اپلیکیشن گوگل تریپس | Google Trips
افراد بسیاری هستند که برای سفر کردن از برنامه های مربوطه استفاده نمی کنند، اما اپلیکیشن گوگل تریپس آنقدر جذاب است که احتمال مقاومت در برابر آن بسیار کم است. گوگل تریپس، برنامه ای رایگان است که همه اطلاعات سفر شما (از جمله بلیط هواپیما، رزرو هتل و …) را جمع کرده و در نهایت آن ها را به صورت یک بسته به شما ارائه می دهد. ما در الی گشت، این متن را به معرفی اپلیکیشن گوگل تریپ اختصاص داده ایم؛ با ما همراه باشید.
اطلاعات کلی
مطالب مرتبط: معرفی بهترین اپلیکیشن های سفری سال ۲۰۱۸ سفر در ۱۰۰ سال آینده چه تغییری خواهد کرد؟ معرفی ۱۰ برنامه رستوران یاب در سفر
گوگل، اپلیکیشنی را به تازگی به بیرون داده که هدف آن کمک به شما برای برنامه ریزی بهتر تعطیلات و به طور کلی سفرهایتان است. این برنامه هم روی پلتفرم iOS و هم Android قابل نصب بوده و داده هایی را از دیگر اپلیکیشن های گوگل نظیر گوگل مپ جمع آوری می کند. پس از ترکیب داده ها، گوگل تریپس به شما کمک می کند که برنامه سفرتان را فراموش نکرده و اطلاعاتی از قبلی رزروها، جاذبه ها، نقاط مورد علاقه، رستوران ها و … را پیگیری کنید.
صفحه اولیه این اپلیکیشن دارای یک بخش جستجو است که سوال اصلی آن، «کجا می خواهید بروید» می باشد. بخش های دیگر کاری می کند که شما از وقایع و تعطیلات آینده خود باخبر باشید.
رزروها
یکی از بخش های بسیار مفید در اپلیکیشن گوگل تریپس ساده ترین کاری است که این برنامه انجام می دهد. تریپس همه رزروهای شما را در یک بخش قرار می دهد که همین هم شما را بسیار کمک خواهد کرد؛ مثلا بلیط هواپیما، رزرو هتل یا هاستل و غیره. در این بخش زمانی که روی مثلا بلیط هواپیمایتان کلیک می کنید، (درصورت موجود بودن) باجه و ترمینال مورد نظر را به شما نشان می دهد. کد رهگیری یا ثبت نیز برای شما نمایش داده می شود و همچنین لینکی که این اطلاعات از روی آن برداشته شده، مثلا جعبه دریافت ایمیل هایتان، هم به شما گفته خواهد شد.
گشت و گذار
یکی دیگر از کاربردی ترین بخش های این برنامه، بخش گشت و گذار (Getting Around) است. یکی از مسائلی که اشخاص را در سفر گیج می کند، این است که چطور باید از فرودگاه یا ایستگاه قطار و … به مرکز شهر برسند و یا اینکه چطور از هتل به سمت جاذبه های مورد نظر بروند. این بخش از برنامه، کار شما را تسهیل کرده است؛ در بخش گشت و گذار به شما اطلاعاتی مبنی بر اینکه چطور می توان از فرودگاه به مرکز شهر رفت و از چه وسایل نقلیه عمومی (تاکسی، اتوبوس و …) می توان استفاده کرد. در بخش تاکسی نیز، نرخ های حدودی قابل مشاهده است.
این قابلیت در خود شهر نیز ادامه می یابد. مثلا اگر شما در توکیو باشید، در مورد کارت های استفاده از وسایل نقلیه عمومی مانند JR Rail Pass، به شما اطلاعاتی خواهد داده شد.
کارهایی که انجام می دهیم
بخش «Things to Do» با جمع آوری داده ها و نظرات کاربران، فهرستی از بهترین نقاط دیدنی شهر، بهترین فعالیت هایی که می توانید انجام دهید و همچنین چند توصیه شخصی سازی شده ارائه می دهد. در شهری که هستید با استفاده از این گزینه می توانید بهترین جاذبه های شهر را ببینید و تصمیم بگیرید که می خواهید در طول سفرتان از کدام جاذبه ها دیدن کنید.
غذا
این بخش هم، همانطور که از نامش پیداست پیشنهادهایی برای صرف غذا به شما خواهد داد. البته این پیشنهادها از آنجایی که غذا چیزی سلیقه ایست، شاید همیشه از نظر کاربران خوب نباشد، اما خب به عنوان یک اپلیکیشن سفری، نمی توان مفید بودن این بخش را نادیده گرفت.
برنامه روزانه
هوشمندترین بخش اپلیکیشن گوگل تریپس قطعا بخش برنامه روزانه (Day Plans) است. این برنامه به شما یک برنامه سفر طبق بهترین کارهایی که می توانید انجام دهید و زمانی که در شهر دارید، ارائه می دهد. برای مثال این اپلیکیشن در شهر توکیو یک «برنامه ۴۸ ساعته» به کاربر داد که در آن بازدید از جاذبه هایی مانند کاخ سلطنتی و … وجود داشت. همچنین برای استفاده بهینه از زمان، برنامه به شما ترتیب بازدید از این جاذبه ها را نیز می دهد.
این بخش را می توان کاملا شخصی سازی کرد؛ مثلا اینکه شما بخشی از جاذبه ها را حذف کرده و نقاط دیگری را به عنوان مکان هایی که می خواهید بازدید کنید، به فهرست اضافه می کنید. با حذف و اضافه کردن جاذبه ها، برنامه سفر نیز عوض می شود که می توان کل این فرآیند را یک برنامه بسیار عالی و قابل اعتماد دانست.
یکی از ویژگی های دوست داشتنی این اپلیکیشن این است که برنامه سفرهای از قبل تهیه شده ای برای کودکان، برای دیدن تنها بخش قدیمی یا مثلا برای دیدن جاذبه های معماری شهر دارد. این قابلیت، به شما اجازه می دهد که اگر هدف به خصوصی دارید، به راحتی آن را در سفر پیاده کنید.
بخش مهم و کاربردی دیگر در این قسمت این است که می توان برنامه را به صورت آفلاین استفاده کرد. برای بهره گیری از این قابلیت، باید شهر مورد نظر را قبل از اینکه به آنجا بروید، دانلود کرده (و مثلا چند مکانی که می خواهید از آن ها بازدید کنید را علامت زده) و دیگر نگران نداشتن اینترنت در طول سفر نباشید؛ قابلیتی که بسیاری از ما را در سفرهای خارجی که نمی خواهیم سیمکارت تهیه کنیم و یا اینکه هزینه های رومینگ پرداخت کنیم، مفید است.
چند نکته دیگر
با اینکه اپلیکیشن گوگل تریپس بسیار کاربردی است، اما قطعا تمام عیار و بی نقص نیست. یکی از عیوب این برنامه، نداشتن همه شهرها است (البته گوگل تریپس ۲۰۰ شهر و مقصد جهان را دارد) که خب شاید در برخی از نقاط ناشناخته تر، کارآیی نداشته باشد. تغییر برنامه سفر این اپلیکیشن، کمی مبهم است (شما باید نماد مداد را در بالای صفحه فشار دهید تا شروع شود)، اما منطقی است که با یک مسیر از پیش تعیین شده شروع کنید، زیرا شروع کردن به یک صفحه خالی، بسیار سخت تر خواهد بود. اما در کل، کاربران این برنامه آن را یک اپلیکیشن سفری فوق العاده می خوانند.
منبع: forbes.com