سفرنامه استانبول از زبان الی گشت

تور استانبول آژانس الی گشت

شهر استانبول این روزها یکی از بهترین مقاصدی هست که هر کسی برای یکبار هم شده دوست دارد به این شهر ترکیه ای سفر کند و کلی تجربه هیجان انگیز بدست بیاورد. همینطور به دلیل اینکه برای سفر به استانبول نیازی به داشتن ویزا هم نیست همه چیز برای یک سفر خوب آماده است. انقدر جاذبه های توریستی در این شهر فراهم شده که برای این که چند روزی که به استانبول سفر  کردید بدونید چه کارهایی باید انجام دهید لازم است تا یک سفرنامه در اختیارتون باشد. برای همین موضوع ما یک راهنمای سفر به استانبول تهیه کردیم که در آن مسافران بدانند روندی که در طول سفرشان با الی گشت چطور است. پس ما را در ادامه مطلب تور استانبول آژانس الی گشت همراهی کنید.

اطلاعاتی که در این مطلب مطالعه خواهید کرد

مطالب مرتبط:
خوشمزه ترین غذاهای خیابانی استانبول
راهنمای تردد بین دو بخش اروپایی و آسیایی استانبول

شرکت های زیادی برای سفر به استانبول تور ارائه می هند اما شرکت الی گشت برای این سفر محبوب شرایط متفاوتی رو برای مسافرانش محیا کرده است. آژانس مسافرتی الی گشت تمامی پروازها به مقصد استانبول را برای شما عزیزان فراهم آورده است اما پروازهای ماهان و ترکیش را به طور اختصاصی برای این مقصد محبوب ایرانی ها نیز در نظر گرفته است، اما اگر شما پروازی غیر از این دو شرکت هوایی خواستید باز هم الی گشت در خدمت شما جهت رزرو بلیط هست.
یکی از مهمترین دغدغه های آژانس ما برای شما عزیزان انتخاب بهترین شرکت های هوایی و ساعات پروازی برای سفر به مقصدتان است. به طور مثال برخی آژانس ها با ارائه ساعات پروازی نامناسب هم وقت و هم سرمایه شما را هدر می دهند زیرا اگر شما پروازتان ساعت ۱۲ به فرودگاه ترکیه برسد و شما ساعت ۱ شب به هتلتان برسید می بایست هزینه یک روز کامل را پرداخت کنید اما شما از یک روز کامل تنها چند ساعت در هتل اقامت داشته اید و این برایتان عملا تماما هزینه ی هدر به شمار می رود.

شما برای سفر به استانبول تنها لازم است که بلیط و هتلتان را رزرو کنید و دیگر به سراغ بستن چمدان برای سفر به استانبول باشید. این را هم لازم است بدانید که الی گشت دست شما مسافران را برای انتخاب بیش از ۸۰۰ هتل در شهر استانبول باز می گذارد تا با در نظر گرفتن بودجه که برای سفر به استانبولتان دارید یکی از این هتل ها را انتخاب کنید.

همونطور که در بالا هم اشاره کردیم، باید بلیط هواپیما و هتل مقصدتان را بخرید و بعد از آن در زمان سفرتان آماده پرواز به سمت استانبول باشید. خیالتان هم بابت ویزا و ترانسفر راحت باشد چون الی گشت فکر همه چیز را برای سفر هر چه آسوده تر شما کرده است.

با توجه به این که این روزها در اینترنت تمامی اطلاعات مربوط به مقاصد گردشگری و هتل هایی که در مقصد وجود تمام و کمال در اینترنت هست، اما گاهی برخی از افراد دچار سردرگمی می شوند و نیاز دارند تا کسی اطلاعات دقیق و مناسبی را در اختیارشان قرار بدهد. برای همین آژانس الی گشت مشاوران سفر ۲۴ ساعته خود را در اختیار شما عزیزان گذاشته تا در صورت بروز هر گونه سوال و مشکلی با شماره ۸۵۴۰ تماس بگیرید و پاسختان را دریافت نمایید.

