جاذبه هایی که عکس گرفتن از آن ها ممنوع است!

از این جاذبه ها عکس نگیرید!

یکی از لذت بخش ترین بخش های سفر وقتی است که دوربین و یا تلفن همراه خود در می آورید و در جلوی جاذبه های معروف عکس های یادگاری می اندازید. این عکس ها بهترین سوغاتی از سفرتان هستند و با نشان دادن آن ها به دیگران ماجراهای سفر را برایشان تعریف کنید. خیلی خوب است که فقط با فشار دادن یک دکمه می توانید لحظه ها، مردمی که می بینید و مکان هایی که دوست دارید را ماندگار کنید. با این حال در بعضی از زیباترین جاذبه های دنیا اجازه عکس برداری ندارید و حتی در بعضی از آن ها اگر به این قانون احترام نگذارید مجبور به پرداخت جریمه می شوید. در ادامه الی گشت را همراهی کنید تا شما را با تعدادی از جاذبه های دنیا که عکس برداری در آن ها ممنوع است آشنا کنیم.

 تاج محل، آگرا، هند

مطالب مرتبط:
آیا عکسبرداری در حین سفر، لحظات شما را لذتبخش تر می کند؟
با این عینک آفتابی می توانید فیلمبرداری کنید

تاج محل تاریخی و زیبا با آن ساختمان سفید معروفش انگیزه سفر خیلی ها به هند است. شما اجازه این را دارید تا از نمای بیرونی تاج محل تا می توانید عکس بیندازید اما در داخل آن مقبره وجود دارد و عکس گرفتن از آن بی احترامی به حساب می آید. در اینجا قوانین سخت گیرانه ای وجود دارد که بایدها و نباید های عکس برداری در داخل بنا را به شما نشان می دهد. حتی در داخل، مامورانی هستند که به شدت مراقبد تا عکس برداری نکنید.

موزه آموزش امنیت ملی، نانجینگ، چین

فقط شهروندان چینی اجازه داخل شدن به این موزه جاسوسی را دارند. در اینجا ابزارهای جاسوسی، تجهیزات و مدارکی وجود دارد که به سال ۱۹۲۷ برمی گردند و خارجی ها تحت هیچ شرایطی نباید از آن ها دیدن کنند. حتی اگر اجازه وارد شدن به داخل این موزه را هم داشتید نمی توانستید از چیزهایی که می بینید عکس برداری کنید.

خانه جواهرات، لندن، بریتانیا

همه این جواهرات در درون شیشه های ضد بمب در برج لندن نگهداری می شوند و هیچ کس اجازه عکس براری از این جواهرات خیره کننده را ندارد. در داخل این موزه نگهبانان به شدت مراقب همه بازدید کنندگان هستند البته به نظر می آید این تعداد مراقب کافی نبوده اند چون به غیر از آن ها، این محل مجهز به بیش از ۱۰۰ دوربین امنیتی است که اجازه نمی دهند حتی دست به دوربینتان بزنید.

کلیسای سیستین، رم، ایتالیا

در داخل این کلیسا مامورانی هستند که هر از چند گاهی با صدای بلند از مردم می خواهند که عکس برداری و یا فیلم برداری نکنند. شاید فکر کنید این سخت گیری به این دلیل است که اینجا مکان مقدسی است خب شاید این دلیل تا حدی درست باشد اما واقعیت این است که یک شرکت ژاپنی حدود ۲۰ سال پیش هزینه مرمت آثار هنری این کلیسا را بر عهده گرفت و حقوق انحصاری عکس برداری و فیلمبرداری از آن را برنده شد.  امروز همچنان ممنوعیت عکس برداری از این کلیسا باقی مانده است با وجود اینکه پروژه مرمت ۴.۲ میلیون دلاری تمام شده است.

پارک ملی اولورا کاتا جوتا، استرالیا

با اینکه این پارک ملی یکی از معروف ترین جاذبه های استرالیا است اما عکس برداری از صخره آیرس ممنوع است. البته اگر قصد اشتراک گذاری این عکس را نداشته باشید هیچ کس جلوی عکس برداری تان با گوشی موبایل معمولی را نمی گیرد اما اگر در حال عکس برداری با تجهیزات حرفه ای باشید احتمالا با اخطار روبرو می شود چون قبل از عکس برداری حرفه ای باید مجوز دریافت کنید.

دره پادشاهان، مصر

دره پادشاهان در واقع دره ای است که در آن مقبره ها و یادبودهای زیادی از پادشاه گذشته مصر وجود دارد، اینجا یک قانون سفت و سخت دارد و آن هم چیزی نیست به جز اینکه هیچ کس حق عکس برداری و یا فیلم برداری را ندارد. هرکسی که به دیدن این مقبره ها و بناهای یادبود می رود بازرسی بدنی می شود تا همراه خودش دوربین نداشته باشد البته اگر دوربین را یواشکی همراه خودتان به داخل ببرید ریسک جریمه ۱۱۵ دلاری را به جان خریده اید.

قلعه آلامو، تگزاس

در این بنا نبردی تاریخی شکل گرفته برای همین جای مقدسی به حساب می آید و هیچ کس نباید از داخل آن عکس برداری کند. در اینجا به غیر از ممنوعیت  عکس برداری، قوانین دیگری هم وجود دارد و آن اینکه باید در آن آهسته حرف بزنید و اگر کلاه به سر دارید آن را در بیاورید.

کلیسای وست‌ مینستر، لندن، بریتانیا

کلیسا معتقد است که یکپارچگی ساختمان با عکس برداری های بی امان بازدید کنندگان آسیب می بیند البته وبسایت این کلیسا یک گالری عکس دارد که می توانید برای استفاده های شخصی عکس های آن را دانلود کنید.

برج ایفل، پاریس

احتمالا با دیدن برج ایفل در این لیست تعجب کرده اید و می گویید چطور این همه گردشگر با این برج عکس دارند؟ ممنوع بودن عکس برداری از این برج فقط برای مواقع خاصه و آن هم زمانی است که هوا تاریک می شود و نورپردازی های هنری بر روی برج انجام می شود چون این نورپردازی مشمول قانون کپی رایت است. در آن لحظه پست آنلاین عکس و استفاده تجاری از آن ممنوع است.

کتابخانه کلیسای سنت گال، سوئد

این کتابخانه یک کتابخانه معمولی نیست شما در اینجا با یکی از کتابخانه های باستانی سوئد طرف هستید. این کتابخانه که در سال ۷۱۹ تاسیس شده یکی از قدیمی ترین کتابخانه های جهان است و در آن دست نوشته هایی وجود دارد که قدمت آن ها به قبل از سال ۱۰۰۰ میلادی برمی گردد. در هنگام وارد شدن به داخل این کتابخانه باید یک یک سری قوانین را رعایت کنید و آن اینکه اصلا همراه خودتان دوربین عکاسی به داخل نبرید و دیگر اینکه باید کفشی نرم به پا داشته باشید تا کف زمین کتابخانه ساییده نشود!

منبع: theculturetrip.com

مطالب مرتبط

جشنواره های کیش در طول سال

آشنایی با انواع سوغات کیش

بهترین شهربازی های ازمیر برای تجربه یک شب شگفت انگیز