این ۹ شهر در دنیا بهترین حمل و نقل عمومی را دارند

حمل و نقل

سیستم حمل و نقل کدام کشورها بهترین است؟

در این مبحث ما به یکی از جالب ترین و مهمترین بخش های سفر یعنی حمل و نقل عمومی می‌پردازیم. مسلما اگر شما قصد گشت و گذار در یک شهر غریبه را داشته باشید، نیازمند یافتن وسیله ای برای رفتن به مناطق مختلف آن شهر خواهید بود. اگر شما به هر دلیلی قادر نبوده یا اینکه تمایلی به اجاره خودرو در محل اقامت خود ندارید، تنها گزینه پیش رو، استفاده از خدمات حمل و نقل عمومی است. استفاده از خدمات حمل نقل عمومی در واقع می تواند راهی بسیار آسان، امن، راحت و اقتصادی برای گشت و گذار شهری محسوب شود. در حقیقت برخی شهرها در جهان وجود دارند که دارای سیستم حمل و نقل عمومی مناسبی بوده و استفاده از این خدمات باعث خرسندی افراد می شود. اگر شما طرفدار استفاده از مترو، اتوبوس های شهری، تراموا، اتوبوس های برقی و یا انواع دیگر وسایل نقلیه عمومی هستید، قطعا از این نوشتار بهره مند شده و در هنگام سفر به این ۹ شهر که در مورد آن ها توضیح خواهیم داد، لذت برده و از خدمات حمل و نقل شهری آنها که جز بهترین ها در سراسر جهان محسوب می شود؛ استفاده خواهید کرد. با الی گشت همراه باشید تا با این شهرها آشنا شویم.

مطالب مرتبط:
سیستم حمل و نقل در هند
سیستم حمل و نقل در شانگهای

پاریس فرانسه

ساختار متروی شهر پاریس پایتخت کشور فرانسه متشکل از ۱۶ خط مجزا و ۳۰۰ ایستگاه بزرگ و دارای ظرفیت بالا است که حمل و نقل شهری بسیار سریع، قابل اعتماد و مناسبی را بین بخش های مختلف شهر فراهم می کند. کلان شهر پاریس همچنین از یک شبکه پیچیده و گسترده اتوبوسرانی و تراموا بهره می برد که مشتمل بر ۳۴۷ خط مختلف از جمله اتوبوس های پر سرعت، شبکه ترن زیر زمینی و امکان دسترسی به مسیرهای داخل شهری و حومه شهر را فراهم می کند.

برلین – آلمان

سیستم حمل و نقل عمومی شهر برلین شامل چند مجموعه پیچیده محسوب می شود. این مجموعه شامل سیستم قطارهای ریلی شهری U-Bahn و S-Bahn ، خدمات راه آهن ناحیه ای؛ سیستم تراموا؛ شبکه اتوبوسرانی، و تعداد محدودی قایق های مسافربری است. سرویس حمل و نقل عمومی پایتخت آلمان کاملا کارآمد و با کیفیت بوده و دسترسی به آن بسیار آسان و به خوبی پاسخگوی نیازهای این شهر است. هزینه سفر درون شهری در یک مسیر متروی برلین حدود ۳ دلار خواهد بود.

بارسلونا – اسپانیا

سیستم حمل و نقل عمومی شهر بارسلونا بسیار گسترده و کارآمد است. این سیستم مرکب از مترو، خطوط اتوبوس رانی؛ تراموا، ترن و اتوبوس های برقی بوده و تقریبا تمامی گوشه و کنار شهر را تحت پوشش قرار می دهد. در جریان نوسازی و بهینه سازی اخیر متروی شهر بارسلونا؛ ۱۱ خط جدید به این سیستم افزوده شده و در حال حاضر امکان دسترسی به تمام نقاط شهر از جمله ساحل مشهور لا بارسلونتا La Barceloneta  از طریق خطوط مترو امکان پذیر است.

توکیو – ژاپن

سیستم حمل نقل شهر توکیو با کمک اپراتورهای متعدد و با تکیه بر شبکه گسترده، بسیار تمیز و همیشه آماده، دسترسی به بخش های مختلف این شهر را آسان می کند. اتوبوس، مونوریل و تراموا در شهر توکیو در درجه دوم اهمیت قرار دارند. گفتنی است متروی شهر توکیو با انتقال و سرویس دهی به بیش از ۳ میلیارد و ۲۰۰ میلیون مسافر در طول سال، پس از متروی شهر پکن به عنوان دومین متروی شلوغ و پر مسافر در جهان شناخته می‌شود. هزینه یک سفر کوتاه با متروی توکیو در حدود ۱ دلار و ۴۰ سنت هزینه در بردارد.