حالا بیایم تصور کنیم که شما سوار بر هواپیما شدید و در یکی از فرودگاه های استانبول آتاتورک یا سابیها فرود آمدید، به محض این که وارد یکی از این فرودگاه ها شدید باید به دنبال ترانسفرهای الی گشت با پرچم ایران اسکای گروپ یا همان ترانسفری که در زیر واچر هلتان نوشته شده بگردید تا به همراهی آن به سمت هتل انتخابیتان در استانبول بروید.

  • فرودگاه آتاتورک

فرودگاه بین المللی آتاتورک اصلی ترین و مشهورترین فرودکاه استانبول و بزرگ ترین فرودگاه ترکیه از لحاظ تعداد مسافر است. این فرودگاه در سال ۱۹۲۴ و در بخش اروپایی و توریستی استانبول افتتاح شد. فرودگاه آتاتورک با مرکز شهر استانبول ۲۴ کیلومتر فاصله دارد و به عنوان دروازه اصلی ورود گردشگران به استانبول به شمار می رود.

  • فرودگاه سابیها

فرودگاه سابیها (Sabiha) بعد از فرودگاه آتاترک دومین فرودگاه بین المللی استانبول است و در ۳۵ کیلومتری جنوب شرقی مرکز این شهر قرار دارد. این فرودگاه در سمت آسیایی استانبول است و قطب شرکت هواپیمایی پگاسوس ایرلاینز و پایگاه ترکیش ایرلاین و بوراجت است.

یکی از دغدغه های مسافران استانبول همواره این است که ترجیح می دهند در فرودگاه آتاتورک فرود بیایند و اکثر در برابر فرودگاه سابیها مقاومت نشان می دهند؛ اما باید بگوییم که این دو فرودگاه تفاوتی با یکدیگر ندارند و هر دو جزء بهترین فرودگاه های کشور ترکیه به شمار می روند و علت ساخت آن ازدحام جمعیت مسافران و همچنین ناتوانی در پاسخگویی به آنها بود که دولت ترکیه اقدام به ساخت فرودگاه سابیها در شهر استانبول نمود. توصیه ما این است که از نگاه تبعیض آمیز بین این دو فرودگاه پر رفت و آمد شهر استانبول پرهیز نمایید و با خیال راحت یکی از آنها را انتخاب کنید. زیرا شرکت الی گشت برای هر دوی آنها سرویس ترانسفر ارائه می نماید.

مطالب مرتبط:
چطور از فرودگاه صبیحه گوکچن به مرکز شهر استانبول برویم؟
چگونه از فرودگاه آتاتورک تا هتل برویم؟

همانطور که گفتیم تورهای استانبول الی گشت دارای ترانسفر هستند، ترانسفرهای الی گشت در دو نوع اختصاصی و گروهی برای شما مسافران عزیز در نظر گرفته شده است. زمانی که به فرودگاه استانبول می رسید ترانسفر هتل مقصد با یک پرچم به نام ایران اسکای گروپ (Iran Sky Group) منتظر شما است، تا به همراهی آنها به سمت هتل خودتون بروید. لازم به ذکر است حتما ساعت ترانسفرهای برگشت را از تورلیدرها جویا شوید زیرا بر اساس شهر، منطقه هتل و روز و ساعت برگشت این ساعت می تواند متفاوت باشد.

این مورد را هم فراموش نکنید با ترانسفرهای اختصاصی مسافران می توانند با اتومبیل اختصاصی و لوکس نظیر بنز وی تو از فرودگاه به سمت هتل انتخابی شان یا برعکس همراهی شوند؛ که البته برای این مورد از ترانسفر هزینه جداگانه دریافت می شود.

شاید برایتان این سوال پیش بیاید که چرا باید ترانسفر اختصاصی تهیه کنید!

این موضوع به زمان بندی خود مسافر در سفر بستگی دارد، به طور مثال یک خانواده ۴ نفره می توانند با تهیه یک ترانسفر اختصاص در وقت خود صرفه جویی کنند و از توقف های متعدد در طول مسیر که برای مسافرانی که هتلشان با شما فرق دارد بگریزید و سریع تر به محل اقامتتان برسید.

