس ترین، ارزان ترین و همینطور بازار های محلی استانبول با ما همراه باشید.

  • آکمرکز، بهترین مرکز خرید دنیا در استانبول

این مرکز خرید که در منطقه بشیکتاش خیابان نیسیتیه قرار دارد از ۱۰ صبح تا ۱۰ شب فعال است و یکی از پرطرفدار ترین و محبوب ترین مراکز خرید استانبول محسوب می شود. به عنوان راهنمای خرید در استانبول باید به شما بگوییم که این مرکز خرید به عنوان بهترین مرکز خرید جهان و اروپا معرفی شده و در سال‌های ۱۹۹۵ و ۱۹۹۶ میلادی توانست جایزه بهترین طراحی و توسعه را به خود اختصاص دهد.

مرکز خرید آکمرکز که در منطقه اتیلر استانبول مستقر شده، به واسطه تنوع بالای محصولات و مغازه های تجاری توانسته رضایت خاطر گردشگران و مسافران با تمام سلیقه ها را به خود جلب کند. برند های معتبر، بزرگ و معروف جهانی همگی در این مرکز خرید شعبه دارند. در این مجموعه شما با انواع پوشاک زنانه، بچگانه، مردانه، محصولات آرایشی بهداشتی، لوازم مدرن الکتریکی، اسباب بازی و وسایل ورزشی متنوع و با کیفیت روبرو هستید. فروشگاه ها از گران ترین برندهای جهانی تا محصولات ارزان قیمت، همگی با بهترین کیفیت ارائه می شوند.

  • مرکز خرید ایستینیه پارک، لوکس ترین مرکز خرید استانبول

در راهنمای خرید در استانبول این مرکز خرید که لوکس ترین مرکز خرید استانبول محسوب می شود، در ساریر، خیابان کاسمی، محله پینار قرار گرفته و ساعت فعالیت آن از ۱۰ صبح تا ۱۰ شب به صورت یکسره است. مرکز خرید ایستینه پارک لوکس ترین مرکز خرید استانبول نام گرفته و به شدت گران است. در طول سال گردشگران، مسافران و هنرمندان زیادی برای خرید به این مرکز چهار طبقه که نمای شیشه ای دارد مراجعه می کنند. در این مرکز خرید بیش از ۳۰۰ واحد تجاری از برند های معتبر دیور، شنل، آرمانی، زارا و غیره فعال هستند و شعبه های زیبا و مجللی را در این مرکز خرید راه اندازی کرده اند.

از دیگر بخش های این مرکز خرید می توان به بلند ترین تونل آبی دنیا، یک آکواریوم بزرگ که بیش از ۱۰ هزار گونه مختلف از آبزیان را در خود جای داده و همچنین نخستین سالن تئاتر شهر استانبول اشاره کرد. فروشگاه ها در ۲ بخش سرپوشیده و روباز جانمایی شده اند و اگر احساس خستگی کردید، رستوران های لوکس سنتی و مدرن با بهترین و باکیفیت ترین غذاها در این مرکز خرید از شما پذیرایی می کنند. بعنوان راهنمای خرید در استانبول بد نیست بدانید که این مرکز خرید با وجود اینکه لوکس ترین مرکز خرید استانبول محسوب می‌شود، حراجی های پایان فصل اقتصادی و بسیار مناسبی نیز دارد.

  •   اوت لت اقتصادی آسیا پارک

در این قسمت به عنوان راهنمای خرید در استانبول ارزانترین مرکز خرید را به شما معرفی خواهیم کرد. مرکز خرید اوت لت آسیا از ساعت ۱۰ صبح تا ۱۰ شب فعال است و در منطقه عمرانیه فاضل نصیب قرار گرفته است. این مرکز خرید که یکی از اوت لت های آسیایی است، در منطقه آسیایی استانبول واقع شده، هفت طبقه دارد و برند های معتبر و مطرح جهانی همگی در این مرکز خرید شعبه دارند.

ناگفته نماند که رستوران ها، کافه ها و مراکز تفریحی متعددی نیز در این مرکز خرید مستقر هستند که شما بعد از گردش و خرید کردن می توانید انرژی از دست رفته خود را در این رستوران ها و کافه ها به دست آورید. بیشتر گردشگران به دلیل نزدیکی این مرکز خرید به فرودگاه و قرار گرفتن آن در نزدیکی فرودگاه صبیحا گوکچن، قبل از سفر به آن مراجعه می کنند. در این مرکز خرید سینما و پارک کودک نیز جانمایی شده است. ناگفته نماند که این مرکز خرید در کنار عرضه ارزان قیمت ترین کالاها، با کیفیت ترین آنها را نیز به شما ارائه می‌کند.

