لیتل مانیتو، دریاچه ای در کانادا که روی آن شناور می مانید!

دریاچه لیتل مانیتو (Little Manitou Lake)

جاذبه های طبیعی کانادا مثل بهشت می ماند در سراسر این کشور طبیعتی را می بینید که نمونه اش در دیگر قسمت های دنیا کمتر پیدا می شود. استان ساسکاچوان در کانادا بیش از ۱۰۰ هزار دریاچه دارد اما در میان آن ها دریاچه ای خاص و منحصربفرد هست به اسم دریاچه لیتل مانیتو(Little Manitou Lake)، دریاچه ای که در حدود ۱۱۶ کیلومتری جنوب شرقی شهر ساسکاتون قرار دارد و حتی اگر شنا هم بلد نباشید در آن غرق نمی شوید! نمک این دریاچه آنقدر زیاد است که می توانید روی آن شناور بمانید و حتی کتاب بخوانید! در ادامه الی گشت را همراهی کنید تا از دریاچه لیتل مانیتو بیشتر بدانید.

مطالب مرتبط:
اتاوا، ارزانترین شهر کانادا در حین پایتخت بودنش!
راهنمای سفر به اتاوا در کانادا

دریاچه «لیتل مانیتو» یک دریاچه آب شور است که در اواخر عصر یخبندان از عقب نشینی یخچال های طبیعی شکل گرفته است اما از همان ابتدا شور نبود در واقع آب دریاچه حدود ۱۰۰۰ سال پیش شور شد اما در هنگامی که آب آن شیرین بود عمقش حدود ۲ برابر عمق فعلی (۳.۸ متر) بود.

آب این دریاچه از چشمه های زیر زمینی تامین می شود و پر از املاح معدنی ای مثل سدیم، پتاسیم و کلسیم است. مقدار نمک این دریاچه نصف نمک دریای مرده است و همین باعث شده که شناگران بتوانند روی آب های آن شناور بمانند. به گفته توریست هایی که از این دریاچه دیدن می کنند اینجا تنها دریاچه شوری است که حتی حیواناتی مثل بز کوهی هم روی آن شناور می مانند! چیزی که این دریاچه را خاص کرده دو تا ویژگی منحصربفرداست: شناور شدن روی آن و خاصیت درمان گری.

این دریاچه نسبتا کوچک و مساحتش فقط ۱۳.۳ کیلومتر مربع است اما از آنجایی که د میان چمنزارها قرار گرفته مناظر و چشم اندازهای جذابی دارد.  برای اینکه به میزان نمک این دریاچه پی ببرید خوب است بدانید که در هر لیتر آن ۱۸۰ هزار میلی گرم نمک وجود دارد و این یعنی نمک آن ۵ برابر بیشتر از نمک آب های اقیانوس است. این دریاچه یکی از ۵ دریاچه ی دنیاست که در آن نمک در اعماق آب ته نشین می شود. این حالت زمانی پیش می آید که آب دریاچه برای مدت های طولانی آرام و ساکن باشد در این شرایط نمک نزدیک کف دریاچه آنقدر زیاد می شود که آب دریاچه دیگر نمی تواند در وضعیت انحلال نمک بیشتری را در خود نگه دارد. . چگالی نسبی آب این دریاچه ۱.۰۶ است و این یعنی آب اینجا نسبت به دیگر آب ها چندین برابر بیشتر خاصیت شناوری دارد.

در اوایل دهه ۱۸۰۰ مردم بومی افراد بیمار را به این دریاچه می بردند تا شفا پیدا کند برای همین هم هست که اسم این دریاچه را مانیتو (روح بزرگ) گذاشتند. خاصیت شفادهندگی این دریاچه وقتی کشف شد که گروهی از قبایل این ناحیه که مبتلا به آبله شده بودند به طور کاملا اتفاقی به کنار دریاچه رفتند. آن ها بعد از اینکه از آب دریاچه خوردند و در آب شناور شدند کاملا شفا پیدا کردند. مطمئنا دریاچه ای که بیماری ها را خوب می کند و همه را شناور نگه می دارد گردشگران زیادی دارد برای همین هم هست که از اوایل قرن بیستم تا به حال این دریاچه به محبوب ترین جاذبه این ناحیه تبدیل شده است و روزانه افراد زیادی در آن شنا می کنند.

اما شاید کنجکاو شدید که بدانید خاصیت درمان گری آب دریاچه از کجا می آید؛ در هر یک لیتر آب دریاچه ۴۸۰ میلی گرم کلسیم است که این خاصیت می تواند خیلی ناراحتی هایی مثل راحت آفتاب زدگی را درمان کند. وجود ۹۵۰۵ میلی گرم منیزیم در هر لیتر، سطح PH بدن را تنظیم می کند و باعث می شود که عصب ها و عضلات به خوبی کار کنند. حدود ۳۹۵۰۰ میلی گرم سولفات در هر لیتر سلامت سیستم لنفاوی را حفظ می کند و نمک های معدنی دریاچه سیستم ایمنی بدن را بالا می برد و برای سلامت و زیبایی پوست مفید است.

آب های معدنی دریاچه باعث شده تا در کنار آن ریزورت ساخته شود تا مردم با رفتن به این  ریزورت ها از خاصیت درمانی این آب ها استفاده کنند روزهای تعطیل که می شود دیگر در این ریزورت جای سوزن انداختن نیست چون جاذبه ای بهتر از این دریاچه در این محل پیدا نمی شود.

بهترین زمان برای بازدید از این دریاچه ماه های خرداد، تیر و مرداد است چون هوای کانادا گرم و ملایم می شود و به راحتی می توانید در دریاچه شنا کنید. شناور ماندن بر روی آب تنها تفریح این دریاچه نیست اینجا تفریحات دیگری مثل موج سواری و قایق سواری هم دارد البته اگر با شنیدن اسم دریاچه انتظار ماهی گیری دارید توقع زیادی است چون شور بودن بیش از حد آب های دریاچه راهی برای ماهیگیری نگذاشته است!

منبع: acrossandabroad.com

مطالب مرتبط

آشنایی با موزه باستان شناسی شهرکرد (حمام پرهیزکار)

معرفی رستوران های اقتصادی ازمیر که باید بشناسید

جشنواره های کیش در طول سال