لندن– انگلستان

شهر لندن به دلیل متروی خاص خود دارای شهرتی جهانی است و این خطوط مترو با عنوان خطوط زیرزمینی لندن شناخته شده و تقریبا قدیمی ترین خط متروی موجود در جهان محسوب می شود. به هر روی سیستم حمل و نقل عمومی شهر لندن تنها متکی بر مترو نبوده و انواع وسایل نقلیه دیگر از جمله اتوبوس، تراموا، ترن، قایق ها و کشتی های مسافری نیز در زمینه جابجایی مسافر در این شهر فعالیت می کنند. در حقیقت سیستم حمل و نقل عمومی شهر لندن به عنوان قطب و مرکز تمامی انگلستان عمل می کند.

سئول – کره جنوبی

شهر سئول دارای یکی از پیشرفته ترین و پیچیده ترین زیرساخت های حمل و نقل عمومی در جهان محسوب می شود . متروی این شهر دارای ۱۴ خط مختلف است که تقریبا تمامی بخش های شهر و حومه آن را تحت پوشش قرار می دهد. بیشتر مردم این شهر از سیستم حمل نقل عمومی به دلیل ارزان بودن و راحتی آن استفاده می‌کنند. هر سفر با این سیستم حدود ۱ دلار هزینه دربردارد. سیستم متروی شهر سئول با جابجایی روزانه ۸ میلیون مسافر، یکی از پرکارترین خطوط مترو در جهان محسوب می شود.

دبی امارات متحده عربی

سیستم حمل و نقل عمومی در شهر دبی چندان قدیمی نبوده و به نسبت سایر موارد ذکر شده، تاریخچه ای طولانی ندارد اما این سیستم بسیار کارآمد و مقرون به صرفه بوده و هزینه یک سفر شهری با متروی دوبی حدود ۶۸ سنت هزینه در بر دارد. البته متروی شهر دبی تنها دارای دو خط سبز و قرمز بوده و تقریبا بیشتر بخش های مهم شهر را تحت پوشش قرار می دهد. در شهر دبی همچنین قطارهای فوق مدرن بدون راننده ای نیز که با استفاده از سیستم ناوبری خودکار عملی می کنند، اقدام به جابجایی مسافران کرده و بخشی از بار حمل و نقل عمومی را بر دوش می کشند.

پکن چین

شهر پکن با دارا بودن حدود ۲۲ میلیون نفر جمعیت؛ دارای یکی از بزرگ ترین، وسیع ترین و پیچیده ترین سیستم های حمل و نقل عمومی در جهان است. در این شهر ۱۸ خط مترو و ۳۳۴ ایستگاه مختلف وجود دارد که بر اساس آمار سال ۲۰۱۴ میلادی به طور سالانه به بیش از ۳ میلیارد و ۴۱۰ میلیون مسافر سرویس دهی کرده و عنوان پرکارترین خطوط متروی جهان را از آن خود کرده است. متروی شهر پکن همچنین یکی از ارزان ترین های جهان بوده و بلیط تک سفره آن  تنها ۳۰ سنت ارزش دارد. علاوه بر سیستم مترو، انواع مختلف وسایل حمل نقل عمومی از قبیل هزار دستگاه اتوبوس عمومی، اتوبوس های برقی و …. نیز در این شهر به حمل و نقل مسافرین مشغول هستند.

مونترال کانادا

شهر مونترال نیز مانند بسیاری از دیگر کلان شهرهای جهان دارای مشکل ترافیک سنگین شهری است که این موضوع بر ارزش حمل و نقل عمومی شهر افزوده است. سیستم حمل و نقل عمومی شهر مونترال مرکب از شبکه اتوبوس رانی؛ مترو و ترن های شهری و حومه شهری است که تقریبا تمامی بخش های این شهر را پوشش می‌دهد. متروی این شهر همچنین پر فعالیت ترین متروی کانادا محسوب شده و حدود یک میلیون مسافر را در طول روز جابجا می‌کند.

منبع: list25.com

مطالب مرتبط

ایستگاه راه آهن ساری | دسترسی ها و مسیرهای ریلی

معرفی مرکز خرید سوریا کی ال سی سی کوالالامپور

برای گردش در کردان کجا بریم؟

۲ نظرات

صحرا 1396-09-26 - 4:34 ب.ظ
کاش بشه بیشتر به حمل و نقل خودمون توجه کنیم واقعا آلودگی هوا داره آزار دهنده میشه
رحیم 1402-10-04 - 9:57 ق.ظ
اره واقعا
افزودن نظر