ترانسفر تور استانبول الی گشت مدتی در فرودگاه منتظر مسافران می مانند تا در صورت تاخیر در پرواز یا هر گونه پیش آمدی شما عزیزان سردرگم نشوید اما در این بین باید حساب ترافیک و مشکلات از این قبیل را در نظر داشته باشید تا اگر به طور مثال شما یک رب زودتر یا دیرتر رسیدید به آژانس خورده نگیرید و با حفظ آرامش و خونسردی منتظر ترانسفر خود بمانید.

خوب حالا باید بریم سراغ گشت های شهری الی گشت که تقریبا با تمام تورهای مشابه تفاوت های عمده ای را شامل می شود. همانطور که می دانید الی گشت برای سفر به استانبول پکیجی را از قبل آماده نکرده تا مسافران مجبور باشند همانطور که آژانس می خواهد به گشت و گذار بپردازند. در این مرحله بعد از این شما بلیط و هتلتون را انتخاب کردید و به استانبول رفتید برایتان گزینه های مختلفی از گشت شهری و تفریحات موجود در این شهر فراهم است. به طور مثال ممکن است شما بخواهید در برنامه سفریتان در بازدید از مسجد سلطان احمد، بازدید از بازار بزرگ امینونو، بازدید از منطقه ی ارتاکوی  دارای ناهار هم هست، شرکت کنید.

  • بازدید از منطقه امیننو – منطقه ارتاکویمسجد سلطان احمد همراه با ناهار

تفاوتی که از آن صحبت کردیم دقیقا همین جاست شما تنها به اختیار آژانس به گشت چند مرکز خرید و لب ساحل در شهر استانبول مجبور نیستید که بروید و در ازای آن باید پول هم پرداخت کنید.

  • تنها گشت شهری واقعی ارائه شده بین آژانس های ایران (گشت سایر شرکت ها در حقیقت گشت از یک مرکز خریدی می باشد که حتی به ازای معرفی مسافران کسب درآمد می کنند)

 

فهرستی از مکان‌های دیدنی استانبول که در سفر به این شهر هرگز نباید آنها را از دست بدهید:

  • مسجد آبی | Blue Mosque
  • مسجد ایا صوفیه | Aya Sofya
  • کاخ توپ‌قاپی | Topkapi Palace
  • آب‌انبار باسیلیکا | Basilica Cistern
  • کاخ باشکوه دلما بهچه | Dolmabahce Palace
  • بازار بزرگ استانبول | Grand Bazaar
  • برج گالاتا | Galata Tower
  • میدان تکسیم و خیابان استقلال | İstiklal Caddesi and Taksim
  • کلیسای چورا استانبول |  Chora Church
  • قلعه یدیکوله استانبول | Yedikule Fortress
  • تور قایقی تنگه‌ی بسفر
  • محله‌ی اورتاکوی
  • تماشای غروب آفتاب در اسکودار

این خیابان ها را هم در گشت و گذارتان قرار دهید مغازه ها و همینطور مراسم های پر جنب و جوش زیادی در آنها برگزار می شود.

  • خیابان بشیکتاش استانبول
  • خیابان بغداد استانبول
  • خیابان نیشان تاشی استانبول
  • خیابان استقلال

استانبول کارت یک کارت با اندازه ی کارت ملی هست که با استفاده از آن در سفر به استانبول می کنید هزینه حمل و نقلتان را پرداخت کنید.

تهیه استانبول کار سختی نیست، برای خرید آن به باجه های فروش بلیط در ایستگاه های حمل و نقل در فرودگاه ها نظیر سلطان احمد، تکسیم و Eminönü بروید و بگویید که استانبول کار می خواهید و به همان اندازه که می خواهید هم کارت خود را شارژ نمایید.

به منظور شارژ مجدد می توانید به دکه های روزنامه فروشی یا مغازه های کوچکی که این خدمات را ارائه می دهند بروید. (برای اینکه بدانید کدام مراکز این خدمات را ارائه می دهند به دنبال عبارت Akbil Dolum Noktası بگردید)

در شهر استانبول سیستم حمل و نقل تنوع زیادی داره و شما عزیزان می توانید تاکسی، اتوبوس، تراموا و کشتی برای گشت و گذارتان در این شهر استفاده کنید.

