حیات وحش هند
وقتی صحبت از بهترین مقصد دنیا برای دیدن حیات وحس می شود، تعداد کمی مقصد در دنیا وجود دارد که از نظر تنوع و بکر بودن، به پای هند برسند. چیزی حدود ۵۱۵ جایگاه حیات وحش و ۹۹ پارک ملی در این کشور وجود دارد و این خود به تنهایی می تواند دلیل خوبی برای انتخاب حیات وحش هند به عنوان یک مقصد اول و آخر باشد. شاید برایتان جالب باشد که بدانید وقتی صحبت از تنوع می کنیم، منظورمان این است که حتی از بین این ۹۹ پارک ملی هم هیچ دو پارکی را نمی توانید پیدا کنید که از نظر طبیعت و حیونات شبیه هم باشند و هیچ شکی نیست که حیات وحش این کشور از نظر تعداد و تفاوت پرندگان، خزندگان، پستانداران، حشرات و جانوران در حال انقراض حرف اول را می زند و یکی از معروف ترین گونه های حیواناتی که در این پارک زیست می کنند هم ببرهای بنگال هستند در ادامه با هم می بینیم چرا حیات وحش هند تا این اندازه منحصر بفرد است و چرا باید از آن دیدن کنیم. با الی گشت همراه باشید:
شیر غران آسیا را ببینید
مطالب مرتبط: باورتان می شود اینجا دروازه ورودی هند باشد؟+ تصویر رمانتیک ترین مکان های هند را دیده اید؟
متاسفانه از سال ۱۹۷۴ تا به امروز تعددا اینش یرها به ۱۸۰ عدد کاشهش پیدا کرده است اما تلاش های شبانه روزی مسئولا محافظت از حیات وحش هند باعث شده است تا همان تعداد حفظ و بقای نسل آن ها ادامه پیدا کند و تعداد آن ها به ۴۱۱ عدد برسد. این ۴۱۱ عدد شیر در چارک ملی گیردر گجارات قرار دارد که تنها محل سکونت باری این شیرهاست.
کرگدن تک شاخ نماد قدرت و فرزی
همین که پایتان را به شمال شرقی هند بگذارید، خودتان را در سرزمینی پر از کرگدن های تک شاخ می بینید. این حیوان هم مث لشیر آسیایی زمانب در خطر انقراض قرار داشت اما امروز ه دو سم جمعیت آن ها در آسام زندگی می کند. بعد از فیل آسیایی، کرگدن دومین حیوان بزرگ آسیاست که به دلیل پوست ضخیم و نقره ای ای که دارد، به راحتی قابل تشخیص است و البته شاخ هایش ار فرامو شکردیم!
فیل های عظیم هندی
خیلی ها فیل ها را معصوم ترین حیوانات روی زمین می دانند و البته شما هم اگر به قیافه ی فیل های هندی نگاه کنید، شاید بتوانید دلیل آن را متوجه شوید. این فیل ها معمولا در مناطقی زندگی می کنند که گیاه و علف در آن زیاد باشد و آب و حوضچه های آبی آن کم نباشد.
ببر بنگال
وقتی که صحبت از شکار و شکارچی می شود، هیچ هنرمندی را به خوبی ببر بنگال نمی توانید پیدا کنید. خط های زرد و نارنجی روی بدن این حیوان به او اجازه می دهد تا به راحتی بتواند در طبیعت استتار کند. ببرهای بنگال نر وزنی معادل ۲۵۰ کیلوگرم و ببرهای بنگال ماده هم وزنی ۱۰۰ تا ۱۶۰ کیلویی دارند.