بهترین گالری ‌های هنر معاصر در دوبی(بخش دوم)

گالری های دبی

هنرهای معاصر در دوبی از حال و هوای عجیبی برخوردار است.

این شهر مدرن تلاش می کند برهنرهایی تمرکز کند که مانند شهرش امروزی باشد. برهمین اساس دوبی میزبان گالری‌ هایی با موضوعات هنرهای معاصر و جدیدی است. هر یک از این آثار در دل خود داستان هایی برای بازگو کردن دارند و تمرکز آن‌ها بر روی آثار هنری نوآورانه و استعدادهای محلی است. درعین ‌حال هنرمندان بین ‌المللی نیز برای شرکت آثار خود به سمت گالری های دوبی سرازیر می شوند. به این طریق این مراکز رونق قابل توجهی می یابد.  در پایین، برخی از آن ها را به شما معرفی خواهیم کرد. پس با الی گشت همراه باشید.

گالری ایام

این گالری که در اصل در سال ۲۰۰۶ در دمشق تاسیس شده است، در طول مدت‌زمان حیات خود توانسته است تا شعبه ‌های کاری خود را به بیروت، دبی، جده و لندن نیز توسعه بدهد. هدف اصلی و اولیه موسسان این گالری که خالد و هشام سماوی نام دارند این بوده است که بتواند به ترویج هنرهای معاصر در سوریه بپردازند. بااین‌وجود افزوده شدن مناطقی مختلف به حیطه کاری این گالری موجب شده است که محدوده فعالیت آن‌ها به سطحی فراتر از خاورمیانه محدود شود. با این‌وجود هنرمندان سوری همچنان به‌عنوان مرکز فعالیت‌ها و پروژه ‌های این گالری به‌حساب می ‌آیند و حتی علیرغم درگیری‌ های نظامی اخیر در سوریه، بازهم گالری ایام در دمشق به فعالیت خود ادامه می‌ دهد و فضای کاری و استودیوهای هنری و محیطی امن را به هنرمندان محلی ارائه می ‌کند. شعبه دوبی این گالری، ماموریت آن‌ها درزمینه ترویج و پیشرفت دادن هنرمندان محلی و پرورش ارتباط بین هنرمندان مستقل و عرصه سنتی هنر را به سطحی جدید توسعه داده است.

گالری صدای خاکستری (Grey Noise)

این گالری هنری در حقیقت هنرمندانی از جنوب آسیا و اروپا را معرفی می‌کند و از زمان افتتاح در سال ۲۰۰۸ تا به امروز به‌عنوان یک موجودیت بین ‌المللی شناخته می‌شود. گالری صدای خاکستری ابتدا در لاهور پاکستان پایه ‌گذاری شد و سپس به دوبی انتقال پیدا کرد. این گالری یک جایگاه ویژه را به هنرمندان ارائه می‌کند تا بتوانند پروژه‌ه های جاه‌ طلبانه خود را دنبال کرده و آثاری مختص به محتوای فرهنگی محلی خود ایجاد کنند. گالری صدای خاکستری به توسعه و ترویج هنرهای تجربی و کارهای آوانگارد در هر دو زمینه فرهنگی و هنری اختصاص دارد و به‌این ‌ترتیب عمق عرصه هنری خاورمیانه را به نمایش می‌گذارد.

گالری هنر سبز

گالری هنر سبز گروهی گسترده از هنرمندان را در برمی‌گیرد که شامل هنرمندان شناخته‌شده محلی گرفته تا هنرمندان جویای نام و جوان بین‌المللی می‌شود. این هنرمندان از مناطقی مانند خاورمیانه، آفریقای شمالی، آسیای جنوبی، ترکیه و مناطقی دیگر به دورهم جمع شده‌ و ضامن شکل‌گیری نمایشگاه‌ هایی متنوع که عامل شهرت گالری هنر سبز است، هستند. این گالری، آثار هنری را در چهارچوب ‌های بسیار متنوعی ارائه می‌کند که شامل ویدیو، عکاسی و پروژه‌ هایی درزمینه رسانه‌های تلفیقی نیز می‌شود. این گالری به ‌تازگی فعالیت خود را گسترش داده است و آثار هنرمندان بزرگی در رده بین ‌المللی را به نمایش گذاشته که می‌توان از میان آن‌ها به هنرمند پاکستانی به نام صحر شاه، هنرمند ونزوئلایی به نام بالتو یازبک و نقاش مجاری به نام یولت بودونی اشاره کرد.

گالری ایزابل فان دن اینده (Isabelle van den Eynde)

این گالری که در سال ۲۰۰۵ تاسیس شده و جایگاه ویژه ای برای برقراری ارتباط و تبادل فرهنگی به‌حساب می ‌آید. گالری ایزابل فان دن اینده توانسته است تا به یکی از پیشگامان هنری و فرهنگی در دوبی بدل شود. این گالری شهرت خود را به دلیل کیفیت و نوآورانه بودن کارهای هنرمندانی که آثار خود را در آن عرضه می ‌کنند و همچنین برنامه ‌های ویژه و نمایشگاه‌ های متعدد به دست آورده است. این گالری به‌صورت ویژه بر روی هنرمندان رو به رشد خاورمیانه و بالاخص ایران تمرکز دارد و به هنرمندانی مانند عبدالقادر بنچما، حسن و حسین اسوپ و ایمان راد کمک کرده است تا بتوانند شهرتی بین ‌المللی به دست بیاورند. همچنین این گالری توانسته است تا به تحکیم شهرت و جایگاه هنرمندان شناخته‌شده‌ ای مانند خسرو حسن‌زاده و بیتا فیاض نیز کمک کند.

مطالب مرتبط

جشنواره های کیش در طول سال

آشنایی با انواع سوغات کیش

بهترین شهربازی های ازمیر برای تجربه یک شب شگفت انگیز