  • راهنمای استفاده از تاکسی در استانبول

نکته مهمی در هنگام  باید بدونید این هست که کمی شرایط تاکسی گرفتن در این شهر متفاوت با بقیه شهرها است. زمانی که می خواهید که سوار ماشین بشید حتما مبلغ را با راننده طی کنید و این کار را حتی اگر شده با زبان اشاره یا نشان داده مقدار پولی که می خواهید به او بدهید اعلام کنید در آخر هنگامی پیاده می شوید ممکن است که رقمی غیر از آنچه که تصور می کردید را پرداخت کنید.

برای دیگر وسایل نقلیه در استانبول حتما سعی کنید که استانبول کارت را تهیه کنید تا با خیال راحت سوار اتوبوس، مترو، قایق، قطار کابلی و تراموا بشوید. شاید بگید بیخیال کارت و به جای آن پول می دهیم! اما باید بدانید که خیلی از وسایل حمل و نقل در این شهر دیگر پول نقد دریافت نمی کنند.

اگر خواستید از فرودگاه به سمت هتلی که انتخاب کردید بیایید توجه داشته باشید که تاکسی های شرکت هاواتاس آماده ی ارائه ی خدمت به شما عزیزان در استانبول هستند.

  • راهنمای استفاده از کشتی در استانبول

در سفرتون به استانبول یکی دیگه از وسایل نقلیه محبوبی که می توانید از استفاده کنید کشتی است، از این کشتی برای سفر از منطقه آسیایی استانبول به اروپایی آن می تونید که استفاده کنید. برای سفر با کشتی باید از اسکله های بلیط تهیه که حدود ۳ لیر است. مسیر حرکت این قایق ها از اسکله‌ کاباتاش در بخش اروپایی و اسکله‌های «کادیکوی»، «بوستانچی»، «مالتپه» و «کارتال» در بخش آسیایی حرکت می‌کنند و مسافران را به جزایر پرنس می‌برند که معروف‌ترین و بزرگترین آن‌ها، بیوک‌آداست که آخرین ایستگاه کشتی استانبول هم در آن قسمت قرار دارد.

  • راهنمای استفاده از تراموا در استانبول

این دو مسیر با استفاده از این خط تراموا در مدت ۲/۵ دقیقه به یکدیگر متصل می شوند. پس از آن با یک پیاده روی کم می‌توانید به کاخ دولماباغچه برسید و بعد با سوار شدن به کشتی‌های مسافربری روزانه سریع السعیر به کادیکوی KADIKOY، جزایر بیوک آدا و پرنسس، منطقه بسفر و … وصل شوید و جاذبه‌های این مناطق را نیز ببینید.

خط کاباتاش-باغچیلر یکی از مهمترین خطوط حمل و نقل در استانبول است و چندین ایستگاه مهم در این خط تراموا وجود دارد.

ایستگاه کاباتاش: در ابتدا با این خط می توانید به میدان تکسیم بروید و بعد از آن اسکله قایق ها و کشتی های مسافربری جهت سفر به جزایر بیوک آدا، پرنسس و … که در ایستگاه کاباتاش قرار دارند و همچنین با ۵ دقیقه پیاده روی از کاباتاش به کاخ دولماباغچه (Dolmabahce) خواهید رسید.

ایستگاه بایزید (Beyazit): بازار بزرگ Grand Bazaar و مسجد سلیمانیه Süleymaniye Mosque از طریق این ایستگاه در دسترس خواهند بود

ایستگاه سلطان احمد (Sultanahmet): بسیاری از نقاط دیدنی کاخ توپکاپی Topkapi Palace، ایا صوفیه Haghia Sofia، مسجد آبی Blue Mosque، آب انبار کلیسا Basilica Cistern و غیره در این محل قرار دارند.

ایستگاه امینونو (Eminönü): بازار ادویه یا Spice Bazar استانبول که یکی از جاذبه های گردشگری معروف استانبول به ویژه برای گردشگران اروپایی است در این ایستگاه قرار دارد

ایستگاه کاراکوی (Karakoy): با پیاده شدن در این ایستگاه می توانید به انتهای خیابان استقلال (که از میدان تکسیم شروع می شود) دسترسی داشته باشید.

