به دنبال شادی در دروازه جهنم، اتیوپی!

تورفتگی داناکیل | سفر به اتیوپی

سفر به اتیوپی

اسم من جودل سانتوس (Joel Santos) است و اگرچه بیشینه ی من به اقتصاد و کارهای اقتصادی برمی گردد اما کمی بیشتر از ۱۰ سال پیش تصمیم گرفتم تا آن را رها کنم و به دنبال رویای واقعی و همیشگی ام یعنی عکاسی بروم. از آن زمان به بعد، به بیشتر از ۴۰ کشور دنیا در قاره های مختلف از آسیا گرفته تا آمریکا و اروپا و آفریقا سفر کردم و نه تنها یک عکاس گردشگری حرفه ای شدم بلکه تصمیم گرفتم تا به دنبال این باشم که شادی واقعی از کجا سرچشمه می گیرد. برای دانستن جواب این سوال از زبان این گردشگر، در ادامه همراه الی گشت باشید:

مطالب مرتبط:
ایده هایی که سفر به آفریقا را برای شما جذاب می کند
۳ منطقه رازآلود دنیا که مردم نمی توانند بروند

من همیشه در زندگی ام به دنبال نور بوده ام، لحظه هایی که پر از روشنایی، طبیعت و ملاقات با انسان هایی باشد که عقایدشان با من از زمین تا آسمان است و این یعنی شادی و جستجوی جدیدترین ها.  یکی از این مکان ها که همه ی این ویژگی های گفته شده را دارد، اتیوپی است محصوصا در منطقه ی Afar  که به عنوان گرم ترین نقطه ی  روی زمین شناخته می شود.

از نظر من، این مردم خاص در این مکان بسیار خاص، مستحق یک پرسپیکتیو تمام و کمال هستند و به همین دلیل، بعد از اینکه برای اولین بار در سال ۲۰۱۵ از اتیوپی دیدن کردم، تصمیم گرفتم تا به محض برگشتن، عکس هایی را که از آنجا گرفته بودم را منتشر کنم.

آتش فشان Erta Ale در گود رفتگی داناکیل، اتیوپی

گود رفتگی داناکیل (Danakil Depression)، پایین تر از سطح دریا قرار دارد و در نتیجه ی وجود صفحات تکنوتیکی ای است که در شاخ آفریقا وجود دارد و در نردیکی مرز اریتره قرار گرفته است. این آتش فشان، ۶۱۳ متر ارتفاع دارد و یک یا دو رود گدازه ای فعال در قله دارد که کعمولا در بیشتر مواقع سرریز می شود. اینن منطقه به دلیلل داشتن طولانی ترین روزد گدازه از سال ۱۹۰۶ مشهور است. تنها ۶ آتشفشان در دنیا وجود دارند که دارای رودخانه های گدازه ای هستند و این یکی از انهاست.

کاروان شترها در گودرفتگی داناکیل، اتیوپی

در کنار آتشفشان حیرت آور این منطقه، منطقه ی آفار، یکی از بزرگترین بیابان های نمکی دنیا را دارد. از این مکان همیشه کاروان های شتر رد می شود که با خود بارهایی را که مخصوص اقتصاد منطقه هستند، حمل می کنند. در این منطقه، تجارت نمک بسیار کاربرد دارد و افراد محلی، تکه های آجر مانندی از نمک را روی شترها بار می زنند و به منطقه ی دیگری می برند تا بفروشند. دمای هوا در این منطقه، ۴۵ درجه ی سانتیگراد است!

این عکس بصورت هوایی و از بالا گرفته شده و در آن می توانید زمین های نمک و کاروان هایی که برای استخراج نمک در حرکت هستند را ببینید. اینجا باز هم گورفتگی داناکیل است. برای گرفتن این عکس، با کاروان شترها صحبت کردم و اجازه دادند تا این عکس از بالا از آنها گرفته شود.

در این صحرا، لایه های نازکی از نمک وجود دارد که به دلیل گرمای بسیار زیاد و نبود آب، فرم ترک خورده به خود گرفته اند. این عکس از ارتفاع ۳۵۰ متری و توسط Drone گرفته شده است.

مطالب مرتبط

جشنواره های کیش در طول سال

آشنایی با انواع سوغات کیش

بهترین شهربازی های ازمیر برای تجربه یک شب شگفت انگیز