کدام گونه از حیوانات شما را بیشتر می ترساند؟ اگر در سفرتان با یک موجود خطرناک در شرایط سختی مواجه شوید، کدام بیشتر شما را می ترساند؟ حیوانی مانند ببر یا یک حشره؟ شاید بگویید که حیوانات بزرگ ترسناک تر هستند اما باید به شما بگوییم که حشراتی در جهان هستند که تنها کافیست نیشی به شما بزنند تا به یک بیماری سخت مبتلا شوید و یا حتی جانتان را تهدید کند. الی گشت در ادامه این متن برای شما ۸ مورد از خطرناک ترین حشرات جهان را آورده است. با ما همراه باشید:
مطالب مرتبط: راهکارهایی برای مقابله با نیش حشرات در سفر عجیب ترین حیواناتی که تا به حال در هواپیما دیده شده اند!
مورچه گلوله زن بزرگ ترین مورچه در سراسر جهان است و در جنگل های بارانی نیکاراگوئه و پاراگوئه یافت می شوند. نام این مورچه ها به دلیل درد شدیدی که بعد از نیش زدن آن ها اتفاق می افتد، گذاشته شده است. بعد از اینکه این مورچه کسی را نیش بزند، انگار که گلوله خورده است. در حقیقت دردی که بر اثر نیش مورچه گلوله زن ایجاد می شوند، ۳۰ برابر درد نیش زنبور عسل است.
جای نیش این مورچه ۲.۵ سانتی متر است و محلی ها به مورچه گلولهزن، موچه ۲۴ ساعته می گویند و آن هم به دلیل دردی است که حداقل یک روز تمام طول می کشد.
مورچه های راننده بزرگ ترین کلونی حشرات را در سراسر جهان دارند و هر کلونی می تواند تا ۲۲ میلیون مورچه را در خود جای دهد. جالب است بدانید که حتی فیل ها هم با دیدن حمله این مورچه ها، فرار می کنند. آن ها تلاش می کنند که هر حیوانی که سر راهشان قرار گیرد را از بین ببرند.
این مورد از خطرناک ترین حشرات جهان می تواند هزاران حیوان مختلف را در یک حمله بکشند. آن ها توسط آرواره های قویشان، زخم های متعددی روی قربانی خود ایجاد می کنند و همچنین برای به دست آوردن غذا به لانه دیگر حیوانات حمله می کنند و آن ها را می کشند.
کک ها، انگل های خارجی هستند که از انسان ها، پرندگان، خزندگان و حیوانات وحشی و خانگی خون می کشند. کک ها می توانند لکه هایی روی پوست ایجاد کنند که با خارش همراه است. سایز آن ها تنها اندازه نوک قلم است و بسیار سریع تولید مثل می کنند.
در سراسر جهان بیش از ۲ هزار گونه کک وجود دارد و کک های جوان می توانند حجم خونی بیش از ۱۵ برابر وزن بدن خود را مصرف کنند. کک ها روی بدن انسان دانه های قرمز ایجاد می کنند و نیش آن ها معمولا در اطراف کمر، زانو و آرنج یافت می شود. جای نیش کک ها با خارش زیادی همراه است و همچنین ممکن است منجر به عفونت شود.
در دنیا بیش از ۲۸۵ گونه مختلف مورچه آتشین وجود دارد که برخی از آن ها جزو خطرناک ترین حشرات جهان محسوب می شوند. اگر آن ها حس تهدید یا اذیت شدن داشته باشند، با نیش های پیاپی از خود دفاع می کنند. نیش مورچه آتشین بسیار دردناک است و جوش ناشی از آن ها ممکن است برای چندین هفته روی پوست بماند. سم آنها همچنین باعث ایجاد مشکلات مختلف پوستی یا آلرژی می شود. مورچه های آتشین معمولا در گروهی قرار دارند که شامل ده تا صدها مورچه است.
با اینکه پشه ها معمولا به نظر بی آزارند، اما یکی از خطرناک ترین حشرات جهان هستند. این حشره، هر ساله بیش از ۱ میلیون نفر را می کشد و آن هم به دلیل انتقال بیماری مالاریا است. پشه ها میکروارگانیسم های مالاریا را از مکانی به مکان دیگر حمل کرده و با نیش زدن، میکروب ها را به خون فرد منتقل می کنند. سازمان سلامت جهانی تخمین زده است که در هر ۳۰ ثانیه یک کودک به دلیل مالاریا می میرد و هر سال ۵۰۰ میلیون مورد مالاریا گزارش می شود.
زنبور سرخ غولآسای ژاپنی بزرگترین زنبور سرخ جهان است که طول آن ها ممکن است به ۵ سانتی متر هم برسد. هر سال ۴۰ کشته توسط نیش زدن این زنبور گزارش می شود. سم این حشره باعث واکنش آلرژیک و انقباض بافتها در زمان کوتاه می شود. نیش مکرر از گروه زنبورها نیز می تواند منجر به مرگ شود.
زنبورهای سرخ غولآسای ژاپنی بسیار پرخاشگر و نترس هستند. هر کلونی هورنت زنبور سرخ ژاپنی دارای ۷۰۰ عضو است و آنها لارو زنبور عسل را به میزان قابل توجهی تغذیه می کنند.
این نوع پشه، یکی از مرگبارترین حشره هایی است که در آفریقا زندگی می کند و عمدتا از خون مهره داران تغذیه می کنند. آن ها با زندن هر نیش، سمی قوی تزریق می کنند. تخمین زده شده است که حدود نیم میلیون نفر در اثر حمله پشه تسهتسه در آفریقا جان خود را از دست دادند. در مرحله اولیه، سم پشه تسهتسه باعث بیماری خواب آفریقایی می شود، اما ممکن است بدون درمان مناسب منجر به مرگ شود.
زنبورهای قاتل به عنوان زنبور عسل آفریقایی نیز شناخته می شوند. این زنبور یکی از حشرات بسیار پرخاشگر و غالب در جهان است. زنبورهای قاتل در برخی موارد، قربانی را بیش از ۱ کیلومتر دنبال می کنند. آنها به صورت گروهی حمله کرده و نیش های مکرری بر طرف وارد می کنند.
زنبورهای قاتل به طور عمده چهره و چشم انسان را هدف قرار می دهند، البته سموم آنها به صورت تکی شاید خیلی خطرناک نباشد. اما حمله گروهی این مورد از خطرناک ترین حشرات جهان می تواند باعث مرگ شود. آنها در کلونی های بزرگ زندگی می کنند که شامل بیش از ۸۰۰۰۰ عضو است. هنگامی که آنها عصبانی می شوند، برای ۲۴ ساعت آینده به حالت آماده باش قرار گرفته و به حیوانات و انسان هایی که در محدوده خود قرار دارند، حمله می کنند.
لارو مگس پاشنه، انگل های داخلی پستانداران هستند و جزو خطرناک ترین حشرات جهان محسوب می شوند. متاسفانه این انگل ها می توانند زیر پوست انسان هم زندگی کرده و موجب اثرات مخربی شوند. مگس پاشنه ها بیشتر در آمریکای جنوبی و مرکزی یافت می شوند. مگس پاشنه های ماده جوان در پوست پستانداران تولید مثل می کنند و لارو آن ها به پوست نفوذ کرده و تا بیش از ۶۰ روز در لایه های زیرین پوست انسان می توانند بمانند. بیماران مبتلا به این انگل برخی مواقع می توانند حرکت این لاروها را در زیر پوستشان احساس کنند. وقتی تکامل لارو کامل می شود، از بدن خارج می شوند.
منبع: themysteriousworld.com