در ابتدا این را بگوییم که در سفرتان با الی گشت حتما در هتل محل اقامتتان می توانید تمام وعده های غذایی را میل کنید اما اگر خواستید در خودتان در سطح شهر بگردید و غذا بخورید این پیشنهادهای ما را هم مدنظرتان داشته باشید.

برای صبحونه سعی کنید بورک یا سیمیت تهیه کنید و با یک لیوان چای یا شیر میل کنید. این غذاها از از محبوب ترین ها برای وعده ی صبحونه در استانبول هستند.
برای وعده های ناهار و شام هم انواع مختلفی از غذاهای استانبولی هست که در اکثر آن ها رد پایی از گوشت قرمز وجود دارد. بهترین غذاها در این شهر عبارتند از :
اسکندر کباب، کوفته، پیده (نوعی پیتزای ترکی)، بالیک اکمک (ساندویچ ماهی) و کومپیر (نوعی سیب زمینی شکم پر)

  • رستوران و تراس کلود ۷ | Cloud ۷ Restaurant, Bar & Terrace

یک رستوران درجه یک و بسیار لوکسی که در شهر استانبول هست و ما پیشنهاد می کنیم اگر می خواهید بر فراز این شهر یک شام خوشمزه میل کنید حتما به آن بروید رستوران ۷ کلاد است. در این رستوران می توانید انواع غذاهای ترکی و اروپایی را میل کنید.

هزینه ی خورد و خوراک در این رستوران هم در رنج متوسط قرار دارد.

آدرس: Hilton ParkSA Istanbul, Vişnezade Mahallesi, Bayıldım Caddesi No:۱۲, ۳۴۳۵۷ Beşiktaş/İstanbul, Turkey

  •  کافه رستوران شدو | Shadow Restaurant & Cafe

درست زمانی که دارید از محله ی سلطان احمد و مسجد آبی دیدن می کنید، در رستوران شدو می توانید تمام انرژی از دست رفتتونو بازیابی کنید. این رستوران تا ۱۲ شب باز است و در آن می تونید انواع غذاهای ترکی، آسیایی و اروپایی را میل کنید.

هزینه ای که باید پرداخت کنید در این رستوران هم متوسط است.

آدرس: Akbıyık Caddesi No:۲۶, Cankurtaran Mahallesi, ۳۴۱۲۲ Fatih/İstanbul, Turkey

  • رستوران تورکواز گورمه | Turkuaz Gurme Restaurant

یک رستوران دیگه که در سفرتون به استانبول می تونید رد آن غذا میل کنید تورکواز هستش که در آن انواع غذاهای فرانسوی، هندی، مدیترانه ای، دریایی، باربیکیو، اروپایی، ترکی، آسیای میانه، کانادایی، سوپ، گیاهی میل می شود.

هزینه ای که بابت غذا باید پرداخت مناسب هستش و تا نیمه های شب هم باز است.

آدرس: Akbıyık Caddesi No:۴۸, Cankurtaran Mahallesi, ۳۴۱۲۲ Fatih/İstanbul, Turkey

در گشت های شهری خودتون در استانبول حتما گشت های خرید را قرار دهید، چون این شهر مرکز خرید فوق العاده ای دارد و اگر زمان هایی که پاساژهای استانبول اقدام به تحفیف های ویژه محصولات خودشون می کنند به این شهر کنید دیگر خرج سفرتون را هم می تونید با قیمت های مناسب در این شهر در بیاورید.

  • پارک ایستینیه

از معروف ترین و بهترین مراکز خرید را اگر بخواهیم نام ببریم مرکز خرید ایستینیه هست که دارای ۳۰۰ فروشگاه درون خودش دارد که بهترین مارک های لباس را می توانید در این مرکز خرید پیدا کنید.

آدرس: Pınar Mahallesi, Katar Cd No:73, 34460 Sarıyer/İstanbul, Turkey

  • مرکز خرید جواهیر | Cevahir mall

دومین مرکز خریدی که در شهر استانبول جزء بهترین هاست جواهیر هست که یک مرکز خرید ۶ طبقه با ۳۴۳ فروشگاه از برندهای مطرح و معتبر دنیا که برخی از آن ها اولین شعبه شان در ترکیه را در مرکز خرید جواهیر استابنول بازگشایی شده اند، هر چیزی که بخواهید در این مرکز خرید وجود دارد.

