در تصاویر: عجیب ترین آیین های قدیمی دنیا

آیین های عجیب دنیا

آیین های عجیب دنیا

عکاس مشهور روزنامه ای، آقای جرمی هانتر (Jeremy Hunter)، ۳۵ سال از عمر خود را در سفر به دور دنیا گذرانده است تا بتواند از جذاب ترین و عجیب ترین آیین های هایی که در دنیا برپا می شود، عکاسی کند. هر کدام از این عکس ها، فرهنگی بزرگ را در پس خود دارند از جشن های غیرعادی و عجیب در گواتمالا گرفته تا بزرگترین گردهمایی مسلمانان در دنیا. بیایید همراه الی گشت نگاهی به این فهرست دیدنی بیندازیم:

مطالب مرتبط:
تصاویری عجیب از قبیله های ویتنام
عجیب ترین هتل های دنیا

فستیوال جمعه ی خوب (Good Friday) در گواتمالا

ده ها یا هزران نفر از مردمی که می خواهند توبه کنند، به کشور گواتمالا در آمریکای مرکزی سفر می کنند تا در جشن عید پاک این کشور (Easter ceremonies)، شرکت کنند. موقع سپیده دم، سربازان رومی در خیابان های پایتخت کهن گواتمالال رژه می روند و با فریاد، خواستار زندانی شدن افرادی می شوند که باعث به صلیب کشیده شدن حضرت عیسی شده اند.
زمان آن کی است؟ تاریخ دقیقی از آن مشخص نیست.

فستیوال روح های زنده (Living Ghosts) در بنین

این فستیوال که در روستای داکون در بنین برگزار می شود، به نام روح های زنده معروف است و نشان دهنده ی ارواح افرادی است که بعد از مرگ به زمین برگشته اند تا یک پیغام مهم را به افراد زنده برسانند و آن اینکه قدر زندگی را بدانند. این باور وجود دارد که دنیای آنها ابدی است و این موضوع هم ریشه در اعتقاد داشتن آنها به عمل به دستورهای خدا دارد.
زمان آن کی است؟ این فستیوال معمولا در ماه های ژانویه و فوریه برگزار می شود.

فستیوال رقص مار سیاه (Black Snake Dance) در پاپوآ گینه نو

قبیله ی Apenda، یک قبیله ی خارج از دسترس در کشور گینه ی نو است. در این قبیله هر ساله، دورهمی ای به نام Sing-sings وجود دارد که هدف از برگزاری آن، اتحاد و همبستگی و به رخ کشیدن قدرت انسان است. در این فستیوال، نوعی رقص بسیار دیدنی و خاص به نام رقص مار سیاه انجام می شود.
زمان آن کی است؟ مراسم Sing-sings معمولا در بین ماه های سپتامبر و اکتبر جشن گرفته می شود و در سال ۲۰۱۷ قرار است در روزهای ۷-۸ اکتبر، جشن گرفته شود.

فستیوال Biswa Ijtema در بنگلادش

این فستیوال، بزرگترین فستیوال گردهمایی مسلمانان در دنیا است چون فقط در طول یک روز می تواند حدود ۵ میلیون مرید و طرفدار را به خود جذب کند و این جمعیت تقریبا ۲ برابر دیگر فستیوال های مذهبی مسلمانان در دنیا است. بنگلادش کشوری کوچک و هم وسعت ایرلند است اما جمعیتی تقریبا مساوی با کشور روسیه دارد! که ۹۰ درصد آن را هم مسلمان تشکیل می دهند که اکثرا حقوق های خیلی پایینی به ازای کار دریافت می کنند بنابراین با یک کشور نسبتا فقیر روبرو هستیم. در هر حال، گردهمایی سالیانه ی مسلمانان در کنار رودخانه ی Turag at Tongi اتفاق می افتد و فرصتی برای مسلمانان است تا بتوانند برکات الهی خداوند را در کشور خودشان و بدون پرداختن هزینه برای سفر به عربستان صعودی، شکرگزاری کنند.

منبع: roughguides.com

مطالب مرتبط

ایستگاه راه آهن ساری | دسترسی ها و مسیرهای ریلی

معرفی مرکز خرید سوریا کی ال سی سی کوالالامپور

برای گردش در کردان کجا بریم؟