  •   بازار بزرگ شهر استانبول یا کاپالی چارشی

بازار بزرگ استانبول در منطقه فاتح، بیازیت، خیابان کاپ لاک چیلار قرار گرفته که از ساعت ۱۰ صبح تا ۶ عصر فعال است. بـازار کاپالی چارشی، بازار سنتی استانبول محسوب می‌شود که قدیمی‌ترین بازار این شهر نیز است. معماری زیبا و بزرگ بازار با راهرو های کاملا سرپوشیده و طراحی بیش از ۶ هزار واحد تجاری و مغازه، یکی از جذاب ترین و بی نظیر ترین جاذبه های گردشگری استانبول محسوب می شود. بازار سنتی، دقیقا در مرکز شهر استانبول مستقر شده و انواع مغازه های طلافروشی، پارچه فروشی، فرش فروشی، نقره فروشی، محصولات تزیینی، پوشاک، محصولات مسی، برنزی و چرم فروشی را در خود جای داده است. این بازار که در بخش اروپایی واقع شده یکشنبه ها تعطیل است و گردشگران خارجی آن را به نام گرند بازار میشناسند.

ورودی های مختلفی برای بازار تعریف شده که با رنگ های مشخصی مغازه های هر راسته را معرفی می‌کنند. به عنوان مثال رنگ زرد نشان دهنده راسته طلافروشان، رنگ بنفش نشان دهنده راسته پارچه فروشان، رنگ سبز نشان دهنده راسته فرش فروشان و رنگ قهوه ای نشان دهنده راسته عتیقه فروشان است. ظروف مسی رنگ نارنجی را به خود اختصاص داده‌اند و نقره جات با رنگ خاکستری مشخص می شوند. راهنمای خرید در استانبول می گوید اگر قصد خرید سوغاتی را داشتید می توانید از رنگ صورتی استفاده کنید. بازار بزرگ استانبول گسترده و وسیع است پس پیش از خرید، برای بازدید از بازار برنامه ریزی کنید.

 زمان مناسب خرید در استانبول

استانبول بازار های شلوغی دارد و ما به عنوان راهنمایی خرید در استانبول به شما گوشزد می‌کنیم که تا جایی که امکان دارد برای خرید در این شهر آخر هفته ها را فراموش کنید و به جای آن وسط هفته به خرید بروید. ناگفته نماند که صبح ها خرید کردن بهتر از خرید در مواقع دیگر است. به عبارتی بهترین زمان خرید در استانبول از آغاز صبح تا وقت ناهار است. پس به هیچ عنوان بعد از نهار برای خرید یا حتی قدم زدن به بازار مراجعه نکنید.

نکات اساسی بازارهای استانبول

بهتر است در بازار های استانبول و همینطور خیابان ها قدم بزنید و کالاهای متنوع و اجناس مختلف را در مغازه ها مشاهده کنید. اگر کالای خاصی مدنظر ندارید، این یکی از بهترین روش های خرید است. بدون شک با قیمت های متنوعی نیز روبرو می شوید، پس بهتر است صبور باشید و اولین کالاهایی که توجه شما را به خود جلب کرد نخرید. قیمت ها را به ذهن خود بسپارید و در مغازه ای که همان کالا با قیمتی ارزان تر عرضه می شود اقدام به خرید کنید. بدون شک خرید کردن با یک قیمت مناسب احساس خوبی به ما خواهد داد.

ما به عنوان راهنمای خرید در استانبول به شما توصیه می کنیم تا جایی که می توانید صحبت کنید و قیمت های پایین تری به فروشندگان پیشنهاد دهید. البته بازار هایی نیز در استانبول وجود دارند که اجناس مورد نظر شما را با کمترین قیمت ارائه می‌ کنند. پس بهتر است قبل از اقدام به خرید، کالای مورد نظر خود را مشخص کنید و در بازار هایی با قیمت های پایین تر این کالا را تهیه کنید. فراموش نکنید که هرگز نباید خود را مشتاق خرید یک کالا نشان دهید، هر چه مشتاق تر باشید قیمت آن جنس بالاتر می رود. در آخر به شما پیشنهاد می کنیم در لحظه اول که جنس مورد نظر خود را دیدید با قیمت پایین به فروشنده پیشنهاد خرید ندهید.

خریدی لذت بخش در استانبول

ما در این مقاله به عنوان راهنمای خرید در استانبول ضمن ارائه چند نکته طلایی، بهترین، لوکس ترین، ارزان ترین و بزرگترین مراکز خرید مدرن و همچنین بزرگترین و قدیمی ترین بازار سنتی استانبول را به شما معرفی کردیم. پیشنهاد ما این است که قبل از خرید بودجه خود را در نظر بگیرید، محل عرضه کالا را شناسایی کنید و بعد برای خرید اقدام کنید.

مطالب مرتبط

ایستگاه راه آهن ساری | دسترسی ها و مسیرهای ریلی

معرفی مرکز خرید سوریا کی ال سی سی کوالالامپور

برای گردش در کردان کجا بریم؟

۱ نظرات

ثنا باباخانی 1401-03-22 - 10:18 ق.ظ
من خودم چند باری که به ترکیه سفر کردم متوجه شدم که میشه خیلی اجناس کیفیت بالا رو با قیمت حتی بصرفه تر از ایران خرید یک سری سایت ها هم مثل فراشیپ، ترکیه کالا و... هستند که میتونیم لینک محصول رو براشون بفرستیم حدودا یک هفته تحویل میدن
افزودن نظر