آدرس: ۱۹ Mayıs Mahallesi, Büyükdere Cd. No:22, 34100 Şişli/İstanbul, Turkey

  • بازار آک

آدرس: Kültür Mahallesi, Nispetiye Cd No:56, 34340 Beşiktaş/İstanbul, Turkey

  •  استانبول مال

آدرس: Ziyagokalp Mh., Suleyman Demirel Blv, Istanbul 34306, Turkey

  •  پالادیوم 

آدرس: Barbaros Mahallesi, Halk Cd. 8-B, 34746 Ataşehir/İstanbul, Turkey

بهترین زمان خرید در استانبول که تخفیف های بیشتری را شامل می شود بین ماه های خرداد و تیر است، البته اگر در تابستان می خواهید سفر کنید. اما اگر برنامه سفرتان در فصل پاییز است و هدفتان هم خرید ارزان در این شهر است اواخر مهر تا اوایل آذر هم فصل مناسبی می تواند باشید تا با قیمت های مناسب اقدام به خرید در این شهر بنمایید. البته به غیر از این ماه ها در اعیاد هم نظیر (عید قربان، عید فطر، عید غدیر و دیگر اعیاد مسلمانان) تخفیف های ۳۰ الی ۵۰ درصدی در این شهر وجود دارد.

فستیوال تابستانی خرید استانبول از ۷ ژوئن تا ۲۹ ژوئن برگزار می‌شود که فرصت بسیار مناسبی برای خرید است.

برای خرید، سعی کنید به فروشگاه های اوت لت مراجعه کنید. شاید برایتان سوال پیش بیاید که اوت لت کجا چیست؟ اوت لت (Outlet) حراجی هایی هستند که شما می توانید اجناس مورد نیازتان را در پایین ترین رنج قیمت خریداری نمایید.

  • اوت‌لت فکس سیتی

آدرس: Köyaltı Mevkii Merkez Mahallesi, Değirmenbahçe Cd. No:34, 34197 Yenibosna/Bahçelievler/İstanbul, Turkey

  • اوت‌لت آسیا

آدرس: Necip Fazıl, 34773 Ümraniye، ترکیه، استانبول

  • اوت‌لت ایرپورت

آدرس: Ataköy 7-8-9-10, E-5 Karayolu, 34149 Bahçelievler/Bakırköy ترکیه، استانبول

سعی کنید که قبل از اینکه به استانبول بروید به اندازه ای که نیاز دارید لیر تهیه کنید تا مشکلی در این شهر برایتان به وجود نیاید، اما اگر پولتان در استانبول تمام شد یا اینکه فرصت نکردید از ایران ارز تهیه کنید می توانید به دویزهایی که در شهر استانبول وجود دارند بروید و لیر تهیه کنید. صرافی های مختلف ممکن است نرخ تبدیل متفاوتی داشته باشند بنابراین قبل از تبدیل ارز بهتر است نرخ تبدیل یکی دو صرافی را چک کنید.

شهر استانبول از لحاظ امنیتی درست همانند تهران خودمان هست. همان قدر که در تهران شما باید حواستان به خودتان و وسیله هایی که همراهتان در مراکز شلوغ هست باشد استانبول هم دقیقا همینطور است. با توجه به این که در شهر استانبول دستگاه های ATM به راحتی پیدا می شوند تا جایی که امکان دارد براتون سعی کنید که پول نقد زیادی همراه خوتان نداشته باشید. برخی محله های استانبول مثل منطقه سلطان احمد، از ساعت ۱۰ شب به بعد خیلی خلوت می شوند و در صورتی که در این ساعات در این خیابان ها پیاده هستید، با توجه به این که در این منطقه پلیس حضور دارد اما سعی کنید فورا تاکسی سوار شوید و به محل اقامتتان بازگردید. تمام مراکز خرید و موزه ها و دیگر مکان دیدنی برای توریست ها هنگام ورود دارای دستگاه ایکس ری هستند.

در استانبول می توانید یک سیم کارت ترک سل به مبلغ ۱۰۰ لیر تهیه کنید، که در آن حدود ۵ گیگ اینترنت هم وجود دارد. به منظور تهیه سیم کار هم تا به فرودگاه های این شهر رسیدید می توانید به فرودگاه های داخل فرودگاه بروید و تهیه کنید اگر هم فراموش کردید نگران نباشید می توانید در تمام خیابان های این شهر نمایندگی هایی برای فروش سیم کارت وجود دارد.

  • هر سیم کارت تا ۲ هفته اعتبار دارد.
  • بیشتر کافه های شهرهای استانبول و آنکارا دارای اینترنت رایگان هستند سعی کنید از این مکان برای گشت و گذارتان در اینترنت استفاده کنید.
  • حدودا یک ساعت برای فعال سازی سیم کارت زمان احتیاج دارید.
  • برای تهیه سیم‌کارت داشتن گذرنامه و مراجعه به یکی از مراکز ترک‌سل در ترکیه الزامی است.
  • اولین نکته ای که در شهر به این شهر پر مسافر ترکیه ای باید رعایت کنید در مورد حمل و نقل و تاکسی های این شهر است. شما باید حتما از گوگل مپ در شهر استفاده کنید و از مسیر مقصد خودتون مطلع باشید چون به گفته عده ی زیادی از مسافران تاکسی های این شهر کمی بدجنس هستند و توریست ها را از مسیرهای طولانی می برند تا پول بیشتری دریافت کنند.
  • دیگر مورد مهم این است که از چشمانتان بیشتر مراقب کیف و لوازم ارزشمندتان باشید چون به گونه ای که شما اصلا متوجه نشوید اقدام به زدن جیب شما در این خواهد شد. پس خیلی مراقب پول، مدرک و لوازم ارزشمندتان باشید.
  • در میدان تکسیم خیابانی به نام ترلابسی هست که بیشتر خلافکاران و قاچاقچیان مواد مخدر در آن پاتوق کرده اند، حواستان را حسابی جمع کنید تا این محل سر در نیاورید.
  • سعی کنید را به جای رستوران های پر رنگ و لعاب شهر که اغلب پاتوق خارجی ها و افراد پولدار است خودداری نمایید، و به جای آن از رستوران ها و غذافروشی های خیابانی در این شهر غذا تهیه کنید.
  • یکی از بهترین روش‌ها برای گشت و گذار در خیابان‌های قدیمی شهر و سر زدن به جاذبه‌های مختلف، استفاده از دوچرخه است. برای اجاره دوچرخه می توانید به سایت istanbulonbike.com مراجعه کنید. شما هم می توانید از تورهای دوچرخه سواری (که شامل مسیرهای گردشگری در شهر استانبول+ ناهار+راهنما) می باشد، استفاده کنید و هم می تونید دوچرخه را اجاره کنید و خودتان در شهر به گشت و گذار بپردازید قطعا هزینه خیلی کمتری باید بابت دوچرخه به نسبت مترو و تاکسی می پردازید.
  • موقعیت مکانی هتل هم بر قیمت آن تاثیرگذار است. اگر برای حمل و نقل در شهر مشکلی ندارید و زمان کافی هم در اختیار دارید، می‌توانید هتل‌های خارج از شهر استانبول را برای اقامتتان انتخاب کنید. یکی روش دیگر برای کاهش هزینه های مربوط به اقامت در استانبول این است که برنامه مسافرتی خودتان را در فصل های پر گردشگر استانبول یعنی از ماه های جولای تا سپتامبر تنظیم نکنید، زیرا قیمت ها در این ماه ها بالا است.

مطالب مرتبط

آشنایی با موزه باستان شناسی شهرکرد (حمام پرهیزکار)

معرفی رستوران های اقتصادی ازمیر که باید بشناسید

جشنواره های کیش در طول سال

۱ نظرات

مرتضی هاشمی 1397-04-15 - 7:46 ب.ظ
بسیارمفید وکامل بود.تشکر
افزودن نظر